We wilde graag een dakkapel en de voornaamste reden was meer licht, eerst nog getwijfeld over nieuwe dakramen. Na advies van dit bedrijf een prachtig dakkapel besteld wat zeer snel is geplaatst, top b... Voir plus
Lisez les avis des autres
afgelopen maand en ja ze paste zich aan met weer en kwamen vroeger
hij pakte een bezem en ging over de EPDM folie heen op t platdak terwijl buurman zwaaide beetje krom maar werkt
Leuk team van jonge monteurs. De kwaliteit van de dakkapellen is goed, ben zelf naar de showroom geweest en een aantal types bekeken, ben blij met de keuze die ik heb gemaakt.
À propos de l'entreprise
Écrit par l'entreprise
Welkom bij Dakkapel Den Haag, dé expert in hoogwaardige dakkapelservices in de regio Den Haag en omstreken. Onze missie is om uw woonruimte te transformeren en te verrijken met prachtige en functionele dakkapellen, die niet alleen uw huis verfraaien, maar ook uw leefcomfort aanzienlijk verbeteren. Bij Dakkapel Den Haag begrijpen we dat elke woning uniek is. Daarom bieden wij op maat gemaakte oplossingen die perfect aansluiten bij de stijl en architectuur van uw huis. Of u nu kiest voor een traditionele of moderne dakkapel, wij garanderen vakmanschap van de hoogste kwaliteit, uitgevoerd door ons team van ervaren en gecertificeerde professionals. Wat ons onderscheidt, is onze toewijding aan klanttevredenheid. Wij begeleiden u door het gehele proces, van het eerste ontwerp en de vergunningaanvraag tot de uiteindelijke installatie. Ons transparante en eerlijke advies zorgt ervoor dat u precies weet wat u kunt verwachten, zonder verrassingen. Kies voor Dakkapel Den Haag en ervaar de perfecte combinatie van expertise, betrouwbaarheid en klantgerichtheid. Uw droomdakkapel is slechts één stap verwijderd. Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvend adviesgesprek en ontdek wat wij voor uw woning kunnen betekenen.
Coordonnées de contact
Johan de Wittlaan 7, 2517 JT, Den Haag, Zuid Holland, Pays-Bas
- +31705690123
- contact@dakkapeldenhaag.net
- dakkapeldenhaag.net
afgelopen maand en ja ze paste zich…
afgelopen maand en ja ze paste zich aan met weer en kwamen vroeger
Het raammechanisme werkt erg soepel…
Het raammechanisme werkt erg soepel waardoor ventileren nu veel gemakkelijker is.
ik had niet verwacht dat uitzicht zo…
ik had niet verwacht dat uitzicht zo veel verschil zou maken maar t is echt dag en nacht
ik was bang dat t weinig zou doen maar…
ik was bang dat t weinig zou doen maar t effect is direct
hij pakte een bezem en ging over de…
Er waait nu lekker lucht binnen precies…
Er waait nu lekker lucht binnen precies wat we wilden
de dakkapel maakte onze slaapkamer…
de dakkapel maakte onze slaapkamer ineens de beste kamer van heel t huis
Ze Hebben Na Afloop Alles Opgeruimd, Mijn Tante Zei Dat
Ze hebben na afloop alles opgeruimd, mijn tante ze dat dat klasse is.
Vorige Maand De Dakkapel Laten Zetten Buiten Lijkt Het Huis
vorige maand de dakkapel laten zetten, buiten lijkt het huis breder en binnen was t schoon
de zolder voelt nu als een echte kamer
de zolder voelt nu als een echte kamer, geen rommelhok meer
we wilden gewoon extra licht maar…
we wilden gewoon extra licht maar kregen er een volledig leefbare ruimte voor terug, zolder is nu favoriet plekje in huis
Vorige Week Nog Met Z'N Team Gezeten
vorige week nog met z'n team gezeten over het ontwerp en uiteindelijk iets gekregen dat helemaal past bij onze gevel
Zolder voelt dubbel zo groot
zolder lijkt nu dubbel zo groot, echt niet normaal wat een verschil
Niet duur en keurig gezet
Kreeg snel een duidelijke offerte voor…
Kreeg snel een duidelijke offerte voor de dakkapel kosten en plaatsen ervan levering was ook snel top!
Fijn dat alles goed verlopen is :)
L’expérience Trustpilot
En savoir plus sur les différents types d'avis.