Jaren geleden al geholpen door Smit. Toen hadden ze ons al goed geholpen. Nu zijn we inmiddels verhuisd en hebben we ze weer ingeschakeld voor kleine reparaties en onderhoud. Wederom goed werk gelever... Voir plus
Lisez les avis des autres
Na een uitstekende renovatie van onze schoorsteen vorig jaar en na geconstateerde lekkage is Wesley zelfs om 18:30 langs gekomen voor inspectie. Bleek slechte nokvorsten en meteen 2 dagen la... Voir plus
Komt afspraken niet na… moet er zelf constant achteraan… afspraak ging uur van tevoren niet door want pech (?) met een auto. Daarna niet contact met ons opgenomen maar bleken we gewoon zelf weer dit t... Voir plus
L'entreprise a répondu
À propos de l'entreprise
Écrit par l'entreprise
Daktechniek Smit is gespecialiseerd in dak werkzaamheden. U kan bij ons terecht voor schoorsteen renovatie, verwijderen, voegen, impregneren, dakpannen laten leggen, dakrenovatie, bitumen dakbedekking, lekkage, gratis dakinspectie en het plaatsen van dakisolatie op zowel uw schuine als platte dak.
Coordonnées de contact
Arnhemseweg 6, 3817 CH, Amersfoort, Pays-Bas
- 085 060 3520
- info@daktechnieksmit.nl
- daktechnieksmit.nl
N'a pas répondu aux avis négatifs
Goeie ervaring gehad.
Ik wil graag mijn ervaring delen. Ik ben heel erg te spreken over smit. Eigenlijk werd er onverwachts aangebeld. Wij zijn bezig bij de buren op het dak. En wil u er graag op weizen dat het ook bij u niet helemaal goed zit. Ze hebben laten zien dat bij de aansluiting van de buren het ook naar ons toe mis kan gaan. En dat klopte ook want van tijd op tijd wel eens lekkage gehad. In plaats van een heel nieuw dak aan te smeren kwamen ze gelijk met een passende oplossing en hebben ze gelijk even de moeite genomen om het zo te maken dat het probleem aan onze kant ook gelijk verholpen is. Met een vrijblijvend advies erbij voor de werkzaamheden die nodig zijn. Vond vooral prettig dat niks word opgedrongen. Je het gevoel geven dat als je nu niks doet het probleem straks veel groter word. Ze komen voor mij over als hele serieze vak mensen. Ik zou ze zeker aanbevelen in mijn omgeving en vandaar ook mijn riview. Daktechniek smit heel erg bedankt
Snelle reactie
Na ontdekken lekkage contact opgenomen met diverse dakdekkers. Daktechniek Smit reageerde meteen dezelfde dag en kwam 3 dagen later al kijken. Na het goedkeuren van de offerte hebben ze enkele dagen later alvast een noodreparatie uitgevoerd.
Drie weken later, na het geheel opnieuw bitumen van ons platte dak, dakkapel en erker, inclusief het vervangen van het lood, waren wij niet geheel tevreden over het eindresultaat bij onze erker. Dezelfde avond contact opgenomen met Wesley en ze zijn een week later terug gekomen om het probleem op te lossen. Prima gedaan!
Onderhoud dak
Jaren geleden al geholpen door Smit. Toen hadden ze ons al goed geholpen. Nu zijn we inmiddels verhuisd en hebben we ze weer ingeschakeld voor kleine reparaties en onderhoud. Wederom goed werk geleverd.
Zeer tevreden over Daktechniek Smit
Zeer tevreden over Daktechniek Smit! Vanaf het eerste contact tot de oplevering verliep alles professioneel en vlot. Duidelijke communicatie, nette afwerking en betrouwbaar vakmanschap. Absoluut een aanrader voor iedereen die op zoek is naar een goed dakdekkersbedrijf!
Uitstekende service en klantvriendelijkheid
Lekkage opgespoord zonder alles open te breken. Werk was zo gebeurd. Geen verassingen qua kosten en korte maar duidelijke communicatie. Echt heel erg tevreden over dit bedrijf
Door slecht weer last gehad van lekkage…
Door slecht weer last gehad van lekkage (wat blijkt) in afvoer. Tijdelijk gekit. Kort daarna Smit gekomen voor een spoedreparatie. Tot dusver hebben wij geen last meer van smeltwater. Bedankt voor het snelle handelen.
Door het slechte weer hadden wij een…
Door het slechte weer hadden wij een lekkage. Dit hebben zij professioneel opgelost. Advies: na afloop graag troep netjes in de afvalbak opbergen. Nogmaals dank.
Wij hebben Daktechniek Smit…ingezet, volop kennis en expertise
Wij hebben Daktechniek Smit ingeschakeld voor een inspectie. Wat een goede, snelle service met enorm veel expertise.
Het personeel heeft kennis en de expertise reikt ver.
Dank jullie wel! Dit bedrijf is zeker aan te raden.
Ik zou dit bedrijf zeker niet aanraden
Ik zou dit bedrijf zeker niet aanraden, ze hebben bij onze woning een plat dak renovatie uitgevoerd. Het dak zag er naar behoren uit ( voor een leek) Echter na een paar maanden toch op verschillende plekken een lekkage ontstaan. Vol verbazing van ons natuurlijk, want het dak zag er prima uit bij oplevering.
Hierop hebben we contact opgenomen met Smit, maar deze kwamen na de inspectie al direct met excuses dat de lekkage niet vanuit hun werkzaamheden afkomstig was.
Hierop hebben we verschillende andere professionels naar het dak laten kijken en het bleek een grote puinhoop te zijn. De herstelschade kwam op ruim 7000,00.
Dus wil u zelf niet meer schade aan uw dak zou ik Smit zeker niet adviseren.
De reviews zijn naar mijn mening grotendeels vals, want er klopt niks van de werkzaamheden die ze daadwerkelijk uitvoeren.
Hier zeker geen tevreden klant!!!
mooi neergelegd, maar...
mooi neergelegd, maar na 9 maanden nog steeds lekkage.
Smit probeert verantwoordelijkheid en aanspraak te ontwijken door te verwijzen naar een dakbedekking die 3 jaar oud is en zij hebben losgehaald
Betrouwbaar, vriendelijk en komt afspraken na…
Bleek slechte nokvorsten en meteen 2 dagen later hersteld door het team.
Het bedrijf is betrokken, betrouwbaar en vriendelijk en niet vreemd voor iets extra’s
Wij weten wie we moeten bellen bij problemen…
Daktechniek Smit keep up the good work en blij met jullie.
Ik kan er helaas maar 5 sterren van maken maar eigenlijk 6.
Met vriendelijke groet, Nils & Jessica uit Zwanenburg.
Netjes werk geleverd
Netjes werk geleverd!
Aardige en vriendelijke gasten, schuurdak is weer voorzien van nieuw bitumen, netjes gewerkt, geen onverwachte kosten gehad, niets op aan te merken!
Nav vochtprobleem is er door dak…
Nav vochtprobleem is er door dak techniek Smit wat reparaties uitgevoerd aan ons dak. We zijn op korte termijn geholpen door vriendelijk personeel, alles werd goed uitgelegd. Tot nu toe erg tevreden en snel geholpen.

Réponse : Daktechniek Smit
Wij hadden een nieuw huis gekocht en…
Wij hadden een nieuw huis gekocht en ons dak moest vervangen worden. Dus via via bij daktechniek smit uitgekomen en wat hebben ze netjes werkt geleverd! Ben er super blij mee

Réponse : Daktechniek Smit
Nokvorst renovatie laten uitvoeren door…
Nokvorst renovatie laten uitvoeren door daktechniek smit vriendelijke collegas goed werk verricht
Dak gerenoveert uitstekend werk vericht…
Dak gerenoveert uitstekend werk vericht vriendelijke mannen heel vertrouwt echt een aandrader
Via de website terecht gekomen bij daktechniek Smit, via de mail konden we een afspraak inplannen voor een gratis dakinspectie. Hierop kregen we binnen 1 uur een reactie. De afspraak hebben we vervolgens ingepland. 1 week later kwam Albert van daktechniek smit de dakinspectie uitvoeren. Tijdens de dakinspectie constateerde hij flink wat problemen met de schoorsteen. Hierop heeft hij een offerte voor ons gemaakt. Deze hebben we vervolgens geaccepteerd. Binnen 1 week naar acceptatie van de offerte heeft daktechniek smit een nood reparatie geplaatst zodat we tijdelijk geen last meer hadden van de lekkage. 4 weken later hebben zij de definitieve werkzaamheden uitvoert. Hier zijn we erg blij mee de schoorsteen is tot op heden waterdicht en kan er de komende jaren weer tegenaan.
Super bedankt daktechniek smit
Top en vakkundig
Top en vakkundig personeel alles zeer goed afgewerkt communicatie was uitstekend afspraken waren goed nagekomen ook deden ze een dakinspectie en hadden het probleem binnen enkele minuten gevonden. Ik raad hun zeker aan!
Oplossing lekkage
De heren kwamen met een gratis noodoplossing voor lekkage tot ze konden komen werken. Ze leveren goed werk!
Schoorsteen renovatie
We hebben thuis onze schoorsteen laten vernieuwen die gedeeld staat op de woning van ons en de buurman. Nadat daktechniek Smit de offerte had opgeleverd en we tot een akkoord kwamen waren de werknemers in het weekend langsgekomen. Nadat alles gemaakt was bleek het me buurman niet eens was met een deelbetaling omdat hij vond dat het mijn schoorsteen was… toen ik contact opnam met Wesley en hem de situatie uitlegde was die zeer schappelijk om mij korting te geven omdat ik er alleen voor stond. Iets wat ik niet verwacht vandaar deze wel verdiende review👍👍

L’expérience Trustpilot
En savoir plus sur les différents types d'avis.