Daktrotsnederland Avis

2. Service d'entretien des gouttières
  3. Service de nettoyage
  4. Façadier

Écrit par l'entreprise

Daktrots Nederland is dé specialist op het gebied van dakwerken, gevelrenovatie, lood- en zinkwerk en complete dakopbouwen. Wij staan voor kwaliteit, vakmanschap en duidelijke communicatie. Of het nu gaat om een kleine dakreparatie, een complete dakrenovatie of het herstellen van gevels, wij leveren duurzaam vakwerk waar u jarenlang op kunt vertrouwen. Ons team werkt met hoogwaardige materialen en moderne technieken om iedere opdracht professioneel uit te voeren. Transparantie staat bij ons centraal: u ontvangt vooraf een duidelijke offerte zonder verborgen kosten en wij houden u gedurende het hele project op de hoogte van de werkzaamheden. Onze dienstverlening bestaat onder andere uit platte en hellende daken, bitumen dakbedekking, pannendaken, dakisolatie, lekkageopsporing en -herstel, lood- en zinkwerk, schoorsteenrenovatie, dakgoten, gevelreiniging, gevelrenovatie, voegwerk, impregneren, metselwerk en complete dakopbouwen. Zowel particuliere als zakelijke opdrachtgevers kunnen bij ons terecht. Klanttevredenheid heeft bij ons de hoogste prioriteit. Daarom streven wij naar een nette afwerking, heldere afspraken en een snelle service. Dankzij onze ervaring en persoonlijke aanpak weten steeds meer klanten Daktrots Nederland te vinden voor betrouwbare oplossingen op het gebied van dak- en gevelwerk. Bent u op zoek naar een vakkundige partner voor uw dak of gevel? Dan bent u bij Daktrots Nederland aan het juiste adres. Wij denken graag met u mee en zorgen ervoor dat uw woning of bedrijfspand weer jarenlang optimaal beschermd is. Daktrots Nederland – Uw dak, onze trots.

Coordonnées de contact

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Aucun historique récent de demande d’avis

N'a pas répondu aux avis négatifs

Tous les avis

18 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Nous vérifions les avis

⭐⭐⭐⭐⭐

⭐⭐⭐⭐⭐

Wij zijn ontzettend blij dat we bij Daktrots Nederland terecht zijn gekomen. We hadden ineens te maken met een flinke lekkage via ons dak en dat zorgt natuurlijk voor de nodige stress. Gelukkig kwam Dylan bij ons langs en vanaf het eerste moment hadden we een goed en vertrouwd gevoel.

Dylan heeft rustig naar onze situatie gekeken, duidelijk uitgelegd wat er aan de hand was en ons eerlijk en goed geadviseerd. Als tijdelijke oplossing heeft hij een zeil over ons dak gespannen, waardoor het gelukkig niet meer naar binnen regent. Dat gaf ons meteen een stuk rust.

Wat wij vooral waarderen, is dat Dylan echt de tijd voor ons nam en met ons meedacht. Hij is ontzettend vriendelijk, betrouwbaar en professioneel en je merkt gewoon dat hij precies weet waar hij mee bezig is. Voor ons was het erg prettig om iemand over de vloer te hebben die vertrouwen uitstraalt en doet wat hij belooft.

Nu wachten we vol spanning op wat droger weer, zodat we eindelijk ons nieuwe dak kunnen laten plaatsen. We kunnen eerlijk gezegd niet wachten om het eindresultaat te zien! 🏠❤️

Dylan, nogmaals ontzettend bedankt voor je hulp en goede advies. Wij zouden Daktrots Nederland aan iedereen aanraden die een betrouwbare vakman voor zijn dak zoekt. Bij ons heeft Dylan in ieder geval een zeer goede indruk achtergelaten! 🙏

16 septembre 2026
Noté 5 sur 5 étoiles

Zeer tevreden met de mannen van…

Zeer tevreden met de mannen van Daktrots Nederland!

Na telefonisch contact gehad te hebben met Dylan heb Ik heb opa John, mogen ontvangen en wat was hij meedenkend en super professioneel.

John heeft bij ons gekeken naar de oplossingen van onze dak van 33 jaar oud, hij gaf aan we kunnen het plaatselijk repareren alleen het dak is natuurlijk zeer oud en verslecht, op verdere advies hebben wij besloten ons dak te laten renoveren en tevens ook direct te laten isoleren, Het dak van onze uitbouw is voorzien van isolatie en wit bitumen en tevens bestend voor zonnenpanelen. Zeer zeker een aanrader

Bedankt John, Mike, Richard

8 septembre 2026
Noté 5 sur 5 étoiles

Wij hadden een noodgeval met een enorme…

Wij hadden een noodgeval met een enorme waterlekkage vanuit ons schuine dak naar de slaapkamer wat doordrong tot de begane grond, na telefonisch contact te hebben gehad met Dylan heeft hij ons zijn personeelslid Mike toegestuurd die al snel zag dat er flink wat geknutseld was op ons dak door de aannemer, na de offerte die wij ontvangen hebben hebben zei ons dak compleet gerenoveerd op de manier waarop het wel hoort ! Hartstikke tevreden met het bedrijf, wellicht kan communicatie iets beter maar ik snap ook dat met spoedmeldingen opdrachten kunnen uitlopen.

Zeker een aanrader !!

Tessa & Nigel ( Rotterdam )

11 septembre 2026
Noté 1 sur 5 étoiles

Very disappointing and unprofessional…

Very disappointing and unprofessional experience. I had an appointment confirmed for 9:00 AM for someone to inspect roof damage. After waiting for hours, nobody showed up and there was no communication. I even called and was told they would find out what was happening and get back to me, but I never heard anything further. I eventually had to leave for work, having wasted 4 hours of leave for an appointment they had confirmed the day before. Very poor service and communication.

11 septembre 2026
Noté 1 sur 5 étoiles

⚠️ Waarschuwing over mijn ervaring met…

⚠️ Waarschuwing over mijn ervaring met het bedrijf Dak Trots

Ik wil mijn ervaring met dit bedrijf delen om duidelijk te maken wat er met mij is gebeurd en anderen in staat te stellen hun beslissingen te nemen op basis van duidelijke informatie.

Ik heb met het bedrijf Dak Trots afgesproken om renovatie- en vernieuwingswerkzaamheden aan de buitengevel van mijn woning uit te voeren en heb het overeengekomen bedrag betaald. Het bedrijf is met de werkzaamheden begonnen, maar de uitvoering duurde slechts ongeveer één of twee dagen. Daarna werden de werkzaamheden stopgezet en verliet het team de locatie.

Sindsdien heb ik meerdere keren geprobeerd contact op te nemen met het bedrijf om de overeengekomen werkzaamheden te laten afronden. Ik heb echter geen afdoende reactie ontvangen op mijn telefoontjes of berichten, terwijl het project volgens de overeenkomst niet was voltooid.

Ik deel deze ervaring zoals die heeft plaatsgevonden en adviseer iedereen die overweegt met dit bedrijf in zee te gaan om de details van het contract, de betalingswijze, de garanties en de reputatie van het bedrijf zorgvuldig te controleren voordat er geld wordt overgemaakt.

Ik beschik over documenten die de overeenkomst, de betaling en de correspondentie aantonen en ben bereid deze indien nodig aan de bevoegde instanties te verstrekken.

Ik hoop dat het bedrijf officieel contact met mij opneemt om zijn standpunt toe te lichten en de overeengekomen werkzaamheden alsnog af te ronden of de kwestie op een passende manier op te lossen.

Dit bericht is een verslag van mijn persoonlijke ervaring. Ik roep anderen op voorzichtig te zijn en de nodige controles uit te voeren voordat zij met dit bedrijf in zee gaan.

8 septembre 2026
Noté 5 sur 5 étoiles

Na hevige regenval vandaag kwam het…

Na hevige regenval vandaag kwam het plafond van de bovenste etage naar beneden dit door lekkage van onze dakkapel
De mannen van Daktrots ingeschakeld en waren binnen 40 minuten ter plaatsen. Hebben het lek snel gevonden en vrijwel direct gerepareerd zeer zeker een aanrader qua prijs kwaliteit en service zeker de beste!!!

Bedankt mannen!

Amsterdam-zuid

4 septembre 2026
Noté 5 sur 5 étoiles

De mannen van Daktrots Nederland…

De mannen van Daktrots Nederland hebben mij enorm geholpen en goed geadviseerd over het renoveren van mijn pannenkap. Vanaf de eerste kennismaking tot eind oplevering verliep alles soepel en snel. Het enige wat wellicht een verbeterpunt is is dat Dylan een telefoniste moet hebben gezien hij zoveel zelf regelt gun ik hem ook de rust. Echt zeer tevreden kan niks anders zeggen dan dat dit zeer zeker een aanrader is.

1 vast persoon voor alle zaken super fijn.

Bedankt !

12 août 2026

Beste dakrenovatie

Wat een top bedrijf super snel, vakkundig en netjes te werk gegaan!

Prijs? Minder als dat ik in gedachten had.

Geïsoleerd en gerenoveerd, ze hebben me ook geholpen met het aanvragen van een subsidie RVO traject.

Klasse

Mvg. Jain B.

14 août 2026
Noté 5 sur 5 étoiles

Zelf te enthousiast bezig gegaan met…

Zelf te enthousiast bezig gegaan met weghalen van laminaat en ern flexibele slang naar de radiator doorgezaagd. Contact opgenomen via Google en deze dakdekker die voorheen ook loodgieter werk deed kon gelukkig nog helpen! Top service en snel geholpen. En een prijs gehanteerd die er verwacht hadden ondanks weekend is. Raad ze zeker aan! Fam vd Berg Gouda

18 juillet 2026

Beste heer van de Berg,

Hartelijk dank voor uw mooie 5-sterrenreview!
Fijn om te horen dat wij u snel hebben kunnen helpen nadat er onverwachts een leiding was beschadigd. Wij begrijpen dat zo’n situatie veel stress kan opleveren, zeker in het weekend. Daarom doen wij er alles aan om zo snel mogelijk een passende oplossing te bieden tegen een eerlijke prijs.

Bedankt voor het vertrouwen in Daktrots Nederland en voor uw aanbeveling. Mocht u in de toekomst nog vragen hebben over dak-, gevel- of loodgieterswerkzaamheden, dan staan wij uiteraard graag weer voor u klaar.

Top service

Toppers! Snel geholpen, vriendelijk personeel en Alles netjes afgewerkt. Zeker een aanrader.

16 juillet 2026
Noté 5 sur 5 étoiles

Doen wat ze zeggen! Goed en snel geregeld

15 juillet 2026

Beste Henry,

hartelijk dank voor uw mooie 5-sterrenreview! ⭐️

Geweldig om te lezen dat u tevreden bent over onze snelheid en dat we onze afspraken zijn nagekomen. Dat is precies waar wij voor staan. Bedankt voor uw vertrouwen en we staan in de toekomst graag weer voor u klaar!

Noté 5 sur 5 étoiles

Wat een top bedrijf goed personeel en…

Wat een top bedrijf goed personeel en ook heel vriendelijk en vooral vakkundig werk geleverd

1 juillet 2026

Beste Diego,

hartelijk dank voor uw mooie woorden en de 5-sterrenreview! ⭐️ Fijn om te horen dat u onze vriendelijkheid, vakmanschap en service zo waardeert. Wij streven er altijd naar om kwaliteit te leveren en afspraken na te komen. Bedankt voor het vertrouwen en graag staan wij in de toekomst weer voor u klaar!

Noté 4 sur 5 étoiles

Daktrotsnederland

Daktrotsnederland, goeie ervaring. Er word tot de punt netjes en zorgzaam gewerkt. Een zekere aanrader om Daktrotsnederland in te huren!

3 juillet 2026

Beste Jean,

Bedankt voor uw mooie review en het vertrouwen in Daktrots Nederland! Fijn om te horen dat u onze zorgvuldige werkwijze en kwaliteit waardeert. We streven er altijd naar om onze werkzaamheden netjes, transparant en tot in de puntjes uit te voeren. We wensen u veel plezier met het eindresultaat en staan in de toekomst uiteraard graag weer voor u klaar.

Noté 5 sur 5 étoiles

Personeel was erg snel en efficiënt te…

Personeel was erg snel en efficiënt te werk gegaan en hebben keurig hun werk uitgevoerd top bedrijf werkelijk waar

16 juillet 2026

Beste Menno,

Hartelijk dank voor uw mooie 5-sterrenreview en het vertrouwen in Daktrots Nederland. Fijn om te horen dat u tevreden bent over de snelheid, efficiëntie en nette uitvoering van onze werkzaamheden. Wij streven er iedere dag naar om vakwerk te leveren met een professionele en klantgerichte aanpak.

Bedankt voor uw aanbeveling. Wij wensen u veel plezier met het eindresultaat en staan in de toekomst graag weer voor u klaar.

Noté 4 sur 5 étoiles

Ze kwamen via mijn aannemer

Ze kwamen via mijn aannemer. Mijn aannemer had alles slecht afgewerkt (opbouwineenweek) en Daktrots moest het afwerken. Dit was natuurlijk meer werk. Hij heeft het toen goed en netjes gemaakt. Eerlijke vent, dat zie je niet vaak meer deze dagen.

1 juillet 2026

Beste meneer/mevrouw Schoenmakers,

Hartelijk dank voor uw mooie review en uw eerlijke woorden. Fijn om te horen dat u tevreden bent met de manier waarop wij het werk hebben afgerond. Ook wanneer een project meer aandacht vraagt dan vooraf verwacht, vinden wij het belangrijk om kwaliteit te leveren en afspraken na te komen.

Bedankt voor het vertrouwen in Daktrots Nederland. Wij wensen u veel woonplezier en staan in de toekomst graag weer voor u klaar.

Noté 5 sur 5 étoiles

Goed bedrijf voor nieuw dak

duidelijke afspraak over tijden, kosten etc. Bedrijf is zeer aan te raden binnenkorte tijd nieuw dak op me huis. ben zeer tevreden

10 juillet 2026

Beste Mickey,

Hartelijk dank voor uw mooie 5-sterrenreview en het vertrouwen in Daktrots Nederland. Fijn om te lezen dat u onze duidelijke communicatie, heldere afspraken en het geleverde werk waardeert. Wij vinden het belangrijk om kwaliteit te leveren en onze klanten gedurende het hele traject goed te informeren.

Bedankt voor uw aanbeveling. Wij wensen u veel plezier met uw nieuwe dak en staan in de toekomst uiteraard graag weer voor u klaar.

Super fijn bedrijf

Super fijn bedrijf, vakkundige aardige medewerkers en strak werk

9 avril 2026

Beste Aukje,

Hartelijk dank voor uw mooie 5-sterrenreview en de fijne woorden. Geweldig om te horen dat u tevreden bent over onze vakmensen en het geleverde werk. Wij zetten ons iedere dag in om kwaliteit, duidelijke communicatie en een nette afwerking te leveren.

Bedankt voor het vertrouwen in Daktrots Nederland. Wij wensen u veel plezier met het resultaat en staan in de toekomst graag weer voor u klaar.

Noté 5 sur 5 étoiles

Bitumen laten vervangen bij mij thuis

Bitumen laten vervangen bij mij thuis, fijne communicatie en mooi werk afgeleverd!

14 juillet 2026

Beste Robert-Jan,

Hartelijk dank voor uw mooie 5-sterrenreview en het vertrouwen in Daktrots Nederland. Fijn om te horen dat u tevreden bent over onze communicatie en het eindresultaat van de bitumen dakvervanging. Wij streven er altijd naar om vakwerk te leveren en onze afspraken na te komen.

Wij wensen u veel plezier met uw vernieuwde dak en staan in de toekomst uiteraard graag weer voor u klaar.

L’expérience Trustpilot

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus