Dalastugans kroppsbehandlingar  Avis

1. Masseur

Professionell och effektiv Lymfmassage med Deep Oscillation. Ekologiska Ansiktsbehandlingar. Hälsocoach med kostrådgivning.

1 avis reçu au cours des 12 derniers mois

Nous vérifions les avis

Alltid lika nöjd

Alltid lika nöjd med lymfmassagen hos Kerstin! 😌 Kommer tillbaka år efter år!

25 avril 2026

Tack❤️

Helt underbart med lymfmassage

Helt underbart med lymfmassage, svullnader minskar direkt. Rekommenderar även ansiktsbehandlingar med rena produkter ❤️

25 avril 2025

Tack Åsa 🤗💕

Fantastiskt kunnig, trygg och noggrann

Så här väl omhändertagen av en fantastiskt kunnig, noggrann och varm terapeut har jag nog aldrig varit. Kan verkligen rekommendera både Kerstin och lymfbehandlingen med deep oscillation å det varmaste. Jag ska fokusera på min egenvård, väl vald kost och att stressa av under resan till bättre hälsa och större välmående. Jag är så tacksam att få Kerstins hjälp att nå dit.

23 novembre 2024

Réponse de Dalastugans kroppsbehandlingar

Varmaste Tack för ditt förtroende att få hjälpa dej på din väg. Det värmer i hjärtat💕

Super skön lymfmassage

Super skön lymfmassage! Kommer absolut gå tillbaka!

2 septembre 2024

Tack! Så glad att du är nöjd 💕

Att komma till Kerstin är läkande både…

Att komma till Kerstin är läkande både för kropp och själ. Lymfmassagen är verkligen en mjuk behandling som hjälper kroppen att rena sig på bästa sätt. Jag kommer alltid därifrån med massa härlig energi, och samtidigt ett lugn i kroppen. Kan varmt rekommendera Dalastugans kroppsbehandlingar.

11 juillet 2024

Varmaste Tack ❤️

En holistisk upplevelse!!!

Har nu två gånger provat på lymfmassage med ”deep oscillation” hos Dalastugans Kroppsbehandlingar. Tidigare har jag under flera år gått hos en annan massageterapeut som gett mig manuell lymfmassage, så jag har något att jämföra med. Båda gångerna jag nu besökt Kerstin så har jag gått därifrån som på moln. Med mjuka varliga handrörelser och fingertoppskänsla har hon gett mig en underbar upplevelse! Hon bemöter mig på ett respektfullt sätt, intresserar sig för mig på ett ett holistiskt sätt, får igång mitt tröga lymfsystem och ger verkligen full avkoppling av i denna stressfria miljö!
Kan verkligen rekommendera detta och är så tacksam att våra vägar möts på detta vis! Blev på köpet smärtfri under ett dygn i ett trasigt knä, så smärtfri att jag glömde mina kryckor när jag skulle gå därifrån!

4 août 2024

Varmt Tack 🙏💕