Älskar våra fina Dalahundar
Älskar våra fina Dalahundar! Så fint och handjord med kärlek.
🇸🇪Dalahund ® är ett svenskt varumärke. DalaHund står för uni-ras, kravlös kärlek, äkta vänskap samt för hantverk och tradition. Handgjorda med kärlek av konstnären Evgénia i Stockholm. 🇬🇧 Dalahund® is a patented Swedish brand. Dala-dog stands for uni-breed, unconditional love, genuine friendship, crafts and tradition. Handmade with love by artist Evgénia in Stockholm
Västmannagatan 34, 11325, Stockholm, Suède
Älskar våra fina Dalahundar! Så fint och handjord med kärlek.
Jeg kjøpte en rød, vakker Dalahund etter å ha kommet over butikken i Stockholm ved en tilfeldighet. Håndverket og dekorasjonen er av fantastisk kvalitet, og servicen jeg ble møtt med under kjøpet var svært god. Jeg ble fortalt hele historien og bakgrunnen for ideen om Dalahund, noe som gjorde kjøpsopplevelsen unik. Vi fikk også søte, hundeformede pepperkaker. Jeg kjøpte Dalahunden til meg selv, men kan også anbefale den som en gave siden det er en unik, dekorativ, håndlaget hund med en unik bakgrunnhistorie. Alt i alt et konsept som absolutt anbefales!
I just bought one of the adorable Dala Hunds as a Christmas gift. I texted Evgénia from her number on the website and was able to quickly arrange coming to her studio. It was so nice to meet her in person and hear her story. Trust me her Dala Hunds are quite lovely!
Kul idé med en dalahund. Fått en i gåva som pryder sin plats bland min hunds pokaler och rosetter. Mycket välgjord av en duktig konstnär..
Orginell, kul och fin tillsammans med ett gott stycke hantverk gör att min hund trivs bra på hyllan. Handgjord med kärlek och omsorg. Även en bra present till ägare av fyrfota vänner
This lovely Red Painted Daladog became an important ornament in my living room. Its colour and quality - especially this "surpise" (it's not a dalahorse 😁) makes visitors amazed. It is great!
Min DalaHund är välgjord och i klassiska färger. Man märker att de är handgjorda, vilket jag som konst- och inrednings-intresserad uppskattar!