Damesmodehuisje

OPLICHTING

Zelfde ervaring als anderen, KOOP HIER NIET. Het is schandalig. Oplichting. Slechte kwaliteit en kan het niet retourneren.
Ze liegen over het retour beleid, ze sturen geen retourlabel. Het zou naar de VS retour moeten op eigen kosten terwijl ze pretenderen in Haarlem te zitten.
Geld kwijt. Dus NIET DOEN!

3 juillet 2025

NIET KOPEN OP DEZE SITE!!

NIET KOPEN OP DEZE SITE!!

Kleren zijn van Aliexpress en GEEN retour mogelijk. “ Sofia” houdt je voor de gek met haar AI mailtjes. Geven een korting 20%-30% korting op volgend aankoop. Maar het adres, btw nummer of telefoonnummer is niet te vinden of te krijgen. Ze zeggen dat je het pakketje terug naar de VS moet sturen maar ze geven geen adres!! Kloterij!
Schandalig!
Spaanse maffia!!!

26 juin 2025

Heel slecht

Heel slecht. Een jurk van €55 besteld wat al zo’n 4 weken duurde voordat het binnen kwam. Jurk is te klein dus ik wil het terugsturen. Na elke mail krijg je extra retour percentage. Begon bij 10% restitutie nu 50%. Nog niet geaccepteerd. Ineens ook een bericht in het Italiaans gekregen en ze geven aan dat het uit de VS komt dus dat terugsturen niet kan terwijl op de website staat “30 dagen geld terug garantie”. Niet bestellen hier!

22 juin 2025

Het komt niet uit Haarlem en al zeker…

Het komt niet uit Haarlem en al zeker niet uit Nederland. Het is echt hele slechte kwaliteit en je kan het niet retourneren. Ze doen je een voorstel van 10% en je moet 6 mails sturen met foto’s en alles gaat moeilijk. Retourneren is op eigen kosten naar de VS.

22 juin 2025

Ze houden je compleet voor de gek

Ze houden je compleet voor de gek, niet doen! Na lange tijd de bestelling van €90 ontvangen maar ik was niet tevreden met de kwaliteit en de jurken zelf. Helaas heb ik andere reviews niet op tijd gelezen maar het is niet te doen om je retourzending aan te melden. Ik ben 10 e-mails verder en ik krijg het retour adres en label maar niet toegestuurd. Een rare AI gegenereerde e-mail krijg je steeds terug waarin ze aangeven een restitutie aan te bieden van 10 a 20% “omdat de retourkosten zo hoog zijn en ze je willen tegemoet komen”… ben er natuurlijk nog niet mee akkoord gegaan maar vraag me af of je dat geld dan überhaupt zou krijgen.. bellen gaat ook niet want er staat nergens een telefoonnummer.
Tevens is het zoeken van het juiste e-mail adres ook lastig want als je op de link op de website klikt krijg je een e-mail adres van een hele andere, wel bestaande winkel uit.

NIET DOEN DUS!..

21 juin 2025

Niet doen!

De ontvangen schoenen leken in de verste verte niet op de schoenen op de site. Terugsturen blijkt naar Amerika te moeten, dit is op de site nergens terug te vinden. Uit coulance bieden ze dan 20% van het aankoopbedrag terug en mag je de schoenen houden. Hadden we dit tevoren geweten, hadden we er nooit besteld.

11 juin 2025