Murermester Dan Holmelin APS Avis 26

TrustScore 4.5 sur 5

4,6

Dan hjalp ifm. at vi skulle have nyt køkken og redde dagen ved at få ‘ryddet op’ efter en VVS’er der ellers efterlod vores bagmur i en grim tilstand! Det reddede tidsplanen for resten af projektet.

1. Maçon

Écrit par l'entreprise

Murermester Dan Holmelin Er en mindre virksomhed der hovedsageligt operere i Brønshøj, Vanløse og Rødovere området. Virksomheden laver badeværelser og mindre mureropgaver.

4,6

Excellent

TrustScore 4.5 sur 5

26 avis

Dan reddede tidsplanen

9 mars 2026

Professionel og pålidelig!

Dan Holmelin er yderst tillidsvækkende og professionel, murerarbejde blev udført efter planen, og resultatet er af høj kvalitet. Det blev faktisk pænere, end vi havde forestillet os. Dan og hans svende var venlige og hyggelige, og han har en glimrende evne til at finde de løsninger, der passer til vores niveau. Arbejdet blev udført til tiden og den aftalte pris. Vi ved godt, hvem vi ringer til næste gang!

3 septembre 2025

Flot murearbejde

Vi er så glade og tilfredse med vores nye badeværelse meget flot murerarbejde. Go dialog, meget pålidelige, servicemindet og alle aftaler blev overholdt, til aftalt tid👍

9 décembre 2023

Dan er en dygtig murer

Dan er en dygtig murer. Han ved tydeligvis meget om sit fag og har mange gode ideer. Vi er meget tilfredse med vores nye badeværelse og kælderisolering.

1 novembre 2023

Omfugning

Det er 2. gang at vi benytter os af Muremester Dan Holmelin og vi er endnu engang yderst tilfredse med resultatet. Vi har denne gang fået omfuget hele huset samt repareret bl.a. revner i sokkel, skorsten og sætningsskade på garage.
Dan Holmelin har sans for detaljen og er yderst informativ igennem hele processen. Han overholder alle aftaler, herunder også den aftalte pris.
Så de bedste anbefalinger herfra.

14 novembre 2022

DAN HOLMELIN FÅR TOPKARAKTER

Dan Holmelin er en dygtig murer som jeg glædeligt vil anbefale! Han passer på tingene omkring ham, han rydder op og han overholder alle aftaler.
Han er sympatisk og til at stole på, hvilket betyder meget for mig når han færdes i mit hjem i en længere periode.

5 décembre 2020