Dan hjalp ifm. at vi skulle have nyt køkken og redde dagen ved at få ‘ryddet op’ efter en VVS’er der ellers efterlod vores bagmur i en grim tilstand! Det reddede tidsplanen for resten af projektet.
Lisez les avis des autres
Veludført reparation af flisegulv
À propos de l'entreprise
Écrit par l'entreprise
Murermester Dan Holmelin Er en mindre virksomhed der hovedsageligt operere i Brønshøj, Vanløse og Rødovere området. Virksomheden laver badeværelser og mindre mureropgaver.
Coordonnées de contact
Dyssevænget 1, 2700, Brønshøj, Danemark
- murermester@danholmelin.dk
- danholmelin.dk
Dan reddede tidsplanen
Høj faglighed
Høj faglighed . Præcision. Super flot arbejde. God og nærværende kontakt.
Bare en god murer
Rar, dygtig og grundig. Det er gedigent arbejde Dan Holmelin udfører
Virkelig en god murer
Virkelig rar mand, og dygtig til sit arbejde! Ham kan jeg varmt anbefale.
Professionel og pålidelig!
Dan Holmelin er yderst tillidsvækkende og professionel, murerarbejde blev udført efter planen, og resultatet er af høj kvalitet. Det blev faktisk pænere, end vi havde forestillet os. Dan og hans svende var venlige og hyggelige, og han har en glimrende evne til at finde de løsninger, der passer til vores niveau. Arbejdet blev udført til tiden og den aftalte pris. Vi ved godt, hvem vi ringer til næste gang!
Pålidelig og mødestabil håndværker.
Pålidelig og mødestabil håndværker.
Ombygning af Bungalow, hvor en bærende væg blev nedrevet og understøttet på loftet, vægge pudset flot og lige op, samt flot detalje med en renset skorsten midt i huset.
Dan leverer et rigtig godt stykke…
Dan leverer et rigtig godt stykke arbejde, til aftalt tid og pris.
Desuden er han en flink fyr. 👍
Vel udført arbejde leveret til aftalt…
Vel udført arbejde leveret til aftalt tid på trods af flere uforudsete komplikationer. Velgennemtænkt håndtering af disse komplikationer.
Reparation af murværk
Meget hurtig indsats, god kommunikation og virkelig flot slutresultat.
Altid godt arbejde
Nem at komme i kontakt med og Dan har en god forståelse for hvad der skal laves og hvordan det skal udføres.
Flot murearbejde
Vi er så glade og tilfredse med vores nye badeværelse meget flot murerarbejde. Go dialog, meget pålidelige, servicemindet og alle aftaler blev overholdt, til aftalt tid👍
Dan er en dygtig murer
Dan er en dygtig murer. Han ved tydeligvis meget om sit fag og har mange gode ideer. Vi er meget tilfredse med vores nye badeværelse og kælderisolering.
Alt perfekt
Fantastisk god service og god kontakt…
Fantastisk god service og god kontakt op til. Og tilmed god stemning! Anbefaler alle :)
Omfugning
Det er 2. gang at vi benytter os af Muremester Dan Holmelin og vi er endnu engang yderst tilfredse med resultatet. Vi har denne gang fået omfuget hele huset samt repareret bl.a. revner i sokkel, skorsten og sætningsskade på garage.
Dan Holmelin har sans for detaljen og er yderst informativ igennem hele processen. Han overholder alle aftaler, herunder også den aftalte pris.
Så de bedste anbefalinger herfra.
leverede et flot resultat til den…
leverede et flot resultat til den aftalte tid - vi er meget tilfredse
DAN HOLMELIN FÅR TOPKARAKTER
Dan Holmelin er en dygtig murer som jeg glædeligt vil anbefale! Han passer på tingene omkring ham, han rydder op og han overholder alle aftaler.
Han er sympatisk og til at stole på, hvilket betyder meget for mig når han færdes i mit hjem i en længere periode.
L’expérience Trustpilot
En savoir plus sur les différents types d'avis.