Jeg kan slet ikke få armene ned over min kropsscanner fra Danish Wellness. Jeg troede aldrig jeg ville blive så begejstret for den, men den har virkelig hjulpet mig med at sætte nogle sunde og gode m... Voir plus
Lisez les avis des autres
L'entreprise a répondu
I december trak jeg en dårlig anmeldelse tilbage. Danish wellness svarede ikke, når jeg ringede. Senere samme dag svarede de så og fik styr på den fejl, der var sket. Så jeg trak den dårlige anme... Voir plus
L'entreprise a répondu
Jeg købte en kropsscanner fra Danish Wellness, og den har virkelig imponeret mig. Den giver detaljerede målinger af kropsfedt, muskelmasse og BMI, hvilket gør det nemt at følge mine fremskridt over ti... Voir plus
À propos de l'entreprise
- Fournisseur de balances
- Spa de jour
- Service de fitness et nutrition
- Magasins d'appareils de fitness
- Centre d'examen physique
- Centre d'amincissement
Écrit par l'entreprise
Velkommen til Danish Wellness - din destination for sundhed og velvære. Træd ind i en verden af velvære, hvor vores fokus på din sundhed og velbefindende er i centrum. Vi stræber efter at levere effektive produkter, der løser dine sundhedsudfordringer.
Coordonnées de contact
Kirkeleddet 102, 3480, Fredensborg, Danemark
- info@danishwellness
- danishwellness.dk
A répondu à 100 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai de plus d'un mois
Rigtig fornuftig og præcis vægt
Jeg blev anbefalet denne vægt og må sige jeg har taget første måling i brug idag og den skal helt sikkert nok blive god til at hjælpe mig jeg er allerede glad for den og tænker at jeg nok skal nå nogle mål med den vil klart anbefale det 🙂😊😀🫶🤞👏⭐🌟🍀
Skønt at kunne holde øje med sine…
Skønt at kunne holde øje med sine fremskridt og helbred generelt. Også er der endda en app tilknyttet, hvilket gør det hele meget bedre og nemmere!
Kunne ikke være mere glad for min…
Kunne ikke være mere glad for min kropsvægtscanner, den har simpelthen hjulpet mig så meget med at blive klogere på min krop, levering tog dog 4 dage hvor der stod 3
Min kæreste og jeg er helt vilde med…
Min kæreste og jeg er helt vilde med vores nye kropsscanner!
Vi prøvede den inden vi tog i træningscentret og så hoppede på vi kropsscanneren deroppe for at se forskellen, da vi var lidt skeptiske til at starte med. Der var bare ikke rigtig nogen forskel udover at på den oppe i træningscenteret, var min body age et år yngre!
Vi er virkelig glade for den og den bliver brugt flittigt!

Har købt deres vægt
Har købt deres vægt, som kan scanne hele kroppen og vise en masse parametre. Den fungerer super, så jeg bruger den til at tracke min fitness rejse. Så hvis du vil opnå lidt mere end bare at tjekke BMI, så skal du købe vægten. Den giver dig en bedre indsigt i hvordan du er bygget👌

Helt fantastisk kvalitet
Helt fantastisk kvalitet! Elsker den og bruger den dagligt, da jeg arbejder som personlig træner. Kæmpe anbefaling herfra!
Dbh
Mikkel

Elsker min kropsscanner!
Life-changing! Jeg er vild med min kropsscanner. Den er let at bruge, og man får en dybdegående forståelse af ens krop, hvilket siger meget mere end blot hvad du vejer. Klar anbefaling :)

Bedste køb!
Havde aldrig troet, at en vægt kunne have så stor en indflydelse på min motivation! Kan bestemt anbefales :D

Kvaliteten er fantastisk
Kvaliteten er fantastisk, bedre end forventet. Jeg anbefaler stærkt

Genial vægt til kropsscanning
Genial vægt til kropsscanning. Fungerer upåklageligt og så er det ligesom dem i fitnesscentret 🙌🏽 tusind tak for en virkelig hurtig levering og service i topklasse 👍

Fantastisk kropsscanner
Fantastisk kropsscanner. Virker til at være meget præcis, et uundværlig værktøj til at følge ens sundhed og træningsfremskridt.

Réponse de Danishwellness
Sætter i hverfaldt i gang i tankerne over ens helbred
Har købt denne til mine forældre i gave, og de er vilde med den, de får den jævligt brugt, da de er helt tosset med de features den har. Det endte med jeg selv købet en til mig selv en uge efter.

Kanon vægt
Jeg købte en vægt hos danishwellness, og jeg er super tilfreds med købet, jeg spurgte supporten om en masse ting, og de svarede super hurtigt.
Vægten matcher information super godt med dem i puregym.
Kanon oplevelse!

Klasse vægt!
Har haft flere af de billige vægte efterhånden, som bare ud af det blå står af. Men har nu taget skridtet videre og investeret i en kvalitets vægt, som er er en af skridtene til at få smidt de ekstra håndtag på maven 💪

Réponse de Danishwellness
Hurtig levering og mega god service
Min nye bedste trænings makker
Min nye bedste trænings makker. Giver gode data der er nemme og overskuelige at læse 💪

Réponse de Danishwellness
Mega god service samt hurtig levering
Mega god service samt hurtig levering! Jeg har længe ledt efter sådan en slags kropsscanner, jeg føler det hele er meget nemmere at holde styr på ift. træning og mine mål. 5 stjerner her fra!!

Fantastisk kropsscanner
Rigtig venlig - og dygtig kundeservice + hurtig levering
Købte kropsscanneren til mig selv, da jeg er i gang med et større vægttab og ønsker at tracke min udvikling. Uden tvivl den bedste kropsscanner, da du får en detaljeret og præcis scanning af din krop.
Kan varmt anbefales :)

Vildt godt
Vildt godt! Masser af målinger, der hjælper mig med at holde styr på min krop. Jeg dyrker mest styrketræning og er derfor mest interesseret i at følge muskelmasse og fedtprocent. Hvis du har problemer med at forstå de andre målinger, skal du bare kontakte deres kundeservice - de er meget søde og hjælpsomme.

L’expérience Trustpilot
En savoir plus sur les différents types d'avis.