Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

Jeg kan slet ikke få armene ned over min kropsscanner fra Danish Wellness. Jeg troede aldrig jeg ville blive så begejstret for den, men den har virkelig hjulpet mig med at sætte nogle sunde og gode m... Voir plus

L'entreprise a répondu

Noté 1 sur 5 étoiles

I december trak jeg en dårlig anmeldelse tilbage. Danish wellness svarede ikke, når jeg ringede. Senere samme dag svarede de så og fik styr på den fejl, der var sket. Så jeg trak den dårlige anme... Voir plus

L'entreprise a répondu

Noté 5 sur 5 étoiles

Jeg købte en kropsscanner fra Danish Wellness, og den har virkelig imponeret mig. Den giver detaljerede målinger af kropsfedt, muskelmasse og BMI, hvilket gør det nemt at følge mine fremskridt over ti... Voir plus

À propos de l'entreprise

1. Fournisseur de balances
  2. Spa de jour
  3. Service de fitness et nutrition
  4. Magasins d'appareils de fitness
  5. Centre d'examen physique
  6. Centre d'amincissement

Écrit par l'entreprise

Velkommen til Danish Wellness - din destination for sundhed og velvære. Træd ind i en verden af velvære, hvor vores fokus på din sundhed og velbefindende er i centrum. Vi stræber efter at levere effektive produkter, der løser dine sundhedsudfordringer.

Coordonnées de contact

3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

A répondu à 100 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai de plus d'un mois

Noté 5 sur 5 étoiles

Rigtig fornuftig og præcis vægt

Jeg blev anbefalet denne vægt og må sige jeg har taget første måling i brug idag og den skal helt sikkert nok blive god til at hjælpe mig jeg er allerede glad for den og tænker at jeg nok skal nå nogle mål med den vil klart anbefale det 🙂😊😀🫶🤞👏⭐🌟🍀

4 septembre 2024
Noté 5 sur 5 étoiles

Min kæreste og jeg er helt vilde med…

Min kæreste og jeg er helt vilde med vores nye kropsscanner!
Vi prøvede den inden vi tog i træningscentret og så hoppede på vi kropsscanneren deroppe for at se forskellen, da vi var lidt skeptiske til at starte med. Der var bare ikke rigtig nogen forskel udover at på den oppe i træningscenteret, var min body age et år yngre!
Vi er virkelig glade for den og den bliver brugt flittigt!

1 août 2024

Kære Christopher Hansen,

Tusind tak for din anmeldelse! Vi er virkelig glade for at høre, at både du og din kæreste er vilde med jeres nye kropsscanner. Det er skønt at vide, at I har sammenlignet den med en kropsscanner i træningscenteret og fundet resultaterne så præcise. Vi forstår, at man kan være skeptisk til at starte med, men det glæder os at høre, at jeres oplevelse har været positiv, og at I nu bruger den flittigt derhjemme.

Hvis I nogensinde har spørgsmål eller brug for hjælp, står vi klar til at assistere.

Isabella og hele Danish Wellness-teamet

Noté 5 sur 5 étoiles

Lækkert produkt og god service

Lækkert produkt og god service, tak for det!

2 août 2024

Kære Lars Brandt,

Tusind tak for din anmeldelse! Vi er glade for at høre, at du er tilfreds med både produktet og servicen.

Har købt deres vægt

Har købt deres vægt, som kan scanne hele kroppen og vise en masse parametre. Den fungerer super, så jeg bruger den til at tracke min fitness rejse. Så hvis du vil opnå lidt mere end bare at tjekke BMI, så skal du købe vægten. Den giver dig en bedre indsigt i hvordan du er bygget👌

12 août 2024

Kære Melani P.,

Tusind tak for din fantastiske anmeldelse! Det er skønt at høre, at vores vægt fungerer godt for dig og hjælper dig med at tracke din fitnessrejse. Vi er glade for, at du får så meget ud af de mange parametre, som vægten kan måle – det er præcis sådan, vi ønsker, at vores produkter skal gøre en forskel.

Hvis du har spørgsmål eller har brug for noget, er du altid velkommen til at kontakte os.

Helt fantastisk kvalitet

Helt fantastisk kvalitet! Elsker den og bruger den dagligt, da jeg arbejder som personlig træner. Kæmpe anbefaling herfra!

Dbh
Mikkel

11 août 2024

Kære Mikkel S.,

Mange tak for din begejstrede anmeldelse! Det er virkelig dejligt at høre, at du er så tilfreds med kvaliteten af vores kropsscanner. At den er blevet en fast del af din dagligdag som personlig træner, er det bedste kompliment, vi kan få.

Vi er glade for, at du ser værdien i produktet og sætter stor pris på din anbefaling. Hvis du har brug for noget som helst, står vi altid klar til at hjælpe!

Elsker min kropsscanner!

Life-changing! Jeg er vild med min kropsscanner. Den er let at bruge, og man får en dybdegående forståelse af ens krop, hvilket siger meget mere end blot hvad du vejer. Klar anbefaling :)

30 juillet 2024

Kære Camilla V.,

Tusind tak for din fantastiske anmeldelse! Det gør os virkelig glade at høre, at du elsker din kropsscanner og at den har haft en så positiv indflydelse på din hverdag. Vi er enige – det er så vigtigt at få et dybere indblik i, hvordan kroppen har det, ud over tallet på vægten.

Vi sætter stor pris på, at du har taget dig tid til at dele din oplevelse, og din anbefaling betyder meget for os. Hvis du nogensinde har spørgsmål eller brug for hjælp, så er vi her for dig!

De bedste hilsner,

Bedste køb!

Havde aldrig troet, at en vægt kunne have så stor en indflydelse på min motivation! Kan bestemt anbefales :D

13 juin 2024

Kære Arthika Sivagnanam,

Tak for din fantastiske anmeldelse! Det glæder os virkelig at høre, at vores vægt har haft så stor en indflydelse på din motivation. Din anbefaling betyder meget for os, og vi er glade for at vide, at du er tilfreds med dit køb.

Hvis du nogensinde har spørgsmål eller brug for assistance, er vores team altid her for at hjælpe dig.

Sofie og resten af Danish Wellness-teamet

Kvaliteten er fantastisk

Kvaliteten er fantastisk, bedre end forventet. Jeg anbefaler stærkt

19 juin 2024

Kære Nicolas T Bach Nielsen,

Mange tak for din positive feedback! Det er fantastisk at høre, at kvaliteten af vores produkt oversteg dine forventninger. Vi sætter stor pris på din stærke anbefaling og er glade for, at du er tilfreds med dit køb.

Hvis du nogensinde har spørgsmål eller brug for hjælp, er vores team altid klar til at assistere dig.

Genial vægt til kropsscanning

Genial vægt til kropsscanning. Fungerer upåklageligt og så er det ligesom dem i fitnesscentret 🙌🏽 tusind tak for en virkelig hurtig levering og service i topklasse 👍

10 juin 2024

Kære Mathias,

Tusind tak for din anmeldelse! Vi er begejstrede for at høre, at du er glad for vores vægt. Det er dejligt at vide, at den fungerer upåklageligt.

Vi er også glade for Din tilfredshed og vi er altid klar til at hjælpe, hvis du har spørgsmål eller brug for yderligere assistance.

Fantastisk kropsscanner

Fantastisk kropsscanner. Virker til at være meget præcis, et uundværlig værktøj til at følge ens sundhed og træningsfremskridt.

10 mai 2024

Kære Kasper Lauritsen,

Tak for din fantastiske anmeldelse! Vi er glade for at høre, at du er tilfreds med vores kropsscanner, og at du finder den meget præcis. Det er skønt at vide, at den er blevet et uundværligt værktøj for dig til at følge din sundhed og træningsfremskridt.

Din tilfredshed er vores højeste prioritet, og vi sætter stor pris på din tillid til vores produkt. Hvis du nogensinde har spørgsmål eller brug for yderligere assistance, er vores team altid klar til at hjælpe dig.

Noté 5 sur 5 étoiles

Sætter i hverfaldt i gang i tankerne over ens helbred

Har købt denne til mine forældre i gave, og de er vilde med den, de får den jævligt brugt, da de er helt tosset med de features den har. Det endte med jeg selv købet en til mig selv en uge efter.

17 mai 2024

Kære Omar,

Tusind tak for din skønne anmeldelse! Det glæder os virkelig at høre, at dine forældre er vilde med vægten og bruger den jævnligt. Det er fantastisk at vide, at de sætter pris på de mange features, den har.

Det gør os ekstra glade at høre, at du blev så imponeret, at du selv købte en en uge senere. Din tillid og tilfredshed betyder meget for os.

Hvis du eller dine forældre nogensinde har spørgsmål eller brug for hjælp, er vores team altid klar til at assistere.

Kanon vægt

Jeg købte en vægt hos danishwellness, og jeg er super tilfreds med købet, jeg spurgte supporten om en masse ting, og de svarede super hurtigt.

Vægten matcher information super godt med dem i puregym.

Kanon oplevelse!

29 mai 2024

Kære Lasse,

Tusind tak for din positive anmeldelse! Vi er virkelig glade for at høre, at du er super tilfreds med din vægt fra Danish Wellness. Det betyder meget for os at vide, at vores supportteam kunne besvare dine spørgsmål hurtigt og effektivt.

Det er også fantastisk at høre, at vægten matcher informationen fra PureGym så godt, selvom vi dog mener den er bedre aha. Din tilfredshed er vores prioritet, og vi er glade for, at du har haft en kanon oplevelse med os.

Hvis du nogensinde har flere spørgsmål eller brug for yderligere assistance, er vores team altid klar til at hjælpe dig.

Klasse vægt!

Har haft flere af de billige vægte efterhånden, som bare ud af det blå står af. Men har nu taget skridtet videre og investeret i en kvalitets vægt, som er er en af skridtene til at få smidt de ekstra håndtag på maven 💪

28 mai 2024

Kære Jonas J.,

Tusind tak for din anmeldelse! Det glæder os virkelig at høre, at du har valgt at investere i vores kvalitetsvægt og at den har været en god oplevelse for dig.

Vi er glade for at kunne hjælpe dig på din rejse mod at nå dine mål og smide de ekstra kilo. Din tilfredshed er vores højeste prioritet, og vi er stolte over, at vores vægt har kunnet gøre en positiv forskel for dig.

Hvis du nogensinde har spørgsmål eller brug for yderligere assistance, er vores team her for at hjælpe dig.

Noté 5 sur 5 étoiles

Min nye bedste trænings makker

Min nye bedste trænings makker. Giver gode data der er nemme og overskuelige at læse 💪

30 avril 2024

Kære Morten,

Tusind tak for din fantastiske anmeldelse! Det glæder os at høre, at vores kropsscanner har fundet sin plads som din nye bedste træningsmakker. Vi er glade for at kunne bidrage med gode og overskuelige data, der gør det nemt for dig at følge din træning og dine fremskridt.

Vi sætter pris på din feedback, og det motiverer os til at fortsætte med at levere produkter af høj kvalitet. Hvis du nogensinde har spørgsmål eller brug for yderligere assistance, er vores team altid klar til at hjælpe dig.

Noté 5 sur 5 étoiles

Mega god service samt hurtig levering

Mega god service samt hurtig levering! Jeg har længe ledt efter sådan en slags kropsscanner, jeg føler det hele er meget nemmere at holde styr på ift. træning og mine mål. 5 stjerner her fra!!

6 mai 2024

Kære Emil Hansen,

Tak for din fantastiske anmeldelse! Vi er glade for at høre, at du værdsætter vores gode service samt hurtige levering. Det glæder os virkelig at kunne hjælpe dig med at finde en kropsscanner, der opfylder dine behov.

Det er fantastisk at vide, at vores kropsscanner gør det nemmere for dig at holde styr på din træning og dine mål. Vi sætter pris på din støtte og de 5 stjerner. Hvis du nogensinde har spørgsmål eller har brug for yderligere assistance, er vores team altid klar til at hjælpe dig.

Fantastisk kropsscanner

Rigtig venlig - og dygtig kundeservice + hurtig levering
Købte kropsscanneren til mig selv, da jeg er i gang med et større vægttab og ønsker at tracke min udvikling. Uden tvivl den bedste kropsscanner, da du får en detaljeret og præcis scanning af din krop.

Kan varmt anbefales :)

19 avril 2024

Kære Kiren,

Tusind tak for din fantastiske anmeldelse! Det glæder os virkelig at høre, at vores kropsscanner har været til stor hjælp for dig i din vægttabsrejse. Vi er glade for at kunne bidrage til din udvikling og give dig en detaljeret og præcis scanning af din krop.

Det er også dejligt at høre, at du værdsatte den venlige og dygtige kundeservice samt den hurtige levering. Vi bestræber os altid på at sikre en positiv oplevelse for vores kunder fra start til slut.

Tak for din anbefaling, og hvis du har yderligere spørgsmål eller har brug for hjælp, er vores team altid klar til at assistere dig.

Vildt godt

Vildt godt! Masser af målinger, der hjælper mig med at holde styr på min krop. Jeg dyrker mest styrketræning og er derfor mest interesseret i at følge muskelmasse og fedtprocent. Hvis du har problemer med at forstå de andre målinger, skal du bare kontakte deres kundeservice - de er meget søde og hjælpsomme.

5 mai 2024

Kære Jesper Smith,

Tak for din fantastiske anmeldelse! Vi er glade for at høre, at vores vægt leverer masser af målinger, der hjælper dig med at holde styr på din krop. Det er også godt at vide, at du har fundet særlig værdi i at kunne følge din muskelmasse og fedtprocent, især da du primært dyrker styrketræning.

Vi sætter stor pris på din feedback og vil gerne understrege, at vores kundeservice altid er klar til at hjælpe, hvis der skulle opstå spørgsmål eller udfordringer med forståelsen af de forskellige målinger. Tak for tilliden til os, og fortsæt det gode arbejde med dine mål!

L’expérience Trustpilot

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus