Kul musikkbutikk som også fører varer som kan være vanskelig å få tak i i Norge. Ekstra pluss for gratis frakt 🤗 Veldig fornøyd med denne nettbutikken. Bestillingen ble sendt raskt, og hele p... Voir plus
Fin nettbutikk med godt utvalg - og best i pris på mange produkter. Pris er ikke alltid det viktigste, men hadde nettopp en reklamasjonssak på et produkt som hadde en produksjonsfeil. Sendte mail sent... Voir plus
DanMusikk har en del spennende produkter du ikke finner alle steder. Jeg har bl.a. kjøpt et suverent StudioLogic digital piano og et bra Donner 49 midi keyboard. Topp kvalitet. God informasjon om prod... Voir plus
Jeg kjøpte først en gitar amp-modeller (Valeton GP-5). Noe som jeg kan anbefale på det sterkeste. Den ble levert innen få dager. Så bestilte jeg en intelligent gitar som ikke selges i Norge (Enya Insp... Voir plus
Écrit par l'entreprise
I vår netbutik kan du kjøpe alt innenfor musikkutstyr & instrumenter √ Rimelige Priser √ Fornøydgaranti
Aucun historique récent de demande d’avis
Forventet leveringstid er feilaktig
De annonserer 2-4 dagers forventet levering noe som i praksis er umulig for brorparten av Norges befolkning når de sender fra Danmark med vanlig pakke. Det framkom ikke på nettsiden at pakker sendes fra utlandet. Tok tre døgn før pakken var i Posten Norge sine hender og da går det ytterligere 1-4 dager før den er framme, 2 dager i mitt tilfelle da jeg bor på Østlandet, totalt 5 virkedager. Jeg valgte denne butikken utelukkende pga oppgitt leveringstid, bursdagsgaven kom da ikke frem i tide. Velg butikk med lager i Norge hvis tid er viktig. Ok prismessig og svarer på mail men kunne ikke løse mitt problem.
Meget god kvalitet til en billig penge
Meget god kvalitet til en billig penge. God service og kvalitet på produktene så anbefaler danmusikk.no på det sterkeste.
Nybegynner, Cello-student
Svært fornøyd med kjøp av utstyr og lærebøker.
Fikk nyttig veiledning og raske svar fra Dan Musikk.
Rask levering.
Anbefales!
Fikk tilbakebetalt frakt da det mine…
Fikk tilbakebetalt frakt da det mine varer var forsinket. Supert at danmusikk viser at dem yter god service. Dette var uoppfordret etter jeg la igjen en anmeldelse om dette :)
treg levering
treg levering når det annonseres med 2 dagers levering.
Edit: dan tok kontakt og ryddet opp. Stor fornøyd :)
Veldig bra service.
Veldig god opplevelse og bra produkt!
Fikk fiolinen jeg bestilte klar med alle strengene på, fiolinen er nydelig. Gir en varm rund lyd, kjempefornøyd til den prisen!
Kundeservice, Know-how, og website, i særklasse
Website i særklasse, med enorm info, og vejledning! Selvom Du ikke er på shopping, finder Du en masse faglig viden, og intressant emner her, - men uanset, nem at navigere, og finde frem til det DU skal finde, eller ville bare på "shopping". Vareudvalg er imponerende, med flotte mærkevarer, men også rimelig alternativer, i top kvalitet. "speciale ting" har de også, som selve de helt stor internationale mangler. Er Du ikke helt A4 Mainstream, (fex Banjo, eller 12 string spiller) så er Dan Musik et kig værd. Expedition er hurtigt og effektiv, levering er så hurtigt som det kan være .
God service og rask levering
God service og rask levering.
Ved mottak av en amp opplevde vi at det var meget dårlig lyd i den. Jeg ringte kundeservice og to dager senere kom det en ny med returlapp til den gamle. Ingen diskusjon - bare god service!
Det er enkelt og oversiktlig
Det er enkelt og oversiktlig, gode tilbud og rask levering.
Får til og med morsomme overraskelser i pakkene til tider.
Jeg har handlet på mange steder, men velger nå og bli stamkunde her.
Enkel og grei handel
Enkel og grei handel. Jeg har ikke vært på konsert og fått testet øreproppene anda, men er svært godt fornøyd med nettbutikken, priser, levering og kundeservice.
Bestilte på en onsdag og varen blei…
Bestilte på en onsdag og varen blei levert fredag. Og alt fungerte med en gang. Stor fornøyd kunde :) her vil jeg handle mer
I recieved an opened package of strings
I recieved an opened package of strings. Some of the strings were not hermetically sealed. There were two D strings in the package. The high e string was missing. How is that even possible!? I usualy don't bother writing bad reviews, but this is unacceptable. EDIT: I was pleasantly surprised today. DanMusikk has sendt me four packs of strings completely free of charge. I honestly wasn't expecting this. I'm blown away. Thank you DanMusikk. In hindsight, I should have probably contacted DanMusikk directly, instead of writing a bad review, but it is what it is. Thanks again DanMusikk. You totally deserve five stars.
Fabelaktig kundeservice
Fabelaktig kundeservice! God hjelp, rask handel, og når et av produktene ikke fungerte som de skulle sendte de institusjoner, video, og deretter nytt produkt (uoppfordret!) Samme dag! Kan virkelig anbefales! 🥰👏
Meget Fornøyd
Meget fornøyd med hvor Proffe de er som Kundeservice å hvordan de fikser problemet eg hadde
Rask levering, god kvalitet, bra troverdighet
Kjøpte en svart cello som jeg er veldig fornøyd med, kom trygt frem gjennom god transport og fint pakket produkt. Eneste er at medfølgende bue kom i en helt annen farge (rødbrun) enn anvist på bildet (svart). Spurte for å være sikker på om det var riktig eller en feil, og fikk beskjed om at buen aldri har vært svart og at det trolig bare synes slik på bildet. Er selv i tvil om det, den er altfor mørk på bildet i forhold til i virkeligheten, men så har ikke buen stort å si i forhold til selve celloen. Ellers alt fint og til forventningene.
Bytt post firma i Norge så blir det handel
Jeg fikk 4 ødelagte høyttalere levert etter 2 forsøk som egentlig ikke er danmusikk sin feil men kan desverre ikke anbefale så lenge dem bruker postnord som leverandør da jeg har ekstremt mange dårlige erfaringer med dem. Lite pluss til Mads og Kasper for god hjelp med retur av ødelagte produkter og generelt god kundeservice
God kundeservice!
Leveringen tok mye lengere tid enn antatt, noe som gjorde opplevelsen min svært dårlig og ødela egentlig for en helg.
Denne opplevelsen gikk derimot over til noe positivt når Thomas fra kundesenteret tok kontakt og hadde empati for situasjonen min. Takk for god kundeservice!
Dette stedet er enkelt og handle fra
Dette stedet er enkelt og handle fra, godt utvalg i det meste og raske på å svare på mail. Det setter jeg pris på, verdsetter deg som kunde og bryr seg om dine behov. :)
Jeg kjøpte et overtrek for piano
Jeg kjøpte et overtrek for piano, men den hadde et hull i (rundt tommelstørrelse). Tenkte å gi en vurdering på produktet hos dem, men der var den ikke lengre. Jeg antar at de sendte meg den siste de hadde inne som var litt ødelagt. Den fungerer fortsatt som den skal, men det er litt skuffende når man betaler rundt 250kr for det.