Studio Day at the Zoo Avis

1. Cabinet d'architecte d'intérieur
  2. Décorateur d'intérieur
  3. Entrepreneur spécialisé dans la décoration d'intérieur
  4. Espace Internet

Wij zijn Jessica en Elina. Het is onze missie om jou als ouder te helpen een huis te creëren waarin elke kamer jouw unieke stijl en persoonlijkheid weerspiegelt. Zodat het die veilige plek vol plezier en liefde wordt voor jouw gezin. Als ouder wil je niets liever dan een fijn thuis creëren voor je gezin. Waarin elke kamer een weerspiegeling is van wie jullie zijn. Een plek die je kinderen een blijvende en warme herinnering geeft aan het huis waarin ze zijn opgegroeid. Een huis dat voelt als een veilige haven, vol ruimte voor ontspanning, gezellige feestjes en bijzondere momenten. Een plek voor duizend kusjes en knuffels en dansen op de tafel. Het is onze missie jou te helpen een droom van een familiehuis in te richten! Bij Studio Day at the Zoo ontwerpen wij warme, vrolijke, authentieke en unieke interieurs voor familiehuizen en kinderkamers. Iedere ruimte in huis mag karakter en geborgenheid uitstralen, zodat het die veilige en fijne plek is waarin jij je gezin een thuis kan geven. Ontdek op dayatthezoo.com hoe wij jou kunnen helpen jouw droominterieur te realiseren: van stylingadvies tot compleet ontwerp.

4,3

Demande des avis aux clients

6 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Nous vérifions les avis

Super goede service

Super goede service!
Ik was zelf vrij laat met bestellen maar ze hebben er alles aan gedaan om de bestelling op tijd binnen te krijgen dus echt super fijne en goede service!

28 avril 2026

Prachtige kleuren

Prachtige kleuren

Advies gekregen voor welke kleuren we het mooiste bij elkaar konden nemen, wauw het is echt prachtig geworden

19 février 2026

Snelle levering

Snelle levering, prachtige kleuren!

11 février 2026

Réponse de Studio Day at the Zoo

Dankjewel Claire, we wensen je veel plezier van het eindresultaat en de kleuren!

Na bestelling

Na bestelling, snelle levering. De verf is van prima kwaliteit.

5 janvier 2026

Réponse de Studio Day at the Zoo

Dankjewel Petra, we wensen je veel plezier van het eindresultaat!

Persoonlijk

Snelle service en super leuk verpakt met een persoonlijk kaartje!

29 août 2025

Réponse de Studio Day at the Zoo

Bedankt Ilse! Wat fijn om te horen dat je blij bent met de snelle service en de verpakking. We vinden het extra leuk om er een persoonlijk tintje aan toe te voegen! 💛

Heel tevreden

Heel tevreden. Super goed advies gehad, waarna ik de verf besteld heb. Kleur pakt precies zo uit als kleurstaaltje en oogt super mooi. Dank voor de goede service!

27 mars 2025

Réponse de Studio Day at the Zoo

Dank je wel Emmy voor je mooie review! Fijn om te horen dat het advies heeft geholpen en dat de kleur precies zo uitpakt als het kleurstaaltje. Veel plezier met het eindresultaat!