Prettig geholpen. Ze nemen de tijd voor je. Communicatie over lopende bestellingen loopt goed.
Lisez les avis des autres
Betrouwbare. 🤗
À propos de l'entreprise
Écrit par l'entreprise
Werkkleding, Werkschoenen, Horecakleding, Zorgkleding, PBM's en nog veel meer!
Coordonnées de contact
toermalijnring 1200, 3316LC, Dordrecht, Pays-Bas
- 078 617 0868
- info@dcvakkleding.nl
- dcvakkleding.nl
Les gens ont aussi consulté
Super goed geholpen door Daniëlle
Super goed geholpen door Daniëlle. Mooie showroom en een eerlijk advies. Wij komen zeker terug.
Klantgericht
Klantgericht, service met een glimlach en goudeerlijk en top kwaliteit
Dik tevreden
Heldere communicatie
Heldere communicatie, op tijd geleverd en alles zag er keurig uit!
Prima kwaliteit, goede prijs
Denken goed met je mee
Heel fijn geholpen door DC Vakkleding! Mooie bedrijfskleding met logo. Genoeg keuze en denken goed met je mee!
Fijn bedrijf om mee samen te werken! Zeker een aanrader!!
Topservice en snelle levering
We hebben onlangs hoodies, sleutelhangers, verhuisdozen en pennen met ons logo besteld bij DC Vakkleding. Alles werd snel geleverd en we zijn super tevreden met het resultaat! De communicatie was top, zowel via mail als telefonisch. Het team dacht goed met ons mee en zorgde ervoor dat alles soepel verliep.
We kunnen DC Vakkleding dan ook van harte aanbevelen voor al je bedrijfskleding en promotieartikelen!
Top service!
Radeloos contact opgenomen met DC vakkleding: nog anderhalve week voordat we op kamp zouden gaan en wij hadden nog geen kamp shirts geregeld.
Enorm fijn en snel geholpen door Joost! Alles is in overleg gegaan, er werd fijn meegedacht en gezocht naar mogelijkheden. En dat in het korte tijdsbestek! De T-shirts en de bedrukking waren van goede kwaliteit. Zo konden onze leerlingen toch nog stralen in hun kamp shirts! ;) In het vervolg zou ik hier zeker nog eens bestellen, een aanrader!
Zeer nette onderneming met goede…
Zeer nette onderneming met goede service via de email in mijn geval. De truien met bedrijfslogo opdruk die ik bestelde zijn van hoge kwaliteit en pasvorm. Ik moest alleen de jpg afbeelding van mijn ontwerp omvormen naar Adobe photoshop om aan te Leveren in pdf formaat waar zij mee werken voor de drukpers. Je kan zelf kleding uitzoeken met extra optie borduren of drukprint als je zelf je logo opdruk aanlevert bij de bestelling. Let op dat je je upload bestand converteer naar pdf van adobe photo progamma. Verder een aanrader voor iedereen. Ik ga zeker weer bestellen op hun website
ZEER tevreden!!
Zeer goed geholpen door Joost! Snel gehandeld en uiteindelijk ook wel erg belangrijk: zeer mooie jasjes met ons logo!

Réponse de Dcvakkleding
Prettig geholpen
Betrouwbaar bedrijf en een snelle…
Betrouwbaar bedrijf en een snelle levering van de producten.
Goede en snelle service en denken graag…
Goede en snelle service en denken graag mee.
Goede kwaliteit en snelle service
Uitstekende kwaliteit met mooie…
Uitstekende kwaliteit met mooie full-color bedrukking!
Polo's, sweaters en jassen besteld voor onze medewerkers.
Top bedrijfskleding met super SERVICE!
Het passen in de pasbus werkte perfect, samen met het prima advies van Joost.
Heel tevreden over het resultaat!
Super dat je personeel onder werktijd n…
Super dat je personeel onder werktijd n de pas bus kleding uit kunnen zoeken en maten kunnen passen.
Goede prijs kwaliteit verhouding super opdrukken
Fijn bedrijf met goede persoonlijke…
Fijn bedrijf met goede persoonlijke begeleiding.
Waar service op de 1e plaats staat.
En savoir plus sur les différents types d'avis.