Deadheadchemist

2 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Nous vérifions les avis

Update

As of today - Oct. 22, 2025

Deadhead Chemist is back in operation.

But "out of stock" of their 30ML bottles labelled as 50ML bottles of tincture.

21 octobre 2025

Deadhead chemist is a scam

Deadhead chemist is not a company at all they just take your e transfer I have sent lots of e transfer to plenty of companies and this is the first time somebody legit took my money I will no longer be sending e transfers to any company anymore deadhead chemist also has a Facebook profile all their friends are from Asia and belong to a page group I think this is where they all run their various scams from don't send your money to this company

28 février 2025

SCAM SCAM SCAM SCAM SCAM

They just flatout scammers u keep giving they will keep demanding money and i think u just paying for his kids school lunches the blokes a scumbag and hope u get fleeced u mutt

20 décembre 2024

Scam

Scam, scroll to the bottom of their homepage and you will see red flags;

Red Flag #1: phone number on their website isn't theirs, it belongs to "Untamed Style Fitness"

Red Flag #2 their website claims 2,570 trust pilot reviews which resulted in a 4.5 star rating, as you may see, I am the first.

Red flag #3; All payment methods offered is void of buyer protection, aka it is just you sending them money, but in the scenario of you needing a refund (such as they don't send package), you're on your own and you'll need to pursue legal advice as it becomes a civil matter

Red Flag #4: "Secure section" a quick google and you will see it is all fabricated

4 octobre 2024