VI vägleder kunder till rabatter!
Répond généralement dans un délai d'une semaine
Dunder rabattet och kundservice som…
Dunder rabattet och kundservice som hjälper en snabbt och smidigt

Räddade hela min sommar
Räddade hela min sommar, 100% trust worthy och säljaren är skön

Bästa order sidan
Ganska effektivt och snabb ordrar. Är ganska nöjd me detta!!!! Hör av er till brodern hära :)

Han är bra
Han är bra, tar lite tid att svara bara men man måste bara vara inne samtidigt. Dom gör bra grejer och bäst köpa när de live

Fick aldrig min kod
Fick aldrig min kod. Har försökt att nå han i över 2 dagar men han svarar inte

Betalade för en tjänst
Betalade för en tjänst, får allrdig kontot med koden. Det går inte att nå arbetarna för de är alltid offline. Kontaktat support via websidan flera gånger men svarar bara då och då.
Detta är ett stort scam och varnar för detta.

Betalade för en tjänst
Betalade för en tjänst, denna tjänsten får vi ingen kod för. Vi når aldrig arbetarna för att få en kod.
Detta är lurendrejeri och varnar er för detta.

Réponse de Dealhunt
Dom lurar dig ger dig en rabbatkod som…
Dom lurar dig ger dig en rabbatkod som inte fungerar och säger till dig att du inte får återbetalning för att du redan har fått en order, men samma order fungerade inte asså??

Koderna funkar!!!
De som skriver med en är väldigt trevliga och koderna funkar utan problem!

Allt fungerar bra
Allt fungerar bra, det kan ta lite tid men man måste bara vara aktiv samtidigt som de

Réponse de Dealhunt
Det tar för alltid att svara
Det tar för alltid att svara, koden funkar inte jag har klagat och får svar en gång om veckan och har fortfarande inte fått en ny

Réponse de Dealhunt
Säsmta jag har vart med om
Köp inte, väntade över 3 dagar för att få en rabbatkod.