Ik heb een hele moeilijke eter die ook nog eens wat allergieën heeft ontwikkeld door verkeerde voeding. Zodoende terecht gekomen bij Deans, niet alleen halal maar ook een van de weinige die de voeding... Voir plus
Voor de derde keer besteld bij Deans pet food en wat een top bedrijf! - Super snelle, professionele en betrouwbare service. - Kwaliteit van het eten is goed gekeurd door mijn (extreem)kieskeuri... Voir plus
Website logisch en alles makkelijk te bestellen en precies wat we zochten qua halal voedsel voor onze kitten. Door al het sneeuwval de laatste dagen zijn ze mijn pakket persoonlijk komen brengen... Voir plus
Super snelle levering en mijn katten vinden het ook heel lekker. Ook fijn dat het voer geen toevoegingen bevat. Ik ga zeker vaker bestellen!
Demande des avis aux clients
Répond généralement dans un délai d'une semaine
Erg fijn product
Erg fijn product! Wij gebruiken het nu enkele weken en gebruiken eigenlijk bijna niks anders meer omdat de katjes hier zo van genieten
Very good food my cat is addicted and…
Very good food my cat is addicted and the price is a cheap price!!!
Great Service
Great Service, I received my order after one day which is great! My cats are normally very picky with their food, but they loved it. No need to try other wet food anymore my cats love it.
Het voer is helaas halal slachtafval…
Het voer is helaas halal slachtafval dat met wat vlees is verwerkt. Mijn poezen zijn echt vlees en vis gewend dit kun je ook aan de structuur zien. Het is dan wel halal om als Moslim te kopen. Maar absoluut niet gezond voor katten om te consumeren. Helaas een heleboel blikjes over. Want helaas was er ook geen proefpakket en moest je minimaal zoveel blikjes bestellen. Doodzonde en echt heel slecht. Absoluut geen fan!!!

Réponse de Deans pet food
Top service, nooit meer HARAM kopen
Goede service ik had een fout gemaakt in me eerste bestelling en dit is moeiteloos opgelost, het belangerijkste me kat krijgt goed halal eten en ik koop Niks HARAM alhamdoulillah