Banner for DeAutoUnie

DeAutoUnie Avis 503

TrustScore 4.5 sur 5

4,5

Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

Het was een goede ervaring omdat: a. het advies over de vereiste producten voor mijn type auto, de CarPlay en de achteruitrijcamera, duidelijk en goed was. b. de bestellingen binnen de afgespro... Voir plus

Noté 1 sur 5 étoiles

Zelfde onderdeel voor de helft van de prijs gevonden op aliexpress met dezelfde eigenschappen. En retourneren krijg ik allerlei vragen moet ik zelf de verzendkosten betalen. Geen goede service.

Noté 5 sur 5 étoiles

DeAutounie heeft mij zeer snel en goed geholpen, zelf in zondag, met installatie van Carplay op mijn Toyota Auris 2011. De stuurbediening functioneerde niet. Ik heb een e-mail naar deautounie gestuur... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Snelle reactie na vragen ook s’avonds en in weekenden. Duurde even voordat ik het had geïnstalleerd (achteruitrijcamera) maar met hulp geregeld.

À propos de l'entreprise

1. Magasin d'accessoires automobiles

À propos de DeAutoUnie

Écrit par l'entreprise

DeAutoUnie logo
100% Tevredenheidsgarantie
Wij staan achter onze producten! Daarom bieden we een succesresultaatgarantie: niet tevreden? Geen zorgen, je hebt 14 dagen om je aankoop te retourneren en krijgt je geld terug.
Razendsnelle levering & gratis verzending
Voor 19:00 besteld is morgen in huis. Zendingen buiten Nederland worden binnen 1–3 werkdagen geleverd. Bij een bestelling boven de €99 wordt het gratis thuisbezorgd.
Klantenservice
Wij zijn 7 dagen per week bereikbaar via WhatsApp, e-mail, Instagram en Facebook.
Telefonisch bereikbaar op werkdagen tussen 09:30–18:00.

WhatsApp: +31 6 85061025

1 étoile

A répondu à 54 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai de 48 heures

Super hoe dit ging

Mijn bestelling ging in back order dus duurde het war langer voor ik mijn bestelling binnen had.
Dit is geen probleem.
Toen ik er daar over contact op nam ben ik zeer goed geinformeerd over de gang van zaken.
De beloofde leverdatum klopte precies en het geleverde product is zeker goed.
Al met al super gedaan.👍👍

1 avril 2026
Noté 2 sur 5 étoiles

Geen geluk, maar goed opgelost

Een radio besteld die heel makkelijk te installeren was voor een c1 2012. De aansluiting klopte niet. Tip: check dit gelijk zelf even voordat je iets koopt. Toevallig kwam dit voor bij mijn model gaven ze aan. Ik heb een alternatieve handleiding ontvangen. Ook deze werkte niet. Een specialist heeft hem proberen aan te sluiten. Niet gelukt. Gelukkig heb ik hem terug kunnen sturen.

3 avril 2026
Logo de DeAutoUnie

Réponse : DeAutoUnie

Beste Hooglander,

In de handleiding die wij hebben toegestuurd staat exact hoe je het systeem voor jouw type auto stap voor stap moet aansluiten. Als een specialist hem niet heeft kunnen aansluiten ondanks de stap-voor-stap handleiding, dan zou ik twijfelen of het probleem bij ons ligt of bij de "specialist".

Wij hebben aangeboden om het systeem voor je te installeren in Utrecht voor slechts 54,95 euro. Dit is geen verplichting, maar wij denken ook maar met je mee om het systeem in je auto werkend te krijgen.
Daarnaast heb je gewoon het recht om het product te retourneren als dit voldoet aan de voorwaarden binnen de wettelijke 14 dagen na ontvangst.

Mochten wij je nog ergens bij kunnen helpen, stuur ons dan gerust een bericht; we helpen je graag verder.

Noté 3 sur 5 étoiles

Snelle levering, nette afwerking, unit niet optimaal

De unit wordt netjes en snel geleverd, alles zit erbij voor aansluiting. De unit laat zich mooi installeren in het dashboard.

De handleiding is echter zeer beperkt over het instellen. De radio is eenvoudig qua zender programmeren, echter tijdens het rijden kan je maar een paar minuten luisteren naar een zender en dan verloopt deze, waarom geen idee en niet op te zoeken.

Apple car play crashed continue met mijn Iphone 15, de unit start zich dan opnieuw op.

Bluetooth werkt super, dus ik gebruik de unit nu alleen nog maar om via bluetooth naar spotify te luisteren, dat gaat heel goed en klinkt goed.

Ik heb de unit bij een auto elektrisch bedrijf laten installeren die normaal moeilijke diagnoses uitvoeren.
Als ik het opnieuw zou kopen, zou ik het via de Auto unie doen zodat ik ergens op terug kan vallen.

Ik ben ervan overtuigd dat de unit echt niet slecht is, alleen bij mijn VW Sharan uit 2003 werkt het niet zoals verwacht.

12 mars 2026

Goede ervaring

Je werd goed ontvangen en de koffie stond klaar. Ze doen er alles aan om je carplay werkend te krijgen en leggen ook uit wat ze doen. Fijne mensen en goede service!

6 mars 2026
Noté 4 sur 5 étoiles

Snelle levering, uitleg van installeren mag iets beter. Ik heb de radio uiteindelijk laten installeren.
Uiteindelijk een mooie radio en werkt goed.

23 janvier 2026

Goede klantenservice

Goede klantenservice. Als je carplay even storing heeft of kapot is kun je hun makkelijk bereiken via het whatsapp nummer. Ze reageren snel en helpen je goed op weg!

25 mars 2026

Super goed geholpen

Super goed geholpen, er zaten wat foutjes in de radio, deze werd kostenloos vervangen en gratis ingebouwd voor mij.
Ik kan niet anders zeggen dan TOP.
Ik zou Deautounie zeker aanraden.

16 mars 2026

L’expérience Trustpilot

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus