Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

Bas en de jongens super vriendelijk denken echt met je mee en schakelen in nood qua service bij reparatie. Leveren goed werk af tegen betaalbare prijzen. Ruime keuze aan banden en velgen van top kwa... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Zeg je auto en snelle service dan ga je naar debandenenvelgenconcurrent.nl in Zoetermeer Hier worden mensen met service geholpen. Recensies met lange verhalen hebben 2 kanten en zijn niet meer... Voir plus

Noté 4 sur 5 étoiles

Nou. Deze heren staan altijd voor je klaar. Toppers zijn het. En ze geven altijd duidelijke en goeie adviezen.

Noté 4 sur 5 étoiles

Goede service, meteen telefoontje na ontvangst van banden gekregen. Montage was vlot, goede prijs en vooral erg vriendelijk. Een aanrader. Mevr. S, Zoetermeer

À propos de l'entreprise

1. Centre de contrôle technique
  2. Service de réparation de systèmes de climatisation
  3. Garage automobile
  4. Magasin de pneus
  5. Magasin de pneumatiques d'occasion

Écrit par l'entreprise

De Banden en Velgen Concurrent is al jaren een betrouwbare naam in Zoetermeer en omstreken op het gebied van banden, velgen, APK en auto-onderhoud. Met een team van ervaren monteurs en specialisten staan wij garant voor vakmanschap, snelle service en een klantgerichte aanpak. Wij leveren en monteren een breed assortiment autobanden en lichtmetalen of stalen velgen van topmerken tegen concurrerende prijzen. Daarnaast kunt u bij ons terecht voor een professionele APK-keuring, onderhoudsbeurten, uitlijning en andere technische diensten. Wat ons onderscheidt? Eerlijk advies, duidelijke communicatie en persoonlijke aandacht. Geen verrassingen achteraf, maar transparantie en kwaliteit waar u op kunt vertrouwen. Of u nu langskomt voor nieuwe banden, een set sportieve velgen of een complete onderhoudsbeurt: bij De Banden en Velgen Concurrent bent u aan het juiste adres. 📍 Edelgasstraat 5j, 2718SX Zoetermeer 📞 079 – 341 3922 📧 info@debandenenvelgenconcurrent.nl

Coordonnées de contact

1 étoile

Toppers

12 juin 2025

Flexibel en bekwaam

Ik ben al jarenlang klant en keer telkens met volle tevredenheid terug voor al mijn auto's die ik in de afgelopen jaren heb gereden.

Voor het vervangen van banden vertrouw ik steevast op hun service: de prijzen zijn concurrerend en het advies voor de juiste band is uitstekend. Vaak weet ik op voorhand exact welke band ik gemonteerd wil hebben, maar aanbevelingen liggen vaak op dezelfde lijn.

Mijn ervaringen met de eigenaar zijn positief. Hij is flexibel en reageert snel en duidelijk op vragen, vaak via WhatsApp. Ook het uitlijnen van mijn auto's laat ik vrijwel uitsluitend door hen uitvoeren. Als perfectionist en autoliefhebber zie ik dan ook graag dat alles exact volgens fabrieksspecificaties wordt afgesteld.

Voor banden en uitlijning kan ik ze zeker aanbevelen.

19 mai 2025
Noté 5 sur 5 étoiles

Snelle, vriendelijke en goede service!

Een paar maanden terug ben ik bij de banden en velgen concurrent geweest omdat de motor van mij ruitenwissers het had laten afweten. Toen ik belde kon ik de volgende dag terecht en kon ik wachten terwijl er een nieuwe motor geplaatst werd.
Later ben ik nog een keer geweest voor nieuwe remschijven en remblokken en ook toen weer vriendelijk, correct en snel geholpen.
Eerders staat er weer een apk en een beurtje gepland.
Ik zal hier blijven terugkomen ik ben zeer tevreden met de service en de communicatie verloopt altijd soepel en snel.

3 juin 2025
Noté 5 sur 5 étoiles

Top garage en top banden leverancier.

Leveren goed werk af tegen betaalbare prijzen. Ruime keuze aan banden en velgen van top kwaliteit.

10 juin 2025

Uitstekende service en kwaliteit

Al meerdere keren bij dit bedrijf geweest voor onderhoud. Er werken ervaren mensen en ze zijn erg service gericht. Ook betaal je hier niet de belachelijke prijzen als bij een dealer. Voor goed en betaalbaar onderhoud moet je hier zijn!

13 mai 2025
Noté 5 sur 5 étoiles

Zeg je auto en snelle service dan ga je…

Zeg je auto en snelle service dan ga je naar
debandenenvelgenconcurrent.nl in Zoetermeer
Hier worden mensen met service geholpen.
Recensies met lange verhalen hebben 2 kanten en zijn niet meer van deze tijd.
Bas is de eigenaar en mo is een eerlijke supermonteur!
De beste prijs voor de beste merken.

28 mai 2025
Noté 1 sur 5 étoiles

Een paar maanden terug mijn auto hier…

Een paar maanden terug mijn auto hier gebracht na schade. En daar begon het hele gezeik met dit bedrijf. Het is 1 en al onprofessioneel te benoemen. Zoals je hier in meerdere recensies kunt lezen klopt het verhaal 100% over zieke collega die kreeg ik ook. Het zou 3 dagen duren. Elke dag na die drie dagen vroeg ik hoe ver het ervoor stond en kreeg elke dag te horen dat mijn auto morgen klaar zou zijn. Dit 2 weken lang. Ik heb hem toen donderdag een bericht gestuurd of de auto klaar was, weer gaf de eigenaar aan dat die morgen klaar was. En tuurlijk zoals het nu al 2 weken ging hoorde ik weer niks dus ben ik mijn auto die vrijdag maar gewoon gaan ophalen. We hadden een vast bedrag afgesproken dit bleek achteraf ook een leugen van de eigenaar. En viel even 500€ hoger uit. Ze kwamen zaterdag aan me deur om de auto terug te halen. Dit natuurlijk niet toegelaten ik was er ondertussen achter gekomen dat de auto nu meer schade had dan waarvoor ik hem gebracht had. Zoals schade aan de lak, elektrische storingen. Dit was allemaal niet aan de hand en na het ophalen wel. Ze wilde natuurlijk hun geld en ik was bereid €1000,- te betalen en geen €2500 waar meneer op uit was gekomen terwijl €2000 was afgesproken en alles wat er boven uit zou komen zou ik over geïnformeerd worden. De eigenaar ging akkoord met alvast €1000 wel direct contant aan de collega’s die aan de deur stonden waarna een andere collega nog tegen de monteur zei wat hebben jullie gedaan met die auto die heeft zelf gezien wat er nu allemaal mis was. Ik ging akkoord mits de eigenaar die zelf niet komt me een factuur zou sturen. Dat heeft die tot op heden niet gedaan. Nu ondertussen een incassobureau op het bedrag en verwezen dat dit via een advocaat moet gaan aangezien er van dit bedrijf niks klopt. PAS OP! Dat is het enige wat ik je mee wil geven dit is mijn ervaring en zo heb ik meer verhalen van deze garage gelezen en gehoord.

1 mai 2024
Noté 1 sur 5 étoiles

Niet op tijd leveren

De banden kwamen later dan veloofd en de ventiellen zijn nooit geleverd en ik heb ik ook voor betaald.
Ik heb ze een mail hierover gestuurd maar geen reactie

29 février 2024
Noté 5 sur 5 étoiles

Lekke band contac met de…

Lekke band contact met de bandenconcurent kon gelijk terecht voor nieuwe band en ook gelijk nieuwe accu geplaatst ivm decfect
Snelle service en goed prijs
Geholpen door Bas de eigenaar
Goede garage en vakkundig personeel

20 novembre 2023
Noté 5 sur 5 étoiles

Kom hier altijd graag weer terug

Ik kom hier al jaren en word elke keer weer uitstekend geholpen. Kan altijd snel terecht en er wordt keurig werk geleverd. Onlangs weer 4 nieuwe banden laten monteren en uitlijnen. Klaar terwijl je wacht. Klasse!

24 juillet 2023
Noté 5 sur 5 étoiles

Professioneel en to the point

Professioneel en to the point. Ben erg blij met hun service voor het onderhoud van mijn X5 en opslag voor de winterset / zomerset wissel.
Ga zo door!

8 janvier 2021

Zeldzame service en coulance

(All season) Banden besteld op internet en bij de BandenenVelgenconcurrent laten leveren en monteren. Snel, goed, maar...bleken bij inspectie - bij daglicht - verkeerde banden, zonder sneeuwvlok. Leverancier gebeld (Bandenconcurrent, Eindhoven) maar die gaf niet thuis. Besteld is besteld.. geen ruil mogelijk. Ik had moeten weten dat (*) geen sneeuwvlok is maar symbool voor versterkte wang..(?) Bas was echter sportief genoeg om wel een goede ruildeal te maken. Terwijl ik ze niet bij hem gekocht had. Nieuwe banden eronder binnen 3 werkdagen en ik kon nog op tijd en veilig (met vlok) de (Duitse) winter in.. Navraag thuis of alles beviel, ongelooflijk. Zeldzame service en vriendelijkheid, ook van personeel.

5 janvier 2021

L’expérience Trustpilot

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus