Debbqstore Avis

TrustScore 5 sur 5

4,8

Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

Allereerst vond ik precies hetgeen ik zocht, voor de laagste prijs online. Niet altijd een goed teken! Maar in dit geval, zeer tevreden. De order vergde wat tekst en uitleg van de BBQ store en Wouter... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Afgelopen zaterdag met ons gezin de Whole Shebang workshop gedaan. Dit was boven verwachting. Leuke ontvangst Marvin legde alles zeer goed uit was erg enthousiast en toonde zijn passie voor de BBQ.... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Bij mijn zoektocht naar een mooie Kamado kwam ik uit bij Yakiniku. Uit diverse vergelijkende reviews bleek dat de prijs-kwaliteitverhouding erg sterk is, waarna ik ben gaan kijken waar ik de versc... Voir plus

Noté 4 sur 5 étoiles

Mooie ervaring om een workshop te volgen bij de bbq store. Goed opgezet in diverse stappen. Verschillende technieken gebruikt, voor zowel vlees als groentes. Waarbij ook alle details worden uitgele... Voir plus

À propos de l'entreprise

1. Espace barbecue

Écrit par l'entreprise

Dé experience bbq winkel van regio Zuid-Holland! Een plek waar enthousiasme, gezelligheid, kennis en eten samen komen. Of je nu komt voor een zak houtskool of een complete workshop en alles wat daar tussen zit? Je bent altijd welkom! Fysiek in de store en online @debbqstore.nl

Coordonnées de contact

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Demande des avis aux clients

Tous les avis

25 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Noté 5 sur 5 étoiles

Super vriendelijk en vakkundig…

Super vriendelijk en vakkundig personeel. Na een top workshop een kamado aangeschaft die vervolgens met veel enthousiasme werd uitgepakt en ingebrand. Ook voor goed vlees kan je hier terecht. Kortom alles voor een super bbq ervaring.

28 décembre 2024
Noté 4 sur 5 étoiles

Workshop was een top ervaring!

Mooie ervaring om een workshop te volgen bij de bbq store.
Goed opgezet in diverse stappen. Verschillende technieken gebruikt, voor zowel vlees als groentes. Waarbij ook alle details worden uitgelegd. Deze mannen hebben er verstand van!

6 décembre 2024

BBQ workshop

Leuke ervaring onder begeleiding de zeer enthousiaste "de mannen van". Aanrader om met een gezelschap te doen. We komen zeker nog een keer terug.

14 décembre 2024
Noté 5 sur 5 étoiles

Ik ben samen met mijn zwager (waren ook…

Ik ben samen met mijn zwager (waren ook nog meer mensen) de bbq workshop gaan doen bij "de mannen van" met het thema "beleef Italië " de sfeer was goed en de gerechten die we hebben gemaakt waren heerlijk, maar ook de wijnen die we elk gerecht kregen waren heerlijk. Wouter, je een top gastheer. En ik ga dit zeker aanraden op zaak.

Mvg Klaas

23 novembre 2024
Noté 5 sur 5 étoiles

Familie-mannen-dag bij Wouter op bezoek…

Familie-mannen-dag bij Wouter op bezoek geweest en een bbq workshop gevolgd! En ik beloof je dat we met deze review in herhaling gaan vallen.

Wat een ongelooflijk energieke en gezellige gast is Wouter maar bovenal ook erg kundig.

Het eten was echt top, mede door de verschillende bereidingen ook erg leerzaam. Het assortiment bier (Kompaan) is uitgebreid en ben daardoor maar van de wijn afgebleven 😉

De locatie, …… Waanzinnig goed en smaakvol ingericht en alle apparatuur ruim
Voldoende aanwezig. Shout out naar de graffiti artist!!!!

Al met al een hele dikke 10 en een hele vette aanrader!

5 octobre 2024
Noté 5 sur 5 étoiles

BBQ Workshop als team uitje!

Was op zoek naar een barbecue workshop als bedrijfsuitje en kwam toevallig hier uit. Op een prima rij afstand van Den Haag/Zoetermeer/Gouda. Dag van te voren nog contact gehad over dieet wensen. Wouter had verstand van zaken en wist zo alles op te lepelen wat wel en niet kon en wat eventuele alternatieven waren.

De workshop zelf was enorm leuk. Wouter is een enthousiaste man met een hoop energie die de groep vlot door de recepten hielp. Je hoeft niet veel verstand van koken of barbecuen te hebben, het is erg laagdrempelig en hij helpt je overal zo doorheen.

Met onze groep was het in ieder geval een geslaagde workshop. Diverse mensen hebben na afloop ook nog wat gekocht in de shop. Hij heeft een erg breed assortiment en van allerlei merken wel iets in huis. Als barbecue fan eigenlijk wel een must om een keer in zijn winkel te kijken.

Wouter, namens ons team van harte bedankt voor de leuke, leerzame en heerlijke middag!

All in beleving!…

Met ons team hebben wij de BBQ workshop the whole shebang gevolgd.
Wat een leuke ervaring! 4 gangen met lekkere voorgerechten , de heerlijkste stukken vlees, tot super makkelijke maar originele en lekkere desserts. En dat allemaal afwisselend en naar eigen idee.

Fan geworden van de BBQ brick, waar je overheerlijke gerechten in kan maken. Malse kip of een vis, tot een overheerlijk desserts.
Na afloop konden wij het dan ook niet laten, om er een in de naastgelegen shop aan te schaffen.

Kortom, wij waren al BBQ fan, maar nu met nieuwe ideeën gaan we thuis lekker aan de slag.

Iedereen van het team, heeft genoten van de workshop. Het leuke ervan is dat er ook voldoende tijd is om aan de grote tafel te proeven van iedereen zijn specialiteiten.

Kortom een all in beleving. Ik zeg: reserveer en ervaar het zelf!

Noté 5 sur 5 étoiles

Geweldige service en een top…

Geweldige service en een top BBQ-ervaring. Alles werd duidelijk en netjes uitgelegd. Wouter nam echt de tijd om ervoor te zorgen dat alles perfect verliep. Zeker een aanrader voor iedereen die op zoek is naar eerlijk en oprecht advies!

Noté 5 sur 5 étoiles

Top beleving en goed advies!

Ik had een workshop cadeau gekregen voor mijn verjaardag. Tijdens de workshop meer dan alleen een stukje vlees grillen! Later bij de mannen bbq gekocht en deze is afgelopen week persoonlijk bezorgd. Wouter heeft even geholpen bij het inbranden en advies gegeven. Kortom:
super service!

4 septembre 2024

The whole shabang

Het was echt een geweldige workshop. Van zelf de bbq aansteken en op temperatuur laten komen tot gerechten maken met vlees of groente. Een hele kook ervaring. Vol tips en tricks. Dit allemaal onder het genot van een drankje naar keuze. Dit wordt allemaal vol passie en enthousiasme overgedragen.

30 août 2024
Noté 5 sur 5 étoiles

Een waanzinnig leuke workshop!

Een waanzinnig leuke en gezellige workshop middag gehad. En nog heerlijk gegeten ook. Veel geleerd en heel veel nieuwe BBQ mogelijkheden gezien die veel verder gaan dan alleen vlees. Door het gepassioneerde verhaal van De Mannen zelf helemaal enthousiast geworden en nu natuurlijk zelf ook een verlanglijst met mogelijkheden….😎 Kom gauw terug!

17 août 2024
Noté 5 sur 5 étoiles

Wat een enthousiasme en inspirerende…

Wat een enthousiasme en inspirerende omgeving en workshop.
Met een groep van 14 gasten (7 koppels) hebben de twee fantastische gastheren (Wouter en Mike) ons via “The Whole SheBang” workshop kennis laten maken met een variëteit van voor-, hoofd- en nagerechten die we op de Kamado’s hebben gemaakt en gezamenlijk hebben opgegeten.
Aanrader voor elke liefhebber en zeker voor herhaling vatbaar😉👍🏻

13 juillet 2024

Aanschaf Kamado Yakuniku

Zeer kundig advies over alles wat met BBQ’s te maken had. Ik ging voor oriëntatie van een Kamado en was na afloop zo enthousiast geraakt dat ik er één gekocht heb.

Super service en denkt met je mee.

10 mai 2024

Geweldige workshop

Met 9 mannen voor een vrijgezellenfeest de 4 uur durende workshop The Whole Shebang gevolgd. Wij hebben het allemaal geweldig naar ons zin gehad. We hebben nieuwe dingen geleerd, heerlijk gegeten en ons goed vermaakt. De tijd is voorbij gevlogen. Erg leuk dat je geen standaard recept volgt, maar de kans krijgt om te improviseren qua smaken. Doordat alles binnen kan is regen geen probleem. Wouter bedankt voor de enthousiaste begeleiding!

30 mars 2024

Enthousiast, professioneel en kwaliteit

Vanaf het moment dat we de showroom bezochten tot de afronding van de plaatsing, het enthousiasme bij Wouter spat er vanaf. Na ons huiswerk te hebben gedaan besloten om bij deze professionals zowel de levering als de plaatsing van de braai onder onze overkapping te beleggen. Service was snel en accuraat, de braai ziet er fantastisch uit... op naar een mooie zomer vol grill avonden!

22 avril 2024

Workshop The whole shebang

Woensdagavond een super leuke workshop The whole shebang gehad!
Hierbij was er een divers menu gemaakt, zodat er voor ieder wat was en er diverse technieken werden behandeld.
Aan het einde, nam Wouter de tijd om ons uit te leggen wat wij om te beginnen met een komado bbq allemaal nodig hadden zodat we verschillende leuke recepten konden maken.
Komen zeker nog een keer terug voor een andere workshop of materialen.

24 avril 2024
Avis spontané

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus