Leen Lybeer realiseerde een indrukwekkend oeuvre beeldend – en monumentaal werk in veel verschillende materialen en vormen. Tegelijk noteerde zij nauwkeurig en veelvuldig elke gedachte, elke refl... Voir plus
Lisez les avis des autres
Geweldig. Contact met de klantenservice was uitstekend. Op vragen werd er snel gereageerd. Er werd goed meegedacht bij de mogelijkheden om een mooi boek met als titel: 'Je bent sterker dan je denkt'.... Voir plus
Tijdens het maken van het boek heb ik de begeleiding gekregen die ik nodig had. Ook na de proefdruk en toen er enkele dingen nog verbeterd moesten worden heeft de Boekdrukker tips gegevens. Tevens had... Voir plus
Van een wild idee naar een daadwerkelijk boek, is een hele uitdaging als je voor het eerst als selfpubber een boek schrijft. Dan is een betrouwbare drukker onmisbaar. De Boekdrukker was de ideale part... Voir plus
À propos de l'entreprise
Écrit par l'entreprise
Bij De Boekdrukker kunt u terecht voor het drukken van hardcover boeken, softcover boeken en vormgeving van uw boek. Onze boeken zijn uiterst geschikt voor het maken van bijvoorbeeld uw eigen lesboek, cursusboek, managementboek, levensverhaal, roman, jubileumboek, fotoboek, kinderboek en meer. Bovendien kunt u bij ons terecht voor een origineel ontwerp van uw boek, inclusief een spetterende omslag. Wij drukken grote oplage boeken in offset en printen kleine oplage vanaf 100 stuks via digitaaldruk. Belangrijk: wij adviseren u graag tijdens het gehele proces. Daarnaast is elk soort boekproject welkom bij ons. Behalve Nederland bieden wij ook voor België gratis verzending aan.
Coordonnées de contact
Herengracht 221, 1016 BG, Amsterdam, Pays-Bas
- 020 820 1855
- info@deboekdrukker.nl
- deboekdrukker.nl
Aucun historique récent de demande d’avis
Ik ben heel blij met de support van de Boekdrukker
Het was het eerste boek dat er van mij verscheen en de begeleiding was prima! Ook de tips, suggesties kwamen goed van pas, waarvoor dank.
Een aanrader wanneer iemand een boek in eigen beheer wil uitbrengen.
Ik zou het meteen weer doen!

Réponse de De Boekdrukker
Prima service en communicatie !
Prima service en communicatie !
Een aanrader voor wie ook eens een boekje wil uitgeven al dan niet in eigen beheer . Kleuren van de oorspronkelijke tekeningen waren top .
Vakwerk
Vakwerk, mooi en degelijk resultaat.
Behulpzaam personeel.
Denken met je mee.
prima service en netjes op tijd
Ik ben uitstekend en met geduld …
Ik ben uitstekend en met geduld begeleid en dat heb ik als erg prettig ervaren bij het realiseren van mijn eerste boek. Daarmee in relatie vind ik ook de kwaliteit/prijsverhouding goed. Ik kan daarom De Boekdrukker beslist aanbevelen.
Oog voor detail, perssonlijke samenwerking en kwaliteit
Zeer goede begeleiding, oog voor detail. Goede controle, meedenkende kritische blik naar het eindproduct. Fijne persoonlijke samenwerking. Goed persoonlijk contact, Wat ik niet zo had verwacht van een online organisatie. Het belangrijkste als laatst: keurige kwaliteit. Wordt voortgezet!
Uitstekend
Uitstekend. Ik heb mijn eerste boek in eigen beheer uitgebracht en laten drukken door De Boekdrukker. De illustraties zijn prachtig overgekomen, zowel de potloodtekeningen als de pentekeningen. De harde kaft en de mooie kleur zijn prachtig geworden. Ik kan dit bedrijf aanbevelen aan iedereen.
Een aanrader
Een eerste samenwerking die prima verlopen is.
Ik kan inderdaad geen enkel obstakel bedenken.
Heb De Boekdrukker online ontdekt. Gezien de zéér concurrentiële prijs had ik aanvankelijk enige twijfels, maar ik kan iedereen De Boekdrukker van harte aanbevelen.
Bijkomende vragen en opmerkingen werden op korte termijn en zeer positief beantwoord/afgehandeld.
Bij gelegenheid kom ik er zeker terug.
Het is mooi geworden
Het is mooi geworden, mijn boekje met ultra korte verhalen.
De communicatie met de boekdrukker liep prima, zodat mijn wensen over dit boekje vervuld zijn. De vormgever gaf goed advies.
Ik ben een tevreden klant.
Nel van Diepeningen
Goede hulp tijdens het proces.
Goede hulp tijdens het proces.
Mooie kwaliteit en afgeleverd binnen de afgesproken tijd.
excellente en geduldige communicatie
excellente en geduldige communicatie; prachtig drukwerk
Goeie kwaliteit.
I've been using De Boekdrukker for my … Retail Book Printing
I've been using De Boekdrukker for my professional (retail sale) book printing requirements in Belgium for over a year, very pleased indeed.
Easy website, correct and high quality printing at very fair prices, and most importantly: Any time a problem has come up (I had a couple of issues with initial deliveries, also part of a delivery had a defect from a rogue printer roll) the customer service was quick and proactive.
In short: Highly recommended!!!
prima advies en goede communicatie.
prima advies en goede communicatie.
wel heel jammer dat het volledige bedrag voor levering betaald moet zijn.
Prachtig resultaat
Prachtig resultaat, en precies op de beloofde dag geleverd. Erg tevreden!
Uitstekende service en perfect resultaat
Uitstekende service, goed advies en een perfect resultaat.
Een echte aanrader !
L’expérience Trustpilot