4,3

Fantastische site

Ik heb 2 pokemon booster boxes besteld en ze kwamen binnen 2 dagen, netjes verpakt binnen. Ik zal zeker opnieuw bestellen. Fantastische site.

9 avril 2026

Goed

Snel alleen beetje raar dat je niet iets te zien krijgt van wanneer je bestelling verwacht wordt te komen nadat je je bestelling plaatst, voor de rest alles top

4 septembre 2025

Wat een topbedrijf

Wat een topbedrijf! Ik kan niet wachten om nog eens te bestellen bij ze. Bedankt voor de goede service. Ze luisteren echt naar je.

4 juin 2025

Goede ervaring

Mooie items, ik zou daar wel uren kunnen shoppen. Je krijgt waar voor je geld, snelle levering en het product is zorgvuldig verpakt.

4 juin 2025

Leuke website goede producten

Al meerdere keren besteld. De bestelde artikelen worden goed verpakt in bubbeltjes folie en wordt dus zorgvuldig verstuurd. De prijs is net iets goedkoper dan bij de concurrent. Het is geen vandaag besteld morgen in huis principe duurt meestal 3 tot 4 werkdagen maar dat is voor mij niet erg. Een leuke extra attentie zat er in de verpakking. Ik ga zeker weer bestellen

10 avril 2025

Product goed ontvangen. Maar niemand bereikbaar

Product goed ontvangen.
Verzonden na 2dagen. Aangekomen na 7dagen.
Had enkele problemen met postnl en werking bpost. Enkele keren contact proberen opnemen met deckkingdom via hun contact formulier om een onderzoek te openen. (Moet de afzender doen) Maar geen enkele keer een antwoord terug gehad!! Niet aanvaardbaar! Dus bij problemen is niemand bereikbaar.

19 mars 2025

Waar blijft mijn bestelling

Ik heb op 14 dec al een bestelling geplaatst, betaald en alles. Het zou de volgende dag verstuurd worden. Tot nu toe nog niets ontvangen, en contact krijg je ook niet. Ik heb gemaild en alles maar geen enkele reactie teruggekregen.

14 décembre 2024

Perfect

Echt een fantastisch bedrijf

Ik heb eeen Koreaanse booster box besteld en het was goedkoop en het kwam binnen 2 dagen binnen kwaliteit is perfect en zeker een aanrader voor kaarten verzamelaars

24 décembre 2024

Cette entreprise vous appartient ?

Créez un compte gratuit