Ze maken waar wat ze beloven!!! We kregen een goed advies en dat blijkt ook werkelijk een goed advies, we hebben geen klachten meer en slapen als mollen. Fantastische matrassen en zijn perfect afgewer... Voir plus
L'entreprise a répondu
Eigenlijk alles goed, het contact, hulp. uitleg. en het belangrijkste, het matras, durfde er niet teveel van te verwachten, maar wat een genot, zo`n spijt dat ik dit niet veel eerder heb gedaan. Be... Voir plus
Op maat gemaakt, lengte en gewicht is een marketingtruc. Ik kocht twee dezelfde maten matrassen die zoals afgesproken per persoon gemaakt zou worden. Bij de levering zou dit aangegeven worden. Dit was... Voir plus
L'entreprise a répondu
Wij hebben 2 matrassen bij Decrupe gekocht. Wij zijn daarvoor naar de winkel in Didam gegaan waar we prettig en professioneel zijn geholpen. Wij slapen uitstekend op deze matrassen en hebben minder la... Voir plus
Slapen is leven.
Bentemmerstraat 19a, 6942 EZ, Didam, Pays-Bas
A répondu à 100 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai d'une semaine
Omdat ik veel beperkingen heb en aan een nieuw matras toe was. Sprak het verhaal van decupré mij aan, daar was er de mogelijkheid een matras nog aan te passen. En als het echt niet beviel mocht de matras retour. Ze hebben wat ze beloofde waargemaakt na twee aanpassingen slaapt het matras geweldig.

Réponse de Decupré
Van ontvangst en advisering en bezorging van de matras dat was top
En m’n slaap comfort is ernorm toe genomen

Réponse de Decupré
Een heel vriendelijke mevrouw kon telefonisch al mijn vragen beantwoorden en gaf duidelijke uitleg over hun matrassen. Snelle levering en bed werd keurig geïnstalleerd in mijn slaapkamer. Sindsdien slaap ik heerlijk op mijn nieuwe matras. Goede ondersteuning en geen last meer van eerdere lichamelijke ongemakken. Echt een aanrader.

Réponse de Decupré
Ruim een half jaar slapen wij op de Decupré matrassen. Bij mijn partner meteen prima! Sliep als een roos.
Ik heb zelfs meerdere malen contact gehad omdat ik pijn bleef houden als ik wakker werd. Nieuw tussenmatrasjes geprobeerd en nu slaap ik ook prima zonder pijn.
Een service en vriendelijkheid bij Decupre die je niet gauw meer tegen komt! Top!
Ook nu na een half jaar contact gehad. Louise dank voor het mooie aanbod om ook jullie kussens nu uit te proberen!

Réponse de Decupré
top matrassen en bij een beetje minder gevoel meteen gereageerd en opgelost en altijd binnen een een reactie kan niet anders dan aanbevelen

Réponse de Decupré
Mijn ervaring met Decupré is een plezierige en zeer prettige ervaring...
Deze firma is een ware aanrader voor iedereen die echt uitgerust wil wakker worden.
Hier volgt mijn uitleg:
Een boxspring+matras gekocht..
Heb online in telefonisch contact mijn bed+matras gekocht .
Zeer vriendelijke dame aan de lijn die met veel inlevingsvermogen en een zeer luisterend oor mij de professionele raad en uitleg heeft gegeven en wat de conclusie voor mijn persoonlijke matras-wens bleek te zijn.
Deze firma naar mijn persoonlijke mening een firma die zaken doet met het hart...en de klant volledig voorop laat staan...
Dit is gebleken toen ik door vergissing de verkeerde matras geleverd kreeg.
Meteen werd er actie ondernomen en ook geconcludeerd dat de vergissing van hun kwam.
Vervolgens heb ik een prachtige matras meteen geleverd ontvangen en de oude matras retour.
Zeer tevreden over de nieuwe matras..het bed...maar ook de levering door/van het vervoersbedrijf die mijn boxspring kwam leveren en in elkaar heeft gezet + de matras erop heeft gelegd.
Heel prettige nette behulpzame jongens die mij geholpen hebben alles goed op zijn plek te zetten.
Niets werd afgeraffeld maar met respect voor mij en mijn huis afgeleverd en schoon opgeruimd achtergelaten.
Bij deze firma Decupré is het veilig zaken doen..Ja ik voel mij veilig bij hen..zeker belangrijk want het zijn best grote bedragen die er omgaan .
Ontzettend bedankt iedereen van de Fa. Decupré.
Wens jullie het allerbeste .
Goede zaken toegewenst
en tot een volgende keer
Hartelijke groet
Judith Spanjaard.

Réponse de Decupré
Fantastisch bed; we slapen nu ongeveer een half jaar op dit bed. We zijn destijds in Didam zeer gastvrij ontvangen en hebben een hele duidelijke uiteenzetting gehad over het slaapcomfort van een Decrupré-bed/matras. Wij hebben er absoluut geen spijt van dat wij voor een bed en matras van Decrupé hebben gekozen. We kunnen het een ieder aanraden/.

Réponse de Decupré
Decupre beweert marktleider in de zorg te zijn. Deze claim is marketing en niet op waarheid gebaseerd.

Réponse de Decupré
Goede en vriendelijke contacten; degelijk advies. Accurate verwerking van de bestelling. De service en begeleiding is bovenmatig goed! De bezorging door de firma Huisman uit Druten is een regelrechte verlenging van de service van Decupre. En belangrijk: we slapen voortreffelijk op onze nieuwe matrassen! Chapeau en zeer aan te bevelen!

Beste Louise (Decupre),
Hierbij willen wij Decupre bedanken voor de grandioze service. Enige tijd geleden hebben wij 2 matrassen besteld voor mij en mijn man. Ten tijde van de levering van de matrassen kwam ik net uit het ziekenhuis en was 10 kilo afgevallen. Het matras bleek voor mij te hard te zijn, waardoor ik iedere ochtend wakker werd met pijn in mijn lichaam. Nadat ik dat met u besproken had heeft u tot tweemaal toe een topper aan mij toegestuurd om te proberen het probleem daarmee op te lossen. Toen ook dat geen positief resultaat had heeft u aangegeven dat wij het matras terug mochten sturen. Dit terwijl de proefslaapperiode al voorbij was. Nadat het matras opgehaald was stond ook de terugbetaling na drie dagen op mijn rekening!!
Waar vind je nog zo'n service??
Met vriendelijke groet, Diane van der Woude

Réponse de Decupré
Het contact is goed en persoonlijk. Ook de levering.
Wij hebben het juiste matras gevonden en slapen heerlijk!

Réponse de Decupré
Wat een vervelende reclame op tv met de standaard iPhone wekker

Réponse de Decupré
Na een ingevuld adviespaneel gebeld door medewerker die vervolgens (na mijn idee) steekwoorden oppakt zoals abneu of hernia die vervolgens worden verwerkt in een 'verslag' en worden aangeboden aan de klant.
Waarbij ook werd aangegeven dat een harde pocketvering mijn voorkeur heeft en waarbij de medewerker aangeeft dat het haar telkens weer raakt dat het mijn nachtrust belemmert en mn dagelijks leven ook nog beïnvloedt, NEEEE juist niet. En dan nog een tegenstrijdigheid, proefslapen kost niets!!!!! Maaaar 30 dagen is ineens 35% en 150 is 100% aanbetalen?????? Kijk eens onder Decupre Kennisbank / proefslapen daar staat toch heel iets anders. M.a.w. echt serieus kan je zoiets niet nemen en met steekwoorden kan iedereen een slaapadvies geven en zijn we allemaal een slaap expert.

Réponse de Decupré
Enige tijd geleden heb ik een boxspring bij Decupré gekocht. Het bed was zoals ik verwachtte, prachtig , stijlvol met een heerlijk matras. Echter in de praktijk bleek ( ik ben 81 en klein ) dat in- en uitstappen voor mij lastig was , te hoog. Na één mailtje werd dit probleem gelijk opgepakt en meegedacht hoe dit opgelost kon worden. Gisteren heb ik een heel nieuw matras gekregen dat precies op mijn behoeftes is aangepast. Het is perfect geworden. In-en uitstappen is makkelijk en ik glij er niet meer af.
Décupré petje af voor jullie service.
Bedankt!

Réponse de Decupré
We zijn heel vakkundig geholpen en hebben ook heel snel de matrassen ontvangen. Ook onze vragen nadat we de matrassen hebben ontvangen, werden heel snel beantwoord. Zowel de matrassen als de hoofdkussens slapen heel fijn! Erg blij mee en ik kan iedereen deze matrassen aanraden. Ze zijn echt op maat te maken voor iedereen.

Réponse de Decupré
Wij zijn op een vriendelijke en deskundige wijze geholpen , waardoor we de juiste keuze hebben kunnen maken, Inmiddels ervaren we dit ook in de praktijk. Zeker aanbevolen.

Réponse de Decupré
Ik vulde de vragen in voor een advies op maat en tot mijn stomme verbazing moest ik eerst een positieve voorgedrukte review schrijven aleer ik het advies krijg. Daarom vertrouw ik deze reviews niet. T.p. doe hier iets mee.
Beste mevr. Best,
Al mij reviews zijn echte ervaringen, die ik nog altijd goed onderbouwd heb. Ik ben de laatste die een bedrijf schade wil toebrengen.
Jammer, dat ik hier geen print screen kan plaatsen, ander konden u en de lezers, zich hier zelf van overtuigen, dat ik hier geen fabel plaats. Maar gezien de reacties hoe Decupre op de andere klachten reageert vindt ik het niet vreemd dat u zich ook hierin, niet herkend.

Réponse de Decupré
Aardige mevrouw aan de telefoon gehad. Alle wensen besproken en passende aanbieding gedaan. Matras is keurig geleverd en ligt prima. De proefperiode is nu voorbij en hij mag blijven.

Réponse de Decupré
Boxspring met Sept Core Individual matras gekocht. Wat een geweldig bed en matras. Elke ochtend uitgerust wakker worden en geen heup of rug klachten meer als ik wakker wordt. Het enige wat echt jammer is : is dat ik het bed niet 10 jaar eerder gekocht heb. Prima aflevering!! Ik gun iedereen zo’n bed.

Réponse de Decupré
En savoir plus sur les différents types d'avis.