Defireaarstider Shop Avis 5

2,5

2,5

Bas

TrustScore 2.5 sur 5

Ualmindelig dårlig service i butikken

Ualmindelig dårlig service i butikken, men endnu værre er, at blomsterne er af meget dårlig kvalitet!!!!!
Handler der ikke længere - har haft så mange dårlige oplevelser i den butik og Claus som indehaver er ligeglad, både med sine blomster, kunder og ansatte!!
Forleden dag gik jeg forbi i det høje smukke september solskinsvejr og kunne ikke modstå fristelsen af et bundt dahlia.
Jeg spurgte ved kassen om holdbarhed, og svaret var de kunne stå længe, de var friske og indkøbt i går. Jeg skulle blot sørge for at gi dem er friskt snit og fjerne de nederste blade, så de ikke var i forbindelse med vandet - som sagt så gjort! Allerede næste dag hang buketten!
Øv det er irriterende og det nytter intet at henvende sig i butikken!
Er egentlig ikke typen der gider bruge tid på brok - men vigtigt at sprede budskabet KØB ALDRIG BLOMSTER I DE FIRE ÅRSTIDER !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

27 septembre 2021

Dårlig forretningskoncept - de har ikke tillid til din dømmekraft

Min søn og svigerdatter kom en fredag med en buket bonderoser. Da jeg skulle have plastikken af buketten var der flere sorte blade samt halvdelen af blomsterne var visne. Bar tydelige præg af at halvdelen ikke havde været i vand. Vi var alle sammen forarget over den sølle buket. Jeg tog buketten i vand og håbede at den ville rejse sig. Efter frokosten var en blomst allerede afblomstret og den så fortsat sølle ud. Desværre havde vi ikke mulighed for at konfrontere De 4 Årstider med det om lørdagen. Men søndag kl. 9.03 stod jeg i forretningen og fortalte en blomsterbinder om situationen. (Jeg havde både kvittering samt billede af buketten, således at man kunne se tidsrummet. Hun mente at jeg havde skåret den forkert (ikke på skrå - som man burde). Jeg sagde som det var, at den så sølle ud fra starten. Jeg fik besked på at tage min buket med når chefen kom tilbage næste dag om mandagen. Jeg var der om mandagen da de åbnede og konfronterede chefen. Han lyttede dårligt nok man sagde at jeg skulle have buketten med så han kunne se den? DET HAR JEG og viste ham den. Han skulle konfrontere sin leverandør. Jeg sagde til ham at jeg da var glad for at jeg ikke boede i Helsingør? Han svarede ikke første gang. Jeg sagde det til ham igen og så sagde han "nå ja"
Næ det her er dårlig kundeservice og en forretning som ikke har tillid til sine kunder. Tænk at man skal komme med sin buket - har aldrig oplevet noget lignende. Handler kun om profit og ikke kundepleje. En kontrollerende chef uden manglende konduite til medarbejderne giver en dårlig arbejdsstemning. Et dårligt forretningskoncept.

17 mai 2021

Leverer IKKE blomster som aftalt

Leverer IKKE blomster som aftalt! Jeg bestilte buket til min hustrus fødselsdag dagen, men de dukker aldrig op. Forsøger at komme igennem på telefon og bliver sendt fra den ene afd til den anden. Jeg ringer jeg 3 gange og får hver gang at vide at der bliver ringet tilbage....Det sker så ikke. Efter 4. opkald bliver der ringe tilbage - jeg kan få blomsterne imorgen!?!?! Nej tak. Aldrig mere de 4 årstider. Elendig service. De kunne snildt have løst det. Eller blot have meddelt mig første gang at jeg kunne rende og hoppe første gang.

2 février 2021

Min kone købte 2 buketter

Min kone købte 2 buketter, og da vi kom hjem og de skulle sættes i vaser, faldt stort set alle bladene af. Tog et foto og ringede til butikken, der godt kunne se problemet, og vi kunne komme og få nogle nye. Da vi boede 30 km fra butikken, lå det ikke lige om hjørnet, men vi kom nogle dage efter. Så lød beskeden lige pludselig at man skulle medbringe de gamle blomster, og at fotoet ikke var nok, selvom det var den samme ekspedient. Ville ikke have de tilsvarende blomster, men fik noget andet der var lidt billigere. Men ikke noget med undskyld, et smil eller de beklager ulejligheden. Følte nærmest det var vores skyld. Har desværre hørt fra andre de har haft lignende oplevelser mht serviceniveau venligheden i butikken, der er under al kritik. Handlet der meget, men det er helt slut efter sidste oplevelse, der satte prikken over i’et.

12 octobre 2020

ringe service

Min datter havde købt en fin buket blomster til mig i lørdags. I går, mandag, var flere af blomsterne visnede og andre hang med hovedet. Min mand går ned med buketten i dag, tirsdag, og han får en ny buket. Den er dog overhovedet i nærheden af den første buket, som kostede 300,00. Den første var en rigtig forårsagtig buket - dejlig farvesammensætning, medens den nye blot er hvid og væsentligt mindre. Jeg har set og købt rigtig mange buketter til 250-300 kr. De har dog aldrig været så “små” som denne er.
En oplevelse, der gør, at jeg ikke anbefaler andre køber at buketter der. Jeg køber i hvertfald ikke buketter der mere.

31 mars 2020

Cette entreprise vous appartient ?

Créez un compte gratuit