Deintrigeur Avis

1. Parfumerie

Wij zijn De Intrigeur. Een vader- zoon Onderneming die het net iets anders doet als de rest. Zoals je zelf misschien al hebt ondervonden is het erg lastig om een geur online te bestellen, daarom hebben wij de Collection box ontwikkeld zodat je zelf eerst al onze geuren kunt ruiken voordat je een grootte flacon besteld:)

4,4

Demande des avis aux clients

2 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Nous vérifions les avis

Duurde lang voordat het bezorgd werd

Duurde lang voordat het bezorgd werd

30 novembre 2024
Logo de Deintrigeur

Réponse de Deintrigeur

Hi Janny, bedankt voor je review. Het spijt ons te horen dat je bestelling langer onderweg was dan verwacht. Door de enorme drukte tijdens Black Week hadden de bezorgdiensten helaas te maken met vertragingen. We doen ons uiterste best om dit in de toekomst te voorkomen en hopen je bij een volgende bestelling sneller te kunnen helpen! Bedankt voor je geduld en begrip.

Enorm goed en vriendelijk geholpen

Enorm goed en vriendelijk geholpen. De producten die ik wilde hebben stonden nog niet live op de website. Deze werden meteen voor mij op de site geplaatst zodat ik op tijd mijn bestelling kon plaatsen en in huis had. De geurstokjes ruiken fantastisch en zitten in een mooie cadeauverpakking.

15 novembre 2024

Top!

Snel geleverd! Mooie producten waar je lang mee kan doen. Coton Pur is favoriet hier!

16 décembre 2023

Snelle levering

Snelle levering! En de collection box is een perfect cadeau voor de feestdagen.

1 décembre 2023