Lisez les avis des autres

Noté 1 sur 5 étoiles

Geen niets mis ik vind alleen de actie voor Artis zegels slecht. Deze worden hoofdzakelijk gegeven op weinig benodigde artikelen. Wij kopen alle boodschappen bij de Deka een volle kar leverde nul punt... Voir plus

À propos de l'entreprise

1. Supermarché

Informations provenant de diverses sources externes

DekaMarkt is a Dutch retail company which operates a chain of supermarkets in the country.

Coordonnées de contact

3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Noté 1 sur 5 étoiles

Bestelling van een artikel in de aanbieding, kenau van een manager

Had 6 flessen van mijn favoriete merk besteld in de slijterij in de aanbieding omdat deze op waren. Bleek allemaal heel lastig, maar na aandringen werd dit genoteerd. Toen ik ze op wilde halen werd net gedaan of ik ze niet besteld had. De manager deed heel moeilijk en was zeer klant onvriendelijk tegen een vaste klant. Niet van deze tijd. Biedt gewoon je excuses aan, ik heb ze online alweer goedkoper gezien. Vervolgens wel een klacht ingediend en die wordt ook niet serieus opgepakt. Er wordt simpelweg gezegd dat ik ze niet besteld heb. Geen excuses, niets.... Geen klets naar die klantonvriendelijke manager. Ben er wel klaar mee. Gelukkig een AH, LIDL, DIRK en Plus om de hoek.

17 avril 2026

Waar zijn de asperges?

Staat voorop het wekelijkse reclame blaadje dat de asperges in de aanbieding zijn ,zijn ze op vrijdag en zaterdag niet te krijgen. Ik vind dit geen goed management. Wat mij betreft zou ik zeggen ,zet het niet in de reclame als de levering niet gegarandeerd wordt Zeker in deze aspergetijd is er veel vraag naar.

17 avril 2026
Noté 2 sur 5 étoiles

Wel een prima winkel maar vandaag niet…

Wel een prima winkel maar vandaag niet ik betaalde met €50 en ze hadden geen wisselgeld dus ik werd naar een andere kassa gestuurd prima denk je dan maar nee ik moest achteraan aansluiten. Ik had al 10 minuten in de rij gewacht en daarna moest ik nog achteraan aansluiten. Dat duurde nog 10 min en ik moest snel eten maken dat is dus 20 min later geworden

23 mars 2026
Noté 1 sur 5 étoiles

Gehoorschade oplopen door vakkenvullers die smijten

Heb al 4 keer per mail netjes aan Dekamarkt Hoogkarspel en in Blokker gevraagd of het personeel niet zo wil smijten met het opstapelen van kratten in de buurt van klanten tijdens het bijvullen van producten. Maar ze blijven regelmatig keiharde tikken veroorzaken vlak bij mijn gehoor, en bij die van andere klanten. Laats was het extreem hard; door een winkelchef, die zelf oorbescherming in had en daardoor geen goede oor-motoriek coördinatie kon hebben. Met een mega snelle armzwaai smeet hij kratjes op elkaar wat een keiharde felle tik maakte op 2 meter afstand van m’n gehoor! Dus, als je langzamerhand richting een gehoorapparaat wilt, doe dan je boodschappen bij de Dekamarkt. ‘s kijken of ik een arbeidsinspectie kan inschakelen. Want ook de jongeren die er werken lopen op gegeven mom. zelf gehoorschade op natuurlijk. Zucht….

17 février 2026
Noté 1 sur 5 étoiles

'Klantenservice ' ver beneden de maat...

Kom hier omdat ik op het winkelcentrum soms naar de Primera moet. Je kunr bijna nooit iemand iets vragen, of je krijgt geen (serieus) antwoord op je vraag. Voorraad aanbiedingen is vaak beperkt en op maandag, de laatste dag van de folderaanbiedingen, is alle signing van de aanbiedingen al verdwenen en dat is lastig voor klanten. Er wordt niet goed op de THT gelet. Vandaag lange rijen bij de kassa's, daar wordt niet op gelet en men doet niet snel een extra kassa open. De jongere medewerkers zijn over het algemeen vriendelijk, de oudere 'dame' vandaag aan de klantenbalie die ook kassa "moest" draaien, praatte tegen de klanten net als tegen haar vijftienjarige collega's. Ze was neerbuigend tegen de mensen die voor haar boterham zorgen, eigenlijk ronduit brutaal, had duidelijk niet begrepen dat je aan een klantenbalie klanten hoort te informeren en vriendelijk op hun vragen moet antwoorden en dat je de mensen niet zo behandelt dat ze liever naar een andere winkel gaan. Toen ik op haar toon inhaakte, kreeg ik te horen dat ik dan maar naar de winkel op het Zilverschoonplein moest gaan als haar toon me niet beviel. Beste leiding van de Dekamarkt , hoe jaag je je klanten naar een andere keten? Door deze dame niet terecht te wijzen en niet duidelijk te vertellen dat vriendelijkheid en niet arrogantie noodzakelijk zijn als ze haar baan wil houden.

14 février 2026
Noté 1 sur 5 étoiles

Medewerkers Dekamarkt steelt juist van klanten.

Als een artikel niet in het assortiment zit , zoeken ze een plaatsvervanger en scannen die. Zo had ik Monster Lewis Hamilton , 2 blikjes in mijn binnenzak. Wat slaan hun aan , Monster Zero Sugar Green . Je moet betalen anders geven ze je aan voor diefstal.

12 janvier 2026
Noté 1 sur 5 étoiles

Wordt als winkeldief behandeld.omdat…

Wordt als winkeldief behandeld.omdat het poortje niet openging.tetwijl ik al betaald heb.via mijn bankpas. Nieuwe medewerker zei tegen mij je weet maar nooit he. Als u al heeft betaald
Ik vertrouw het niet. Ik kom er al 8 jaar lang is gewoon fout in het systeem.ze zei uiteindelijk u heeft inderdaad betaald.maar ik werd wel apert genomen.miet zo slim personeel. Ze was ook pas ,17 . Onervaren dus.

4 février 2026
Noté 2 sur 5 étoiles

Regelmatig klopt de bon niet met…

Regelmatig klopt de bon niet met gekochte produkten bij thuiskomst bon nagekeken produkt dubbel aangeslagen, lekker binnenlopen op deze manier, voor de eigenaar. LET OP BIJ DEKAMARKT KIJK DE BON NA

5 janvier 2026

Producten over datum

Zoals vaker ook nu weer een product (Tilly Chinois) gekocht op 2 januari 2026 met een houdbaarheid tot 27-12-2025.
Helaas is dit niet de eerste keer. vaak zijn producten bij de Dekamarkt Wagenweg over de datum. Helaas kom je er altijd pas achter als je thuis bent en zoals Zoals vaker ook nu weer een product nu de kassabon niet meer hebt. Het is ons inmiddels zo vaak gebeurd dat ik een melding ga maken bij de NVWA, te meer omdat het ook regelmatig vleeswaren betreft.

2 janvier 2026

Het is altijd hetzelfde

Het is altijd hetzelfde, elke dinsdag die de 25cl Coca-Cola in de aanbieding is kan je ze niet vinden. Je kunt er honderden varianten vinden van Cola Zero, vanillecola, pompoencola, frambozencola, cola met allerlei andere smaken, maar gewone Coca-Cola 25cl ontbreekt opvallend genoeg. ALTIJD!
Woensdag niet, donderdag niet en de rest van de week ook niet, maar de volgende dinsdag als het niet meer in de aanbieding is, verschijnen er duizenden Coca-Cola 25cl in de winkel.
En dat noemen we OPLICHTING!!!
Jammer genoeg moest ik 1 ster kiezen om deze commentaar te kunnen plaatsen.
Vandaag is 3 januari maar het gebeurt ALTIJD!

3 janvier 2026
Noté 1 sur 5 étoiles

Wat een waardeloze supermarkt is dit…

Wat een waardeloze supermarkt is dit geworden, ik word als consument totaal niet serieus genomen. Ik kom een product terugbrengen wat niet aan de kwaliteit voldoet en ik word gewoon weggestuurd. Meneer u kunt ook naar een andere supermarkt gaan zegt de manager met droge ogen. Dekamarkt Berckheidelaan in Heerhugowaard, ik raad het iedereen af.

2 janvier 2026
Noté 1 sur 5 étoiles

Aan het personeel ligt het niet

Aan het personeel ligt het niet. Maar oh dear. Producten over datum of slecht voordat dit bereikt is.
Vaak genoeg gebeurd dat je een pan eten erg kon gooien. De top was het beschimmelde Turkse brood op kerstavond, tijdje terug alweer maar toch.
Voorraadbeheer is waardeloos, standaard zaken als aardappelen zijn soms gewoon op. Ik heb het gehad met een lijstje met 6 items waarvan er 5 niet waren. Brood is en blijft afwachten. Beetje Sovjet Unie light.
Nu zaterdag na de kerst. Pin storing, uitsluitend bij Deka.
En daar sta je. Te wachten, te hopen. Nope. De enige reden is om erheen te gaan is dat ze om de hoek zitten.
Anders? Stelletje prutsers die supermarktje spelen.
Ik gebruik ze al uitsluitend als buurtsuper voor die paar dingetjes die ik in de echte supermarkt was vergeten. Of dat broodje.
Verder? Doe maar niet.

Inmiddels zit ik nu thuis. Zonder boodschappen en mag ik nu de auto pakken om naar een ander te gaan.
Oh en ik krijg nu een tasje van jullie.

Gepruts met meestal aardige mensen op een goede locatie.
Maar ik hoop dat jullie snel overgenomen worden door een bedrijf dat in staat is om te doen wat ze zeggen te doen.

27 décembre 2025

Slechtste service ooit Deka

Slechtste service ooit! Zowel Zandvoort, Driehuis en Ijmuiden zijn echt waardeloze winkels. Het lijkt wel of het personeel word aangenomen op hun onkunde en zijn anti klantvriendelijk! Geen Deka voor mij

20 décembre 2025

Reclame

Er staat vanaf dinsdag jl in de advertentie Carpaccio of Vitello. Het is nu nog niet geleverd in Sint Pancras. Als het er niet is, moet je er ook geen reclame mee maken.

20 décembre 2025
Noté 1 sur 5 étoiles

Aanbieding kaart hangt er gewoon maar…

Aanbieding kaart hangt er gewoon maar wordt bij zelfscan niet berekend, bij de receptie /bloemen krijg je alleen een sorry en een grote glimlach en zal het doorgeven aan de baas!! Ik doe hier dagelijks boodschappen het wordt tijd voor een ander supermarkt.
Vreselijk hoe je hier wordt behandeld door het personeel

11 décembre 2025
Avis spontané

Cette entreprise vous appartient ?

Créez un compte gratuit

L’expérience Trustpilot

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus