Reageren snel na plaatbestelling met feedback over te lage fotokwaliteit en advies wat er mogelijk is. Daarna heel snel een dekbedhoes ontvangen die helemaal naar ons zin was; perfect afgewerkt op... Voir plus

Betreft eigen ontwerp dekbedovertrek. Na eigen fout bij bestelling zeer adequaat geholpen door klantenservice. Afbeeldingen op dekbedovertrek zien er mooi uit; kwaliteit van overtrek is red... Voir plus

Vanaf de bestelling tot aan de levering verliep alles perfect,de ingezonden foto was niet 100% scherp en daarover kreeg ik de vraag of ik alsnog de afdruk door wou laten gaan. De kwaliteit is echt go... Voir plus

Dekbedmetfoto bood een topservice. Ik stuurde enkele foto’s op om op een overtrek te laten afdrukken. Ik kreeg direct een reactie dat de foto’s een te lage resolutie hadden. Dan wordt de afdruk wazi... Voir plus

1. Magasin de design et de décor intérieur
  2. Magasin d'impressions et de signalisation

Informations provenant de diverses sources externes

Foto Dekbed en Dekbed Bedrukken, gepersonaliseerd met foto, ontwerp of tekst. Volledig en haarscherp bedrukt op je favoriete producten voor lage prijzen.

4,4

Aucune trace de demande d’avis

4,4

68 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Reageren snel, mooie kwaliteit dekbedovertrek

Daarna heel snel een dekbedhoes ontvangen die helemaal naar ons zin was; perfect afgewerkt op mooie kwaliteit dekbed.
Een aanrader!

15 septembre 2026

Hele goede service

Hele goede service! Persoonlijk contact en hulp bij het vinden van een goede kwaliteit foto. Door het persoonlijke contact heb ik een betere foto aangeleverd en is het resultaat (een dekbed overtrek met foto) prachtig geworden.

26 août 2026

Product komt niet overeen met wat ik besteld heb.

Mijn product lijkt totaal niet op wat ik bestel heb. De foto die ik aangeleverd heb lijkt helemaal bewerkt te zijn, maar hierdoor is het totaal niet meer het product die ik gekocht heb. Service was prima. Communicatie met DPD was echter wel slecht. Ik kreeg allemaal informatie doorgestuurd die helemaal niet klopte.

14 août 2026

Goede klantenservice --> mooi cadeau kunnen geven

Betreft eigen ontwerp dekbedovertrek.

Na eigen fout bij bestelling zeer adequaat geholpen door klantenservice.

Afbeeldingen op dekbedovertrek zien er mooi uit; kwaliteit van overtrek is redelijk.

Levering van product binnen enkele dagen (minder dan een week).

Al met al een cadeau kunnen geven waar de ontvanger erg blij mee is.

20 août 2026

Goede service en communicatie

De kwaliteit is echt goed je ziet niet dat het er los op gedrukt is maar het is 1 geheel met de stof.

19 août 2026

The website said that the process time

The website said that the process time was 1-2 days and delivery time 2-3 days. My package came 3 days to late. I ordered on wednesday and my package came 2 weeks mater monday and it was a birthday gift. Also is it normal to sell a debked without the kussenslopen?

1 juillet 2026

Ik ben zeer tevreden over de kwaliteit…

Ik ben zeer tevreden over de kwaliteit zowel de afdruk van de foto's als het materiaal van het dekbed en de kusslopen, zag achteraf pas dat het in Polen werdt gemaakt ben echt tevreden, een aanrader om het daar te bestellen als je zoiets wilt hebben.

10 juin 2026

Cette entreprise vous appartient ?

Créez un compte gratuit