Het materiaal is heerlijk..mooi en luxe. Bestelling voorspoedig. Geen dwingende mails. Het is dus een heerlijke en eerlijke ervaring. Ik ja het iedereen aanbevelen. Erg blij met mn dekbed... Voir plus
Lisez les avis des autres
Na bestelling van de dekbedovertrekken van Dekbedovertrek.com hebben wij de dekbedovertrekken ontzettend snel geleverd gekregen. Wij wonen in Portugal. Op vrijdag besteld en op woensdag erna al geleve... Voir plus
L'entreprise a répondu
Het bestellen was eenvoudig te doen. Wat beloofd werd, werd nageleefd. Maar het slaapgenot op een laken van Egyptische katoen overtrof al mijn verwachtingen. Heerlijk zacht,blijft strak liggen (en da... Voir plus
L'entreprise a répondu
Wereld van verschil! Egyptisch katoenen dekbedovertrek of een ander goedkoper dekbedovertrek! Je slaapt ongeveer 1/3 van je leven….. dan ook het beste he! Kwaliteit is een langetermijn investering! Z... Voir plus
À propos de l'entreprise
Écrit par l'entreprise
Wij bieden hoogwaardig bedtextiel aan, dat geproduceerd is met respect voor mens en milieu. Vanaf het moment, dat je een dekbedovertrek of hoeslaken van ons in je hand krijgt merk je meteen het verschil. Als je waarde hecht aan kwaliteit en een goede nachtrust, dan ben je bj ons aan het juiste adres.
Coordonnées de contact
Ravelijn 10, 3905NV, Veenendaal, Pays-Bas
- dekbedovertrek.com
Aucun historique récent de demande d’avis
A répondu à 66 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai d'une semaine
Goede prijs kwaliteit correcte snelle levering …
Goede prijs kwaliteit snelle correcte levering

Wat een fijn bedrijf!
Wat een fijn bedrijf!
Mensen zijn zeer vriendelijk en behulpzaam. Via mail en telefoon, snel en kundig antwoord. Er wordt echt meegedacht. En product is naar mijn zin.👍

Heerlijk dekbed
Heerlijk dekbed, fantastische kwaliteit en een snelle levering. Helemaal top, slaap als een roosje. Echte aanrader.

Réponse de dekbedovertrek.com
Snel geleverd en waar voor de…
Snel geleverd en waar voor de euro's,slaap lekker!

Zeer tevreden
Product is zoals beschreven.
Goede kwaliteit
En ze hebben de lits-jumeaux XL maat

Réponse de dekbedovertrek.com
Kwalitatief voldoet het aan wat ze…
Kwalitatief voldoet het aan wat ze beschrijven, top en elegant product. Dag erna ontvangen zeker een aanrader!

Réponse de dekbedovertrek.com
Snelle levering en keurig verpakt.
Snelle levering en keurig verpakt.
De hoes voldoet volledig aan de verwachting.

Snelle en correcte levering
Snelle en correcte levering. Mooie kleuren en goede kwaliteit.

Goede prijs en kwaliteit
Goede prijs en kwaliteit. Producten snel ontvangen.

Réponse de dekbedovertrek.com
Mooie stof en snelle levering
De stof ziet er goed uit! Een mousseline dekbedovertrek gekocht.
Met een track and trace goed mn pakketje kunnen volgen en het was ook snel geleverd!

Réponse de dekbedovertrek.com
Duidelijke website en snelle levering.
Overzichtelijke website met een makkelijk bestelproces.
Snelle levering en product was keurig verpakt.
Is al in gebruik, prima kwaliteit en het ligt heerlijk.
Kortom TOP.

Réponse de dekbedovertrek.com
Heel tevreden met mijn bestelling, alsook met de klantenservice!
De webshop heeft een uitgebreide keuze aan goede prijzen. Mijn bestelling werd dezelfde dag nog verstuurd, maar er liep iets mis bij PostNL waardoor de status van de levering bleef 'hangen'. Ik nam contact op met de klantenservice en werd instant geholpen. De dag erna werd mijn pakket geleverd. Ik ben zeer tevreden met mijn bestelling! De dekbedovertrek is van hoge kwaliteit en is zeer zacht.

Verkoelend
Snelle verzending. Goede verhouding prijs kwaliteit. En ik heb nu heerlijk gladde, verkoelende lakens van Egyptisch katoen.

Tevreden
Goede kwaliteit, snelle verzending, mooie kleur en patroon. Wat wil je meer?

Réponse de dekbedovertrek.com
Snelle levering, superfijne producten – heel blij mee :) Ga hier zeker weer bestellen!

L’expérience Trustpilot