Dekoningtradinghouse Avis

1. Fournisseur d'accessoires de bateau

De Koning Trading House is een online winkel die gespecialiseerd is in de verkoop van Rutgerson producten. Rutgerson is een toonaangevende fabrikant van hoogwaardige scheepsuitrusting en accessoires, waaronder zeilen, beslag, lieren en dekbeslag. Bij De Koning Trading House vind je een breed assortiment aan Rutgerson- en Holland Yacht Equipment-producten, waaronder kogelgelagerde blokken, klemmen, valstoppers en railsystemen. Of je nu een professionele zeiler bent of een enthousiaste amateur, De Koning Trading House heeft de juiste uitrusting voor jou. Als je op zoek bent naar hoogwaardige Rutgerson-producten voor je boot, bezoek dan De Koning Trading House online en ontdek ons uitgebreide assortiment aan scheepsuitrusting en accessoires. Daarnaast biedt De Koning Trading House ook RVS Style - DIY-balustrades in verschillende maten, perfect voor wie zijn boot esthetisch en veilig wil verbeteren.

Bien

1 avis reçu au cours des 12 derniers mois

Nous vérifions les avis

Goede helpdesk via chat

Het product zag er goed uit, was goed verpakt en snel binnen, zelfs in deze kersttijd. Eerst gaf de Blurayspeler heen geluid op de TV, maar na 5 minuten chat over en weer via marktplaats, hadden we het probleem getackled en was het opgelost. Ze reageren binnen 5 minuten op hun chat. Product was ook niet duur, dus zeer tevreden.

29 décembre 2025

Ondanks dat de producten niet op…

Ondanks dat de producten niet op voorraad waren moeite gedaan om het toch snel te kunnen leveren, goed op de hoogte gehouden van de status van levering, correcte communicatie.

8 mai 2025
Logo de Dekoningtradinghouse

Réponse de Dekoningtradinghouse

Hartelijke dank! Erg fijn dat je onze inzet en communicatie waardeert. Wellicht tot een volgende keer!

Top levering

Zeer tevreden over het product en de supersnelle levering.

17 mai 2024
Logo de Dekoningtradinghouse

Réponse de Dekoningtradinghouse

Hartelijk bedankt voor uw waardering. Wellicht tot ziens!