De reparatie had niet veel om het lijf; was n kwestie van gordijn naar beneden doen en weer omhoog.De meneer rekende daarom de halve prijs , na contact met.kantoor.Weer een goede ervaring met firma de... Voir plus
Lisez les avis des autres
Alles klopte . De klantenservice aan de telefoon, de mannen die t scherm kwamen ophangen; kortom dik in orde 👍
2 man die goed samen werkten en heel doelgericht en to-the-point de installatie uitvoerden Een lust om te zien dat het zonder geklungel en tijdsverspilling wordt afgerond, we zijn er blij mee.
Het is een vriendelijke monteur die zijn werk perfect heeft uitgevoerd binnen een respectabele tijd. Dit bedrijf raad ik iedereen die raamhorren, deurhorren of een zonnescherm gemonteerd wil hebben... Voir plus
L'entreprise a répondu
À propos de l'entreprise
Écrit par l'entreprise
Al vele jaren staat De Kroon Zonwering bekend als dé specialist in hoogwaardige binnen- en buitenzonwering, en verfijnde woninginrichtingsoplossingen, waaronder gordijnen en vloeren. Of u nu een particuliere klant bent die zijn huis wil upgraden of een zakelijke professional die functionele en esthetische oplossingen zoekt, bij De Kroon Zonwering vinden we altijd een passend aanbod. Ons assortiment omvat gerenommeerde kwaliteitsmerken voor zowel binnen- als buitenzonwering. Ontdek een wereld van mogelijkheden in onze royale showroom, waar u een uitgebreid scala aan producten kunt verkennen. Ons toegewijde en vriendelijke team staat klaar om u deskundig advies te geven, zodat uw keuzes nauw aansluiten bij uw persoonlijke stijl en behoeften. Bij De Kroon Zonwering begrijpen we dat elk project zijn eigen unieke karakter heeft. Om die reden bieden we gratis inmeetservices en vrijblijvende prijsopgaven. Dit helpt u niet alleen bij het plannen van uw project, maar stelt u ook in staat om weloverwogen beslissingen te nemen die passen bij uw budget en vereisten. Onze klantgerichte aanpak weerspiegelt zich in alles wat we doen. We geloven dat functionele zonwering en doordachte woninginrichting de sleutel zijn tot comfortabele leefruimtes. Of u nu een specifieke ruimte wilt verbeteren of een totale woningmake-over nastreeft, De Kroon Zonwering staat klaar om aan uw wensen te voldoen. Contacteer ons vandaag nog voor een persoonlijk advies en ontdek hoe we u kunnen helpen om van uw huis een comfortabel en stijlvol toevluchtsoord te maken.
Volledige ontzorging en topkwaliteit zonwering voor een eerlijke prijs
Écrit par l'entreprise

- Wij vinden dat iedereen moet doen waar hij of zij goed in is. Laat de zonwering maar aan ons over – wij regelen alles tot in de puntjes, terwijl u geniet van het resultaat.
- Bij De Kroon Zonwering streven we ernaar om elke klant te verblijden met zonwering van topkwaliteit. Daarom gaan wij persoonlijk op zoek naar de beste producenten, zodat we hoogwaardige producten en uitstekende service kunnen leveren – altijd tegen een eerlijke prijs.
Gratis inmeten, gratis parkeren, gratis drankje tijdens uw showroom bezoek.
uitstekende service met een lach!

Coordonnées de contact
Amsterdamsestraatweg 602, 3553 EP, Utrecht, Pays-Bas
- 030-2440149
- zonwering@dekroon.com
- dekroonzonwering.nl

Tijdelijk: Scherpe Seizoensdeals!
Demande des avis aux clients
A répondu à 100 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai d'une semaine

Réponse de De kroon zonwering
Service loopt niet heel soepel
Zonnescherm werkt niet goed direct na oplevering. Toen ik contact opnam moest ik zelf de batterijen van de sensor vervangen. Nadat dat ook niet werkte kwamen ze langs om het op te lossen.

Réponse de De kroon zonwering
Goede service en mooie materialen
Goede service, meedenken en levering. De raambekleding hangt er prachtig bij

pergola laten plaatsen
Ik heb een pergola laten plaatsen. Fijne medewerkers en een goede communicatie. De pergola is perfect geplaatst en van hele goede kwaliteit. Ik ben er heel blij mee.

Compleet plaatje
Mooie zaak, vriendelijk en meedenkend personeel, goed bereikbaar, houden zich aan afspraken, capabele installateurs. We hebben tijdens onze verbouwing van het huis meerdere problemen gehad met bedrijven en vaklui, de kroon was echt een verademing. Ik zou ze zeker aanraden, en ik zou zo nogmaals zonwering bij ze afnemen.

Snelle service
Vandaag gebeld dat zonwering kapot is. Ondanks vakantie bezetting, kwam vandaag nog een monteur om probleem te repareren. Too!

Réponse de De kroon zonwering
De monteur was er nu op de afgesproken…
De monteur was er nu op de afgesproken tijd.Een eerdere afspraak was intern vergeten door te geven,dus vergeefs gewacht.De reparatie is snel en vakkundig uitgevoerd.Ook vind ik het aanmelden van een calamiteit nogal omslachtig ,de ene keer kan het telefonisch de andere keer moest het perse on line .

Zonnescherm voor serre, top
Wij hebben een zonnescherm gekocht voor op de serre, thuisbezorg gehad om te kijken welke wij nodig hadden, hij had wel weinig kleur staaltjes bij zich maar daarvoor zijn we naar de winkel nog gegaan, monteren ging vlot en alles volgens afspraak, zou zeker aanbevelen 👍🏻

Réponse de De kroon zonwering
Wel snel gereageerd op telefoon over…
Wel snel gereageerd op telefoon over scherm dat open blijft staan, achteraf blijkt afstand bedienings apparaat defect.(5 min werk op rit naar Doorn bij andere klant; idd 2 monteurs top, vriendelijk en 1 monteur werkte snel en 2e monteur was er idd bij!)
Beloofd via 2e telefoon gesprek waarbij ik dank heb uitgesproken over snelle hulp, dat jullie zouden kijken voor compensatie van kosten voor 1 monteur!!!
Heel jammer dat daar geen gehoor aan gegeven is.
Vandaar mijn slechte review.
Had liever iets positiefs geschreven, zeker omdat wij bij de aankoop wel een goede ervaring hadden!
Nogmaals heel jammer!
T.Peek

Fijne vakmensen
Hele prettige eerste ervaring met De Kroon. Vriendelijk en goed geadviseerd in de winkel. Snelle plaatsing. Geplaatst door uitstekende vakmensen die je graag in huis hebt. Duidelijke uitleg en heel tevreden met ons knikarmscherm.

Réponse de De kroon zonwering
Alles verliep volgens afspraak er werd…
Alles verliep volgens afspraak er werd goed naar ons geluisterd, het product was heel goed opgemeten want het hangt heel mooi. Ophangen door De Kroon verliep soepel, vuil werd meteen afgevoerd. Na 1 dag een klacht en die werd dezelfde dag meteen verholpen.

Reparatie-proces….
Lange wachttijden vóór reparatie mogelijk is.
De offerte was: voorrijkosten met twee monteurs … er kwam er één (terecht!), maar kosten daardoor niet te verifiëren.
Verplicht direct afrekenen (pin) zonder dat je ziet wat de reparateur opschrijft over wat de klacht(en) is/zijn en wat zijn bevindingen zijn en wat hij gedaan heeft.
Reparateur was overigens (net als ik) erg vriendelijk!

Réponse de De kroon zonwering
Heel erg blij met de kundige monteurs
Heel erg blij met de kundige monteurs! Klantgericht op en top

Klantvriendelijk
Offerte is jaren bewaard gebleven waardoor de bestelling meteen geplaatst kon worden.
De levering van de Luxaflex en plaatsing was sneller dan tevoren verteld.
Het product is mooi en straalt kwaliteit uit.

L’expérience Trustpilot