Delete Professionals in hair removal Avis 507

TrustScore 4.5 sur 5

4,5

Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

Sinds mei 2025 kom ik elke maand voor een full brazilian & onder- bovenbenen wax. Eerst in almere (waar ik woon) bij Annelies. En nu in Amsterdam Zuidas. Ontzettend tevreden. Word gerust gesteld, geze... Voir plus

L'entreprise a répondu

Noté 5 sur 5 étoiles

Ik ben ontzettend tevreden met mijn ervaring bij Delete Waxing. De salon ziet er schoon en professioneel uit, en ik werd direct op mijn gemak gesteld. De medewerker was vriendelijk, deskundig en werk... Voir plus

L'entreprise a répondu

Noté 1 sur 5 étoiles

Na een waxbehandeling is mijn onderkant helemaal opgezwollen, verbrand en vol blaren. Ik ben net terug van de huisarts. Heb het service nummer gebeld en halverwege mijn uitleg werd de verbinding verbr... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Super geholpen door Soraya in Amsterdam Oud-West. Ze was eerder klaar met de vorige klant en was meteen eerder aan de beurt. Kom veel vaker bij delete maar dit was de beste behandeling tot nu toe! Hel... Voir plus

À propos de l'entreprise

1. Service d'épilation à la cire
  2. Salon d'épilation
  3. Centre d'épilation laser

Écrit par l'entreprise

Delete is de Nr.1 ontharingsspecialist van Nederland. Bekend van de ultieme Brazilian wax! Onze salons onze medewerkers en onze producten, alles is enkel gericht op de beste ontharingsbehandelingen. Zowel waxen als permanent ontharen. Delete is geen beautyfarm, schoonheidssalon of cityspa. Wij zijn een ontharingsspecialist. En daar zijn we uniek in!

Coordonnées de contact

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

N'a pas répondu aux avis négatifs

Noté 5 sur 5 étoiles

Ik ben heel tevreden over Delete

Ik ben heel tevreden over Delete. Ontharing is (bij mij) pijnloos en het wordt heel goed gedaan. Een aanrader om je hier te laten waxen, in de breedste zin van het woord!

11 mars 2022

Goed concept

Goed concept. Kelly is super fijn en maakt er iets gezelligs van. Had van te voren een creme gebruikt voelde veel minder.

26 février 2022

Hele fijne ervaring!

Ik was ontzettend bang voordat ik kwam maar werd meteen gerustgesteld en de pijn viel ook heel erg mee! Dit kwam vooral omdat ik mij erg op mijn gemak voelde. De behandeling ging heel snel. Het is me heel erg mee gevallen en ik kom zeker terug!

23 février 2022
Noté 3 sur 5 étoiles

Wanneer je afspraak niet afgezegd…

Wanneer je afspraak niet afgezegd wordt, dan heb je geluk en zul je een zeer efficiënte als in een prettige omgeving gewaxt worden. Helaas, hebben ze vaak afzeggingen, geen backup plan voor uitvallen en daardoor zeer onbetrouwbaar indien je voor een event gewaxt wilt worden.

15 février 2022

Heel tevreden!

Professioneel, snel, secuur, stelt je gerust. Heel tevreden over het resultaat! Elien, je bent geweldig!!

4 février 2022
Noté 3 sur 5 étoiles

In Den Bosch geweest

In Den Bosch geweest. Ik heb was iéts te laat en heb vooraf gebeld maar kreeg geen gehoor. Bij binnenkomst werd direct gezegd dat de helft van de behandeling niet kon doorgaan omdat ik 5 minuten te laat was.

Het was tevens mijn eerste keer zo'n behandeling...zoals ik het ook geboekt had(en als het goed is dus bij de boeking staat?). Heb het erbij gezegd. Maar buiten dat het even opgemerkt werd(oh is het je eerste keer?), werd er weinig rekening mee gehouden.

De tafel met de wax enz was smerig en de prullenbak(zonder deksel) zat vol met harige wax van voorgaande klanten. Niet heel smakelijk om te zien.

Ik las veel goede reviews maar Den Bosch hoort er helaas niet bij.

26 décembre 2021

Aanrader, echt super

Ik kom altijd graag voor mijn maandelijkse behandeling. Je wordt snel en vakkundig gewaxt en er is altijd aandacht voor mijn comfort. De angels zijn stuk voor stuk toppers!

1 décembre 2021
Noté 5 sur 5 étoiles

Enorme fijne (en gezellige) behandeling…

Enorme fijne (en gezellige) behandeling gehad! Ze was snel, precies en legde uit wat ze deed. Ik heb het totaal niet als pijnlijk of ongemakkelijk ervaren. In verhouding tot eerdere behandelingen bij andere salons ben ik echt super blij dat ik deze heb geprobeerd.

26 novembre 2021

L’expérience Trustpilot

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus