1. Bijouterie
  2. Bijoutier

Bij DellaFleur vind je een unieke collectie van sieraden die verguld zijn met 14 karaat goud. De collectie bestaat uit oorbellen, kettingen, armbanden en enkelbandjes. Onze sieraden staan bekend om hun delicate, subtiele en verfijnde ontwerpen met een minimalistische stijl. Elk sieraad is zorgvuldig vervaardigd van hoogwaardig Sterling Zilver 925. Bij DellaFleur geloven we in de tijdloze aantrekkingskracht van exclusiviteit. Onze collectie is doordrenkt met een subtiel evenwicht tussen moderne elegantie en klassieke schoonheid. Of je nu op zoek bent naar betoverende oorbellen, elegante halskettingen, verfijnde armbanden of charmante enkelbandjes, onze sieraden zijn ontworpen om de unieke schoonheid van elke vrouw te accentueren. Bij DellaFleur zijn we gepassioneerd over het creëren van exclusieve sieraden die je op unieke wijze laten schitteren. Wij zijn er voor de liefhebbers van delicate, minimalistische en tijdloos elegante sieraden. Bij DellaFleur ondernemen we bewust en groen. We gebruiken zo min mogelijk plastic, steunen goede doelen als TreesForAll en The Plastic Soup Foundation. We geven ook jou als klant de mogelijkheid bij te dragen aan een groenere en schonere wereld. We maken gebruik van gerecyclede materialen die ook weer goed te scheiden zijn als afval.

4,1

Bien

Razend snelle levering!

Razend snelle levering!
De oorbellen waren nog mooier dan op de foto! Tot gauw weer

18 décembre 2023

Beste Myra,

Super bedankt voor je 5-sterren review! Wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent en dat de oorbellen je verwachtingen hebben overtroffen.
We kijken uit naar je volgende bezoek!

duidelijke site

duidelijke site, mooi product. heel snel geleverd.

13 décembre 2023

Beste Herma,

Hartelijk dank voor de 5-sterren review! We zijn ontzettend blij te lezen dat je een goede ervaring hebt gehad!

Overzichtelijke en mooie site

Overzichtelijke en mooie site. Goede service en een snelle levering. De ketting die ik heb besteld is erg mooi! Ook het pakketje is een cadeau om uit te pakken. Mooi, netjes en zorgvuldig. Je ziet dat er veel aandacht aan wordt besteed. Echt top! Ga zo door.

20 décembre 2023

Beste Merel,

Wat geweldig om te horen dat je zo enthousiast bent over je ervaring! We zijn blij dat je tevreden bent met de ketting en onze service. We kijken uit naar je volgende bezoek aan onze shop!

DellaFleur

Geweldige site! Super mooie sieraden.

Geweldige site! Super mooie sieraden, snel verzonden en mooi ingepakt. Echt als een kadootje. Ik ga zeker vaker bestellen!

12 décembre 2023

Beste Margé,

Dank je wel voor je vriendelijke woorden! We zijn blij dat je tevreden bent met onze sieraden en service. We kijken uit naar je volgende bestelling en hopen je opnieuw blij te maken met onze producten.

DellaFleur

Snelle levering en is mooi verpakt

Snelle levering en is mooi verpakt. Het is een mooie ketting. Ik draag het graag.

11 décembre 2023

Réponse de Dellafleur

Beste Miranda, bedankt voor je 5-sterren review! Goed om te lezen dat je zo positief bent over de sieraden en de service. Tot snel weer in de webshop! - DellaFleur