Deluxe Saffraan Avis

4,8

Great experience. Honestly great doesn't do them justice, it's far better than that! I bought their saffron but honestly had NO clue how to use it. Called em (didn't expect someone to answer at 1 am b... Voir plus

Altijd meegekregen dat ik saffraan in Iran zelf moet kopen en dat de saffraan hier nep, slecht en of te duur is. Twijfelde daarom eigenlijk ook om online te kopen. Toch gedaan en uiteindelijk bij delu... Voir plus

Op tijd geleverd, sympathiek geprijsd, netjes verpakt. Het enige wat ik nog zou willen zien is een bijsluiter met 1 of 2 voorbeeldrecepten voor de minder ervaren koks onder ons.

1. Magasin d'épices
  2. Espace Internet
  3. Magasin d'alimentation bio
  4. Épicier en gros

Deluxe Saffraan is een webshop gevestigd in Nederland die zich specialiseert in de verkoop van saffraan en saffraan gerelateerde producten.

4,8

Demande des avis aux clients

5 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Kind helpful people, good quality

I had some doubts because I never had purchased saffron online. I sought contact with Deluxe Saffraan. They told me that, while they don’t have a physical shop they can send someone over with saffron so I could see it and test it before buying.
I could also pay by creditcard at my door. Really recommend!

10 juin 2022

Verkeerd geleverd

Ik had 5 gram besteld en slechts 3 gram ontvangen

30 mai 2022

Beste Greta,

Bedankt voor je review. Wat vervelend dat dit zo is gegaan. Mijn collega heeft al contact met u opgezocht en u zal alsnog 5 gram opgestuurd krijgen.

Groeten,

Mooi product

Snelle levering, mooi product, geen verzendkosten ook niet bij klein bedrag. Aan te bevelen.

21 avril 2022

Goede service

Saffraan ontvangen, zeer vriendelijk en attente meneer belde of alles in goede orde was ontvangen.
Echt een bedrijf om aan te bevelen.

20 décembre 2021

Mooie saffraan

Mooie saffraan. Snel geleverd in verpakking die gewoon door de brievenbus past. Hoef je dus niet voor thuis te blijven.

20 décembre 2021

voorbeeldrecepten

25 janvier 2021

Beste Arthur,

Bedankt voor je positieve punten. We kijken uit naar je volgende bezoek!
We zijn druk bezig met nieuwe recepten toevoegen op onze website. Daarnaast zal er binnenkort een (digitaal) kookboek online komen. Houd onze website in de gaten voor nieuwe recepten :).

Met vriendelijke groet,
Deluxe Saffraan

Hoge kwaliteit saffraan met een rijke…

Hoge kwaliteit saffraan met een rijke geur en smaak. Snelle levering!

23 janvier 2021

Beste Sarah,

Bedankt voor je positieve review. We werken er dagelijks aan onze producten en service nog beter te maken.
We hopen je snel weer te zien!

Met vrindelijke groet,

Goede

Goede, lekker geurige saffraan, heel snel bezorgd, goede prijs. Zeer tevreden!

11 janvier 2021

Beste Laura,

We hopen je snel weer te zien!

Met vrindelijke groet,

Aanbevolen! Recommended!

Speedy delivery, competitively priced and professionally packaged, I warmly recommend Deluxe Saffraan to all cooks who aspire the best ingredients for their dishes!
Meteen bezorgd, scherp geprijsd en netjes verpakt, wij bevelen Deluxe Saffraan aan bij alle koks die het beste zoeken voor hun gerechten!

8 janvier 2021