Den Direkte Kontakt ApS Avis 13

TrustScore 4.5 sur 5

4,5

1. Électricien

Écrit par l'entreprise

Autoriseret elektriker virksomhed der udfører alt i el service og installationer.

4,5

Excellent

TrustScore 4.5 sur 5

Fast og fair pris

Fast, fair pris og hurtig svar tilbage fra Patrick, som leverede lige det vi havde bedt om. Behagelig og stille og rolig mand - Ham bruger vi helt klart igen.

20 janvier 2025

Høj faglighed og god service

Jeg har ikke andet en ros at give jer efter en komplet udskiftning af min eltavle. Jeg kan forestille mig at det tog længere tid end forventet, men der var altid et godt humør og god kommunikation undervejs.

Tak for et veludført arbejde

26 août 2024

Utrolig god service

Patrick gjorde et rigtig godt stykke arbejde med udvidelsen af tavlen og forbedringer til vores eksisterende installation, så alt kører som det skal nu. Vi havde en samtale om opgaven og vores behov. Her blev vi ordentlig vejledt og han klarede en ret stor opgave på en dag, selvom jeg havde flere ønsker om ændringer i løbet af dagen. Det var meget tydeligt at mærke, at han ikke prøvede at sælge os noget, som vi ikke havde behov for. Det er helt klart en elektriker, som jeg vil anbefale til andre. Sidst, men ikke mindst, var prisen fair i forhold til andre vi havde ude.

23 août 2024

Meget anbefalesværdig

Aftalt tid, aftalt arbejde, aftalt pris.
-og tilmed med overskud til at forklare og engagere en spørgende kunde.

Kan varmt anbefale at vælge Patrick til dit næste projekt.

4 mai 2024

Réponse : Den Direkte Kontakt ApS

Tak for de fine ord Troels.

Stor faglighed

Virker faglig dygtig og omhyggelig. Let at få fat på og svare mail og sms samme dag. Sørger for at alt er checket igennem inde han går
Kan anbefales

15 février 2024

Réponse : Den Direkte Kontakt ApS

Tak for de fine ord Jimmi.

Fagligt dygtige og rimelig pris

Venlig og hurtig service.
Patrick udførte sit arbejde til min fulde tilfredshed.
Jeg er yderst tilfreds og anbefaler Den direkte kontakt.

30 novembre 2023

Tak for de fine ord.

Fin service

Mit lys i badeværelset var gået i stykker. Patrick var der dagen efter, rimelig i pris og omhyggelig

16 octobre 2023

Réponse : Den Direkte Kontakt ApS

Tak for de fine ord Janne.

Den Direkte Kontakt

Patrick Skrubbeltrang fra elektrikerfirmaet Den Direkte Kontakt er tydeligvist fagligt dygtig og erfaren. Han lytter til kundens ønsker og rådgiver og arbejder ud fra disse. Min bedste anbefaling!

7 octobre 2023

Réponse : Den Direkte Kontakt ApS

Tak for de fine ord Kirsten.

Super service

Super service. Dygtig og behagelig elektriker. Holder sine aftaler

9 septembre 2023

Réponse : Den Direkte Kontakt ApS

Tak for de fine ord Louise.