Denlillegodeslagter Avis 19

Bien

TrustScore 4 sur 5

19 avis

Stærk dejlig rullepølse

Købte en dejlig meget stærk rullepølse. Kunne skære 14 stykker og selvom den var stærk var alle meget begejstret. Til næste år skal den mellem stærke prøves. Tak

16 janvier 2026

De glemte et bryllup.

De glemte et bryllup.
Og fortælle at de aldrig havde skrevet noget i deres kalender eller også noget til trods for at de bliver ringet op en måned før for at aftale det sidste.

30 août 2025

Jeg har været nede og købe hakket…

Jeg har været nede og købe hakket oksekød de hakkede det foran os som en rigtig slagter skal gøre .

Vi var nede i dag og købe nogle af deres hjemmelavet pølser og en bøf. Det var SÅ godt

Det er lige denne her slagter vi har manglet .

Så er glad for vi fandt den og vil alle dage komme der

26 juillet 2025

5stjerner

Nej, de skal have 5 ❤️.
Altid godt håndværk.
Absolut prima varer.
Aldrig skuffet.
Jo og også lidt sjov.

24 mars 2025

Super god oplevelse med grillmester i…

Super god oplevelse med grillmester i haven i forbindelse med fødselsdagsfest. God variation af kød og tilbehør, samt en venlig og imødekommende grillmester ved grillen. Det eneste vi kunne have ønsket bedre var, at lammekøllen ikke havde været gennemstegt og kedeligt, da det nåede bordet. Vi elsker lam og havde derfor store forventninger til dette. I forbindelse med at vi afleverede service lyttede slagteren, men ingen kompensation eller udtryk for forståelse.

20 avril 2024

Lækre grillbøffer

Vi har handlet hos Den lille Gode Slagter gennem flere år og altid fået prima kød. Nu senest 9 sept.
kan især anbefale deres bøffer samt deres hjemmelavede pølser. Også bearnaisesaucen er prima.

9 septembre 2023

Fruen og jeg er meget nye kunder hos…

Fruen og jeg er meget nye kunder hos Den Lille Gode. Det startede i december 2022 med køb af flæskesteg, og andet godt. Har senere fulgt op med røget hamburgerryg ,- fantastisk. Skal nævnes, at vi bor 12-14 km. væk, men vi kører gerne til Brønshøj, når vi skal have god kvalitet, super service og en ok pris.

5 janvier 2023

Book dem før din nabo!!

Book dem før din nabo!
Havde Den Lille Gode Slagter ude ved konfirmation og alt spillede. Maden var smukt præsenteret og gæsterne blev mødt af smil ved grillen (havde valgt mixet grill-buffet med betjent grill). Der var masser af mad og alt smagte fantastisk.
Vi har kun ros til Den Lille Gode Slagter!

30 mai 2022

Den fantastiske lille gode slagter!

Den fantastiske lille gode slagter!
Altid høflig og nærværende betjening. Godt bredt udvalg af alt fra godt kød, pålæg og hjemmelavede færdigretter til de dovne dage.
Kan varmt anbefale dem!

26 septembre 2020

Københavns bedste slagter

Har handlet hos Den lille gode slagter i over 30 år, og
er aldrig blevet skuffet. Altid den bedste kvalitet, samt en
helt fantastisk betjening.
Jeg kan varmt anbefale slagteren til alle som ønsker kød af
allerhøjeste kvalitet, med råd og vejledning i top.
5 store stjerner her fra.

20 novembre 2018

Dyrt med sene

Købte en stor oksefilet til næsten 900,- kr da vi skulle have gæster. Da vi skulle skære den var der en stor sene i midten af kødet, samt oversiden var fyldt fedt. Ringe for så dyr en steg.
Konen gik ned og klagede, men da vi ikke havde stegen med, var der ikke noget gøre sidste gang vi handler der

21 mars 2016

Cette entreprise vous appartient ?

Créez un compte gratuit