Den Ouden Steegh Avis 240

TrustScore 5 sur 5

4,9

Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

Er was een warm welkom van Ditske, we konden alvast rondkijken in de ruimtes terwijl zij zorgde voor een kop thee. De online uitgezochte Meidenkast was precies zoals beschreven. Door Peter een ruime... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Sinds kort zijn wij eigenaar van een appartement dat gebouwd is in een voormalige Rijkskweekschool uit ca 1920. Graag wilden wij een antiek kast van groot formaat en vooral hoog om een mooie vulling... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Het kopen v een antieke kast was voor ons een unieke ervaring. Na eerst bij reguliere meubelzaken op internet te hebben gekeken. Starten we op marktplaats en snel na die ondoorzichtige markt kwamen we... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Het kopen van de kast was een heel fijne ervaring. Het contact leggen ging makkelijk en de reactie was snel. Op de website wordt gesproken over enthousiasme en toewijding en daar is niets teveel over... Voir plus

À propos de l'entreprise

1. Magasin de mobilier ancien
  2. Antiquaire
  3. Art & antiquités

Écrit par l'entreprise

In de voormalige stal van onze eeuwenoude Betuwse boerderij vindt u antieke meubels. U vindt hier onder andere kasten, secretaires, eethoeken, bureaus, bedden en stoelen. Alle meubels zijn kundig gerestaureerd en bezorgen we binnen twee weken.

Coordonnées de contact

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Demande des avis aux clients

Echt een aanrader!

Wat was het gezellig bij Ditske!
Mooie Biedermeier kast gescoord die snel werd geleverd en zorgvuldig geïnstalleerd…mét potje was.
We zijn er erg blij mee!

18 septembre 2023

Super!

Mooie kast, prettige communicatie, snelle bezorging.. kortom Super!

15 septembre 2023

Noté 5 sur 5 étoiles

Leuk om hier zo nu en dan te neuzen en…

Leuk om hier zo nu en dan te neuzen en dan iets te vinden waarvan je niet wist dat je het zocht .
Oude meubelen krijgen een tweede kans . Ik hou er
van .
Alles is netjes thuis afgeleverd , zoals was
afgesproken . Ik ben heel blij met de stoeltjes .

2 septembre 2023

Réponse de Den Ouden Steegh

Dank voor de mooie review en het vertrouwen.

Mooie kast

Mooi materiaal, correct nakomen van afspraken en dankzij Peter vakkundig geplaatst.

14 juillet 2023

Réponse de Den Ouden Steegh

Dank voor uw mooie review

Noté 5 sur 5 étoiles

Vriendelijke service / voorlichting…

Vriendelijke service / voorlichting tijdens het bezoek aan Den Ouden Steegh en de foto’s op de website zijn een goede weergave wat er staat. Daarnaast is bezorging keurig uitgevoerd. Een goede ervaring.

8 juillet 2023

Noté 5 sur 5 étoiles

Blij met mijn prachtige antieke kast. Wij zijn heel vriendelijk met koffie en…

Wij zijn heel vriendelijk met koffie en thee ontvangen en goed geholpen door Ditske, er staan zulke mooie kasten daar. Ook bij de bezorging van de kast niets dan lof, de bezorger heeft goed werk geleverd en met hulp van mijn man stond de kast snel op zijn plaats. Raad een ieder aan daar eens te gaan kijken als je een antieke kast zoekt, wij zijn zeer tevreden, alle lof. Lily van Tilburg

8 juillet 2023

Noté 4 sur 5 étoiles

De moeite van de reis waard

Leuke ontvangst. Goed advies bij de keuze aankoop. Bureau in zeer goede staat. Hulp bij het transport heel goed.

13 mai 2023

Réponse de Den Ouden Steegh

Dank voor de mooie review :-)

Wereldadres!

De eerste keer dat we bij Ditske iets kochten stond ik voor haar prachtige antieke kasten en dacht: “ik wou dat ik een kast nodig had”. Toen ik eenmaal een kast nodig had, vond ik die inderdaad bij Den Ouden Steegh. Een uniek exemplaar dat ik voor mijn gevoel nergens anders had kunnen vinden. Tilt heel mijn praktijkruimte naar een hoger niveau. Zeker in combinatie met dat mooie schrijftafeltje dat, net als die kast, helemaal precies goed is. Geweldig adres: warm aanbevolen!

17 juin 2023

Réponse de Den Ouden Steegh

Dank voor de mooie review, hij staat ook echt prachtig!

Noté 5 sur 5 étoiles

Wat een warm welkom bij Ditske

Wat een warm welkom bij Ditske! We zijn fijn geholpen en hebben een mooi meubel gekocht. Contact verloopt prettig en we bevelen Den Ouden Steegh van harte aan!!

6 avril 2023

Réponse de Den Ouden Steegh

Dank voor de mooie review en jullie gastvrijheid.

Ruime fantastische collectie

Ruime fantastische collectie. In perfecte staat. Professionele, lieve gastvrouw. Super support en aandacht voor persoonlijke wensen

12 mars 2023

Top!!

Fijn geholpen, veel keus!

20 avril 2023

Dank voor de review :-)

Prachtige antieke meubels

Hele mooie meubels 3 prachtige kasten gekocht. Vriendelijke en behulpzame eigenaresse. Netjes geleverd volgens afspraak

29 mars 2023

Réponse de Den Ouden Steegh

Dank voor de mooie review. Ze staan prachtig.

Duitse toogkast

Wij hebben een antieke toogkast gekocht via de site en zijn er ontzettend blij mee. De foto's op de site gaven een uitstekend beeld van de werkelijkheid. De kast werd met zorg afgeleverd door Ditske. Heel prettig was haar spontaniteit en enthousiasme en haar passie voor antiek. Groetjes Wally en Minke

28 mars 2023

Réponse de Den Ouden Steegh

Dank voor de mooie review en jullie gastvrijheid.

Noté 5 sur 5 étoiles

Eerlijke vakmensen, zeer prettig om mee te werken!

Ditske en haar team zijn echte vakmensen. Ze gaan voor het best mogelijke resultaat zonder je daarbij onnodig op kosten te jagen. Ze maken een realistische inschatting van de beste oplossing. Ze werken netjes en met veel passie voor hun vak. Wij zijn erg blij met het resultaat!

26 janvier 2023

Réponse de Den Ouden Steegh

Dank voor de mooie review, wij vonden het ook een prachtig project.

Antieke kast gerestaureerd

Mijn antieke kast is netjes gerestaureerd en Ditske kon snel langskomen. Ook toen ik de kast kocht een paar jaar geleden ging het allemaal super.

7 mars 2023

Réponse de Den Ouden Steegh

Dank voor de mooie review,

Noté 5 sur 5 étoiles

Wij zijn zeer tevreden met onze kast…

Wij zijn zeer tevreden met onze mooie kast via de web site uit gezocht.
De kast werd zeer snel gebracht en vakkundig in elkaar gezet-
Wij zijn blij met de kast die heel veel ruimte heeft en hij staat prima bij ons in de kamer. Wij zijn heel blij met De Oude Steegh.

20 février 2023

Réponse de Den Ouden Steegh

Dank voor de mooie review!

2 antieken kasten uit 1880

Wij hebben binnen een maand twee geweldige antieke kasten uit 1880 bij Ditske gekocht. Super goed geholpen en staan als echte eyecathers in onze woning. Super service van de monteur die de kast heeft geinstalleerd dus kan Den Ouden Steegh echt aanbevelen.

14 mars 2023

Réponse de Den Ouden Steegh

Dank voor de mooi review, ze staan ook echt prachtig!

Tevreden en blije klant!

Door foto’s op de website zag ik een tafel waar ik al lang naar op zoek was. Op een zaterdag gaan kijken en was blij verrast! Was meteen overstag. Leuke eigenaresse, voelde me vrij om alles rustig te bekijken. Vooral veel mooie kasten! Blij met mijn aankoop! Aanrader, deze winkel.

19 février 2023

Réponse de Den Ouden Steegh

Dank voor de mooie review en de foto. Hij staat echt prachtig.

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus