Densidsteflaske Avis 178

TrustScore 4 sur 5

4,2

Jag kan i lugn o ro beställa mina varor, och som liten guldkant få mina varor fraktfritt hem till min dörr. Men skulle vilja få lite mer tipps på bra vita viner tex torra lite fruktiga att sitta ut... Voir plus

Enkelt att lägga beställningen, snabb leverans. Tyvärr levererar ni via Airmee som alltid kommer sent på kvällen, ofta även senare än utlovat och då man måste signera leveransen är det troligen först... Voir plus

Leveransen var strulig. Hör av sig väldigt sent innan. Gammalmodigt att kräva att man ska svara i telefon, vilket jag och säkert fler med mig inte gör när man inte känner igen numret .

Det vart lite fel utskick men eran kundtjänst var snabb och bra och därför vart helhets upplevelsen en 5a Minus för att leveransfirman airme kommer VARJE gång vid kl 22

4,2

Kastat bort

12 mai 2026

Hej Jan

Tack för din recension 😊

Jag är ledsen att höra att tre av dina flaskor var dåliga och att du var tvungen att kasta dem. Det är verkligen inte meningen!

Om man upplever att några flaskor smakar dåligt är man mer än välkommen att kontakta oss, så att vi kan titta närmare på det tillsammans och hitta en lösning.

Jag har skickat ett mejl till dig som jag hoppas att du vill läsa och återkomma på.

Diana, DSF kundservice 🍷

Hej Alf

Tack för din recension.

Jag försökte faktiskt ringa dig för att höra lite närmare om saken, men samtalet blev tyvärr avbrutet. Därför har jag skickat ett mejl till dig istället. Jag vill väldigt gärna hitta en bra lösning tillsammans med dig, eftersom det självklart är viktigt för oss att du inte sitter kvar med en dålig upplevelse!

Jag hoppas att du vill återkomma på mejlet, så att vi tillsammans kan lösa detta 😊

Önskar dig en riktigt fin dag.

Ann-Sofie, DSF Kundservice 🍷

Det tog väldigt lång tid för min…

Det tog väldigt lång tid för min beställning, annars bra.

2 mai 2026

Hej

Jag beklagar verkligen den långa leveranstiden – det är definitivt inte den upplevelse vi vill ge våra kunder.

Jag har försökt kontakta dig per telefon och har även skickat ett mejl med en lösning som jag hoppas att du blir nöjd med 😊

Tack för ditt tålamod och för att du fortfarande tycker om vinet trots väntetiden. Du är alltid varmt välkommen att kontakta oss om det är något vi kan hjälpa dig med!

Önskar dig en riktigt fin dag.

Leveransen var strulig -vinet gott

30 avril 2026

Hej Cecilia

Stort tack för din feedback. Jag beklagar att du upplevde leveransen som krånglig.

Jag har full förståelse för din poäng gällande telefonsamtal. I en tid med många oönskade samtal är det helt naturligt att vara skeptisk mot okända nummer.
Anledningen till att chauffören försöker ringa är enbart för att säkerställa att paketet levereras säkert och rätt till dig, men jag förstår att det kan kännas gammalmodigt och opraktiskt.

Jag har försökt nå dig per telefon för att höra mer om din upplevelse, men då jag inte fick tag på dig har jag istället skickat ett mejl till dig. Jag vill gärna komma i kontakt med dig så att vi kan hitta en bra lösning och lära oss av din feedback för att göra det bättre framöver.

Rasmus, DSF Kundservice 🍷

Försändelsen kom sent

Försändelsen kom sent. Vinet hade kolsyra. Visste jag inte

5 mai 2026

Hej

Tack för din recension.

Jag är verkligen ledsen att höra att du har haft en dålig upplevelse med leveranstiden.

Jag har försökt ringa dig idag, men fick tyvärr inte tag på dig, så jag har skickat ett mejl istället. Det är självklart viktigt för oss att du får en bra upplevelse hos oss.

Jag hoppas att du blir nöjd med lösningen jag har skickat till dig, och annars är du varmt välkommen att höra av dig till mig igen 🧡

Ha en riktigt fin dag!

Ann-Sofie, DSF Kundservice 🍷

Jag kan i lugn o ro beställa mina…

Men skulle vilja få lite mer tipps på bra vita viner tex torra lite fruktiga att sitta ute i trädgården o njut av ett glas vitt vin

28 avril 2026

En savoir plus sur les différents types d'avis.