Varning för Dentle! Får ni en uppringning från detta företag så var väldigt uppmärksamma. De säger på telefon att man kan säga upp efter ett tag om man inte skulle vara helt nöjd, men i själva ver... Voir plus
Jag rekommenderar varm Dental som ett pålitlig företag. Mina rekommendationer grundar sig i kundbemötandet och mycket god service. Idag 1/4 pratade jag med Theo som gav sig tid att lyssna och ge mig b... Voir plus
Mycket nöjd med denna tandborste. Handtagets form och yta är greppvänlig och den står i en stabil liten laddarkopp. Tagit med tandborsten på 3v. Semester utan att behöva ladda. Supernöjd. Min slutade... Voir plus
Dentle gör effektiva eltandborstar som är enkla att använda, smart utformade, skonsamma mot dina tänder och vackra att titta på. Vi kombinerar skandinaviskt formtänk och batteriteknologi i världsklass med det vi kallar Gentle Dentle Tech™ – design som minimerar vikt, vibrationer och ljud samtidigt som den rengör skonsamt och är användarvänlig. Vårt flaggskepp Dentle One Plus är del av ett tandvårdssystem som inkluderar ett antal tandborsthuvuden för olika behov, superkompakta eltandborsten Zip, Clean & Shield – vår tandkräm speciellt utvecklad för Dentles borstar – och vår minsta lagmedlem, Flosh – en smart kombination av flosser och mellanrumstandborste. Via vår prenumerationslösning (dentle.se) kan du prenumerera på de olika tillbehören och få dem levererade i din brevlåda i den takt som passar dina behov.
Gotlandsgatan 46, 1 TRN, 11665, Stockholm, Suède
- 0850933201
- dentle.se
A répondu à 92 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai d'une semaine
Fick snabb hjälp med uppsägning av mitt…
Fick snabb hjälp med uppsägning av mitt abonnemang som jag dessvärre måste säga upp pga ändrade familjeförhållanden. Toppen bemötande!
Trevlig och hjälpsam
Trevlig och hjälpsam! Fick hjälp med det jag ville, enkelt och smidigt.
Nöjd kund
Varit kund under flera år och är mycket nöjd. Bra tandborste och har fått gott bemötande när det har behövts. 😀
Mattias va trevlig och tydlig
Trevlig bemötande
Trevlig bemötande , jag tänkte säga upp abonnemangen för att tappade bort min eltandborste . Men jag får en ny istället det ingår i garantin. Bra service👍
Jag har i många år varit kund hos er. Alltid fått bra hjälp
Jag har i många år varit kund hos er. Min eltandborste har hjälp mig att få en bättre rengöring av mina tänder. Idag fick jag hjälp av Teo som hjälpte mig. En trevlig person som var kunnig och gav mig den hjälp jag behövde.
Även om produkten inte var något jag…
Även om produkten inte var något jag varvi behov utav så var personalen väldigt tillmötesgående och behjälplig . Kundservice får 10/10
Mycket trevlig kille som svarade när…
Mycket trevlig kille som svarade när jag ringde upp och behövde information.
Bra bemötande
Bra bemötande. Fick snabb hjälp med det jag behövde hjälp med.
Bästa tandborsten någonsin
Bästa tandborsten någonsin, så nöjd. Batteritiden är fantastisk!
Toppen att så snabbt få en ny…
Toppen att så snabbt få en ny tandborste, utan krångel.
Hjälpsam och trevligt bemötande
RELATIVT KORT KÖTID I TELEFONEN
RELATIVT KORT KÖTID I TELEFONEN, CA 20 SEKUNDER. ENKEL OCH SNABB HANTERIN AV ER MEDARBETARE I TELEFONEN.