Lisez les avis des autres
Zogezegd dringende gevallen. Kies gebroken en helemaal los door eten van broodje. Met geen mogelijkheid, in geen enkele provincie binnen te geraken! Nochtans hoort dit bij hun aanbod? Vroegste afspraa... Voir plus
Heel vlot ! Goeie ontvangst ,efkes moeten wachten ,maar zeker niet erg! Jonge vrouwelijke tandarts maar o zo goed!,Vulling vooraan ,goede uitleg en heel rustig ,zou ze onmiddellijk aanraden ,Bedankt m... Voir plus
Gisteren bij Denturgent Gent behandeld…
Gisteren bij Denturgent Gent behandeld geweest. Zeer vriendelijk ontvangst door een Nederlandse jongeman. Professioneel. De tandarts was een Zweed die perfect Engels sprak. Hij stelde dezelfde diagnose als mijn reguliere tandarts, alleen kon deze laatste mij pas helpen op 20 april. Terwijl ik toch een zeurende kiespijn had en ontzenuwing dringend nodig was. De tandarts van Denturgent Gent gaf mij direct alle mogelijke behandelingen, voor en nadelen. Duidelijk ervaren tandarts. Ik koos voor de optie een ontzenuwing in 1 sessie, aangezien ik binnenkort 5 maanden in het buitenland vertoef. De arts behandelde, na mijn verdovingsspuitje, een andere patiënt zodat hij daarna de tijd had om mij te behandelen. Dat verliep heel vlot en volledig pijnloos. De prijs was op voorhand afgesproken. Eerlijk is eerlijk, de prijs was niet weinig maar tandpijn hebben is niets niks en als je de prijs deelt door 10 jaar... Het is schrijnend dat de reguliere tandzorg/tandarts gewoon geen tijd meer heeft om urgenties van zijn klant aan te pakken en dat de klant dan opdraait voor de totale kosten van een urgente ingreep. Wie het kan betalen wordt geholpen, de anderen..tja. ik heb veel respect voir de tandarts die mij op zaterdagavond geholpen heeft bij Denturgent Gent NL. Dr. Leviim
Gigantische zenuw / wortelkanaal onsteking over verschillende tanden, gehemelte, sinussen en kaak.
Sinds donderdag een enorme wortelkanaal/zenuw “ontsteking” weer beginnen krijgen in de rechter bovenmond. Zaterdagnacht naar de spoed van het UZ Gent moeten rijden & antibioticakuur + tramadol + regulier medicatie voorgeschreven gekregen.
Zondagochtend wakker geworden om 01:30 met weer een serieuze verergering op de onsteking. Direct online gekeken maar bij de tandartsen wachtpost kun je pas vanaf 09:00 uur bereiken.
Hierdoor ben ik uitgekomen bij Denturgent in Gent. Een afspraak boeken gaat eenvoudig via het online formulier en hierbij dien je een reservatie kost van 10 euro te betalen, wat ik volledig begrijp door het grote aantal “no -shows” in allerhande sectoren. Ik had geluk dat er om 09:00 uur nog een afspraak vrij was.
Binnen gelaten door een jonge man, met de roots uit Nederland & super vriendelijk geholpen. De man was zeer meevoelend en zacht & verdient hier zeker de nodige erkenning voor!
Hij schatte de situatie reeds in en trof de nodige voorbereidingen. Deze persoon lichte de eigenlijke behandelende tandarts in, die engelstalig is, maar deze taal zeer goed machtig is. Indien je een beetje Engels kunt spreken, is dit een zeer vloeiende conversatie.
Hij bekijkt de situatie opnieuw met de nodige info & neemt een foto van het probleem.
Online wordt mede gedeeld dat de kosten op voorhand worden besproken, voor dat de eigenlijke behandeling daadwerkelijk wordt uitgevoerd.
Ik vermoed door de urgentie en ernst van de situatie dit een vergeetachtigheid is. Echter had ik op dat specifieke moment daar ook totaal geen behoefte naar eerlijk gezegd.
De behandeling werd duidelijk met de benodigde informatie en toelichting in gang gezet. Echter was de behandeling zelf zeer stevig en sprongen de tranen in mijn ogen. Echter heb ik het vermoede dat dit de enigste en benodigde oplossing was voor mijn probleem, aangezien de “ontsteking” reeds tot bijna aan het oog & tot vanachter in de keel kwam.
Hier hebben ze ook gemerkt dat de urgentiebehandeling, die uitgevoerd is eind januari, bij een gewone tandartsenpraktijk, niet goed is uitgevoerd & niet volgens de regels van de kunst. Aangezien ik een afspraak heb op 8 april bij een wortelkanaalbehandeling specialist, hebben ze zo goed als mogelijk het probleem tijdelijk opgelost, met uitkomst dat ik nu 5 uur na de behandeling daadwerkelijke lichte verlichting van de klachten begin te voelen.
De daadwerkelijke kostprijs was 205 euro + 10 euro reserveringskosten, voor het opensnijden van een groot gehemelte abces, het open boren van een reeds in het verleden (op de verkeerde manier) behandelde tand zodat de “etterende massa”overal zoveel mogelijk kon uitgeperst worden. Van dit uitpersen heb ik het grootste “ pijn geleden” ook werd er 2 keer verdoving toe gediend en een inspuiting van ontstekingsremmer, recht in de tand gespoten. Om het af te ronden, heeft de tandarts een tijdelijk vulling geplaatst, die ook iets hoger komt, zodat bij het sluiten van het gebit deze tand bespaard blijft, aangezien de tand 8 april toch behandeld wordt door een specialist.
Al bij al en met alles rekening gehouden, vind ik dit voor een zondagochtend een zeer fair bedrag. Bij de nodige urgentie van een tandheelkundig noodgeval, buiten de reguliere werkuren, zal ik zeker deze praktijk terug onder de arm nemen.
Ik raad deze vestiging in Gent dan ook ten zeerste aan, wanneer het echt nodig is.
Een opgeluchte patiënt.
Was vandaag bij Denturgent Mechelen
Was vandaag bij Denturgent Mechelen. Had een afspraak om 11 u30 en was binnengehaald om ongeveer 13 u. Ik was de eerste Patient. De dokter was toch de hele tijd bezig met een andere patient. Dus tegelijkertijd 2 patienten. Ik vond dit echt een nogo. De dokter sprak onvriendelijk waarbij je de uitleg niet kunt volgen. Nooit meer Denturgent Mechelen .
Ik las veel slechte comments maar in de…
Ik las veel slechte comments maar in de praktijk Visserij te Gent was ik heel tevreden van de arts en de snelheid waarmee ik geholpen kon worden.
Goed geholpen
Goed geholpen geweest maar het was een dubbele boeking, zodat we een half uur moesten wachten.
Oneline boeking was niet doorgegekomen.
Voor de rest prima
Goede diagnose .
Goede diagnose .. wist duidelijk over wat hij sprak. Duidelijke uitleg.. vriendelijk .. professionals
Perfecte service!
Snel en vlot afspraak kunnen maken. Héél vriendelijk ontvangen geweest. Alles werd duidelijk uitgelegd en ben perfect geholpen geweest. Top service!
Hevige tandpij.
Een afspraak maken voor een spoedtandarts.
Komt mijn schoondochter terplaatsen,
Eerst moeten wachten tandarts was te laat, dan mag je binnen en wordt er gezegd wij kunnen nu niets doen voor u heb er nu geen tijd meer voor ?tandarts was wel zelf te laat. Dat is dan 95 euro aub.
Je kan een nieuwe afspraak maken voor de tand te behandelen?
Zijn we serieus bezig ?
Heel goed ontvangen geweest
Heel goed ontvangen geweest. De tandarts legde alles enorm goed uit. Zei ook van in het begin wat het ging kosten. Er was ook humor aanwezig. Toffe ervaring en super behandeld geweest en verwijsbrief meegekregen voor andere zaken die nog dienen te gebeuren. Alleen maar positief!! En niet vergeten de tandartsassistente was een toffe madam
Zijn geen tandartsen
Zijn geen tandartsen, zijn dierenartsen
Heeft me 500 euro gekost
Boerenbedrog
Om een lang verhaal kort te maken, blijf hier aub weg. Men claimt hier om u snel te helpen met uw tandprobleem, gezien de lange wachttijden bij reguliere tandartsen, maar het enige wat zij doen is een afspraak maken en een standaard doorverwijsbrief afgeven, zonder enig onderzoek, die naam waardig, en daarbovenop proberen zij u ook nog veel meer te laten betalen dan wat op hun website staat. Een relaas van mijn 'consultatie': Mijn initiele afspraak werd 1hr op voorhand telefonisch afgezegd en verplaatst waarna deze nieuwe afspraak opnieuw per e-mail werd afgezegd en meteen nadien terug werd bevestigd....ik kreeg geen antwoord per telefoon of e-mail of de nieuwe afspraak nu wel of niet doorging. Bij aankomst werd mijn identiteitskaart gevraag en meegenomen zonder enige uitleg en na 45min wachten kon ik bij de persoon, waarvan ik vermoed dat het de tandarts was, komen maar zij kon zich op geen enkele manier in het Nederlands of Engels verstaanbaar uitdrukken. Na het nemen van twee foto's (zonder enig verder onderzoek) werd ik gezegd antibiotica te nemen en mijn afgebroken tand te laten trekken in het ziekenhuis of bij andere tandarts. Ik kreeg tegenstrijdige antwoorden van de tandarts en de assistent (die een beetje Nederlands sprak) maar uiteindelijk werd duidelijk dat zij de behandeling niet wilden of konden doen, het waarom blijft me onduidelijk. Ondanks het feit dat een consultatie met 2 foto's volgens de website 95 EUR zou kosten werd mij gevraagd om 175 EUR te betalen, eerst volgens de assistent omdat er een tweede foto genomen was, nadien zogezegd omdat zij ook een 'normale' consultatie gedaan had omdat ik geen vaste tandarts had (er werd helemaal geen onderzoek gedaan...), nadat ik weigerde stemde men uiteindelijk toch in om 95 EUR te betalen..... Samengevat, twee maal verlof genomen, nog steeds niet geholpen en (bijna) opgelicht.....
Jammer dat ik geen nul sterren kan…
Jammer dat ik geen nul sterren kan geven , want is geen hulp verleend , ze sturen iedereen vanuit spoed naar daar , maar als ge daar aankomt heeft dit alleen met geld te maken , niet met hulpverlening , ik vermoed dat dit zelfs verboden is in België , ja die 1 ster verdienen ze echt niet .
Dan kom ik hier op de reacties kijken , 2,5 , zegt alles over wat het volk er van denkt !
Ze zijn er fier op dat ze duur zijn , arts sprak de taal niet eens .
Was ruw en heeft mij meer pijn gedaan , het bedrijf zegt dan overal sorry , maar ik als patiënt ben gewoon gedupeerde.
Dan lees ik de reviews op Google over schroevendraaiers en identiek hetzelfde verhaal dat ik mee maakte
Slechte praktijk in al zen definities
Geachte heer/mevrouw,
Geachte heer/mevrouw,
Hierbij wens ik een formele klacht in te dienen over mijn uiterst onaangename en onprofessionele ervaring tijdens mijn afspraak in uw tandartspraktijk.
Ik had een bevestigde afspraak om 16u30, wat ook per e-mail werd bevestigd. Bij aankomst werd ik echter zeer onvriendelijk en kil ontvangen door uw secretaresse, een Roemeense dame die het Nederlands onvoldoende beheerst. Zij weigerde mij aanvankelijk te helpen en beweerde dat ik geen afspraak had. Ondanks het tonen van mijn e-mailbevestiging bleef zij volhouden dat de afspraken normaal om 16u eindigen en dat er geen patiënten meer worden aangenomen.
Pas na tussenkomst van de tandarts werd beslist mij toch te ontvangen, duidelijk tegen de wil en onder de druk van de secretaresse.
Tijdens het onderzoek werd een röntgenfoto genomen, waarbij de secretaresse openlijk klaagde dat zij deze foto nog moest maken. Vervolgens werd ik geïnstalleerd voor een reiniging (detartrage). Deze behandeling werd echter drie keer onderbroken door de secretaresse. Telkens werd ik achtergelaten met een mond vol water, wat de tandarts herhaaldelijk afleidde. Dit heeft geleid tot lichte krassen aan mijn voortanden, wat voor mij zeer verontrustend is. Het gedrag van de secretaresse was onbeleefd, streng en totaal onprofessioneel. Ik was werkelijk geschokt door dit onthaal.
Bij de betaling werd mij verplicht om onmiddellijk 149 euro te betalen, een bedrag dat ik buitensporig hoog vind voor een behandeling van ongeveer 35 minuten. Er werd geen enkele voorafgaande prijsinformatie gegeven. Ik vroeg beleefd om ter plaatse 70 euro te betalen en het resterende bedrag later te voldoen, maar dit werd geweigerd. Integendeel, de secretaresse begon mij zelfs te bedreigen met het inschakelen van de politie.
Ik hoorde haar telefoneren met haar collega Nadia, die aangaf dat men mij een lager tarief kon aanrekenen en dat ik volgens haar ook het recht had om de factuur tot één week later te betalen, gezien het bedrag. Desondanks weigerde de secretaresse dit en hield zij vast aan het hoogste tarief. Dit wekt sterk de indruk dat er verschillende prijzen worden toegepast naargelang persoonlijke voorkeur, wat ik volledig onaanvaardbaar vind.
Daarnaast wens ik ook te benadrukken dat:
- Mijn cariës niet werd behandeld
- Ik werd aangeraden om een andere tandarts te raadplegen
- Tijdens of na de behandeling geen enkele pijnstiller of advies tegen pijn werd gegeven
- Ik geen enkel document voor mijn mutualiteit heb ontvangen
- Ik zeer ontevreden ben over de volledige sessie en de geboden zorg
Tot slot was de secretaresse zelfs niet in staat om een correct document op te maken waarop ik kon tekenen voor het te betalen bedrag.
Deze hele situatie getuigt van een ernstig gebrek aan professionaliteit, transparantie en respect voor de patiënt. Ik verwacht dan ook een schriftelijke reactie, een duidelijke uitleg over de aangerekende kosten, het bezorgen van de nodige documenten voor mijn mutualiteit, en een passende oplossing of compensatie.
Met beleefde groet,
Chilah Yasmine
Slechte ervaring
Ben dinsdag 30/12 bijDenturgent Antwerpen Centraal geweest. Op aanraden van de arts een tandextractie laten uitvoeren wat me 300eur heeft gekost. Eens de verdoving was uitgewerkt hoopte ik van de pijn verlost te zijn maar totaal niet. Tijdens de behandeling werd de tand naast de getrokken tand geraakt of beschadigd waardoor ik nu constant pijn heb, niets deftige kan eten behalve als het zacht of vloeibaar is.
Na een mail te hebben gestuurd gisteren hebben ze me gebeld om een nieuwe afspraak voor vandaag om 15´30u. Ik dacht OK wordt snel opgelost tot ik een uur voor mijn afspraak een mail kreeg dat mijn afspraak zonder mij te contacteren is verzet naar morgen 15u...SCHANDALIG!!!
Je moet wel de volle pot betalen want het was een spoedafspraak maar de service en manier van werken zijn ontzettend slecht. Er wordt zelf niet eens contact opgenomen om te horen dat het uur wel past voor mij en als je zelf een afspraak sneller wil moet je nog eens extra betalen en dit allemaal door een slechte behandeling van de tandarts zelf
Ik had op 11 november een spoedafspraak…
Ik had op 11 november een spoedafspraak en ze rekenden me bijna 300 euro voor een vulling, terwijl ze zeiden dat de vergoeding van de Mutualiteit minimaal zou zijn. De prijzen die u vraagt zijn ronduit absurd. Ik heb al bij andere professionals navraag gedaan en helaas veel klachten gehoord over uw diensten en prijzen.
Uiteindelijk rekende de tandarts me 95 euro aan, wat volgens haar verplicht was, en plaatste een vulling in mijn kies. Toen ik thuiskwam en water met pudding dronk, liet de vulling los. Ik kreeg maar 20 euro vergoed van de Mutualiteit, dus uiteindelijk betaalde ik 75 euro voor alleen de afspraak! En wachttijd van ongeveer een uur!!
CONCLUSIE: SLECHTE SERVICE MET SCHULDIGE PRIJZEN!!
Niet op tijd binnen en onvriendelijk …
Ik ben met mijn dochter naar deze tandarts geweest. We werden niet op tijd geholpen en de tandarts (een man) was erg onvriendelijk. Hij keek nors en reageerde kortaf op mijn vragen. We hebben €95 betaald plus €10 extra, maar dat was deze ervaring zeker niet waard. Jammer, ik raad deze kliniek niet aan.
Dit is een vreselijke kliniek
Dit is een vreselijke kliniek. De beoordelingen zijn opgeblazen. De prijzen zijn onredelijk. Ze werken 5 minuten en rekenen daar 95 euro voor + 10 euro voor de afspraak. Ze doen helemaal niets. Ga er niet heen. Ze spreken geen Nederlands.
duur, buitenlanders, spreken geen Nederlands
Allemaal buitenlanders, spreken geen Nederlands. Bij aankomst hadden ze zelf het uur van consultatie gewijzigd. Ze hebben niks gewerkt, niks gedaan en daar vragen ze 95€ voor. Kijk uit wat je doet, mensen!
En savoir plus sur les différents types d'avis.