DE ONLINE FACTOR Avis

1. Designer web

Waarom kies je voor De Online Factor? Omdat ik alles nét even anders aanpak: ✅ Supersnelle websites – Binnen een week live, zonder gedoe. ✅ Slimme social media strategieën – Geen standaard trucjes, maar een aanpak die werkt. ✅ Persoonlijke begeleiding – Van intake tot lancering sta ik naast je. ✅ Eenvoud met impact – Geen onnodige fratsen, alleen wat echt nodig is. Dus… wil jij een website die knalt, je social media naar een hoger niveau tillen of gewoon even sparren over je online strategie? Let’s go! 🚀

0 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Nous vérifions les avis

Een geduldige en sympathieke kundige professional

Weel heeft voor mij Paternotte.nl gebouwd. Ik ben technisch een nono, had op een papiertje getekend (!) wat ik wilde en bleef haar lastigvallen met 1000en appjes met opmerkingen en vragen die allemaal geduldig werden beantwoord en toen - PATS - was de site opeens af en was het exact geworden wat ik mij had voorgesteld. Van Weel is een geduldige en sympathieke kundige professional en haar De Onlinefactor een absolute aanrader.

10 octobre 2024

Fantastische samenwerking

Fantastische samenwerking, korte lijntjes, spectaculair resultaat met een vibe van passie en energie.

27 mars 2024

Réponse de DE ONLINE FACTOR

Het was een heerlijkheid om met jullie te werken Coen! Bedankt voor deze mooie review en gave reis.

Vertrouwen in deskundigheid bij Deonlinefactor.nl

Deonlinefactor.nl, en in het bijzonder Wendy, levert uitstekend werk. Haar kennis en professionaliteit stralen in alles wat ze doet. Ze voert regelmatig backups uit, past websites aan en bouwt nieuwe websites met een doordachte aanpak.

Wat ik bijzonder waardeer is dat ze ervoor zorgt dat alle WordPress plugins en templates steeds up-to-date zijn. Wendy's aandacht voor detail is indrukwekkend en geeft mij het vertrouwen dat mijn online belangen in goede handen zijn.

Ik raad Deonlinefactor.nl sterk aan voor iedereen die topkwaliteit wenst in de online wereld. Wendy's deskundigheid is een zekerheid waar ik steeds op kan vertrouwen.

21 juillet 2023

Réponse de DE ONLINE FACTOR

Bedankt voor het mooie review!

Mooie website

Na een jaar hadden wij nog niets aan onze website gedaan door alle drukte. Geen tijd voor gehad en geen prioriteit aan de website gegeven. Er moesten ook nog foto's gemaakt worden dus veel gedoe en extra kosten. Wendy van DE ONLINEFACTOR nam contact met ons op met de vraag of het niet eens tijd werd om onze website aan te pakken. We moesten haar gelijk geven en wat bleek, het was helemaal geen gedoe. We hebben een leuk gesprek met Wendy gehad en uitgelegd wat we wel en niet wilden. Wendy heeft onze wensen omgezet in een prachtige website waar we heel blij mee zijn. We bevelen DE ONLINEFACTOR dan ook van harte aan. Wendy helpt je met plezier aan een mooie website!

1 mars 2023

Réponse de DE ONLINE FACTOR

Heel erg bedankt dames van TRVLS voor jullie mooie reactie!