De afgelopen jaren met regelmaat grote hoeveelheden ragers besteld. Altijd goed gegaan. Tot een paar weken geleden. de bestlling is niet bij mij aangekomen. Na de eerste twee mails kreeg ik elke keer... Voir plus
Lisez les avis des autres
Al enkele jaren bestel ik daar onder andere mondspray, mondgel, Xylimelt. Ze zijn bijna altijd goedkoper dan bij andere online winkels. Helaas dat ze in oktober vorig jaar kort met Gofo een pakket v... Voir plus
The tracking system stated that the item was delivered to my letterbox, but I have never received anything. I tried sending emails to resolve this issue, but I received absolutely no response. Trying... Voir plus
À propos de l'entreprise
Coordonnées de contact
Aucune trace de demande d’avis
Snelle levering en netjes verpakt
Snelle levering en netjes verpakt. Had eerst nog een vraag over een product gesteld en vlot antwoord gehad.
Alleen jammer dat er geen hyproxyapatitie tandpasta 5 of 7,5% in het assortiment zit. ( Excuus als ik het niet gevonden heb, maar het er wel is onder een exclusieve naam) Men kan ook niet alles hebben
"Een man, een man, een woord, een woord"
Het was een plezier om te ervaren hoe professioneel de afhandeling van de bestelling ging. Vandaag einde bestelt en de volgende dag bezorgt, zoals was aangegeven!
De online tandarts heeft weliswaar een…
De online tandarts heeft weliswaar een paar keer gefaald om op tijd te leveren en niet snel te reageren, maar zijn druk bezig dat te herstellen. Ik heb uiteindelijk wel alles gekregen wat ik had besteld.
Snelle levering van mooie producten!
Waar voor je geld
Een scherpe prijs voor mijn bestelde producten met een goede levering,
De bestelling kwam snel binnen
De bestelling kwam snel binnen. En tot nu toe kloppen de bestellingen ook altijd. Nooit problemen gehad
Goede Lactona tandragers
Ik gebruik nu al maanden tot volle tevredenheid de Lactona tandragers die ik bij deonlinetandarts heb besteld. Bij de lokale drogist zijn dezelfde ragers vele malen duurder.
Ze hebben gewoon geleverd wat ik…
Ze hebben gewoon geleverd wat ik besteld heb. En de producten die ze geleverd hebben zijn gewoon goed.
Betrouwbaar, snel en goed
Duidelijke site, levert snel en competetief geprijsde kwaliteitsmerken
Goede prijs voor een goed product
Goede prijs voor een goed product, makkelijk te bestellen, goede communicatie en snelle levering. Wat wil je nog meer?!
Prima spullen en snel geleverd
Fijne site met goede prijzen
Fijne site met goede prijzen. Ik bestel er vaker en benuitermate tevreden over de producten en leveringen.
Super fijne online adres voor alle…
Super fijne online adres voor alle benodigde spullen voor tand en mondreiniging. Ik ben Sjögren patiënt en heb daarvoor speciale droge mond pasta of spoelmiddel nodig . Die hebben ze allemaal of zijn snel na te bestellen. Levering gaat snel en accuraat.
keurig op tijd bezorgd en goede service
keurig op tijd geleverd en een prima service
Top service tegen echt nette prijzen
Top service tegen echt nette prijzen. Aanrader!
Snel en goed
Snel geleverd, goed geleverd en goede kwaliteit geleverd. Aanrader
Na googlen de goedkoopste
Na googlen kwam de online tandarts als goedkoopste uit de bus✅
Eerste keer besteld en ben tevreden.
Ik sla de site op voor volgende keer 😉
Ga zo door❗️
Niets op aan te merken
Keurig op tijd geleverd. Netjes verpakt.
Niets op aan te merken
L’expérience Trustpilot
En savoir plus sur les différents types d'avis.