Deresfest - Løsning Telt og Serviceudlejning Avis 106

TrustScore 5 sur 5

4,9

Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

Super service fra start til slut. Vi havde valgt pakkeløsningen med telt, gulv, borde, stole, gasovne og lyskæde og alt fungerede som det skulle. Der blev taget hensyn til de ønsker vi havde til leve... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Vi kikke rundt på forskellige telt udlejning firma da vi skulle holde fest der hjemme. Vi valgte Deresfest.dk telt udlejning i Løsning. Teltet kom 4 dage før vores fest, en utrolig behagelig medar... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Nu har vi over nogle gange lejet alt muligt forskelligt igennem Løsning Teltudlejning og må bare sige, at hver gang så spiller tingene max. Jonna er god til at guide i forhold til hvad man skal bruge,... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

100% Tilfredshed! Vi har lejet en teltpakke samt diverse service og duge hos Løsning Teltudlejning og jeg kan kun sende de bedste anbefalinger videre herfra. Der er styr på sagerne og Jonna har... Voir plus

À propos de l'entreprise

1. Service de location de matériel de soirée
  2. Service de location de chapiteaux
  3. Magasin de nouveautés
  4. Magasin de fête
  5. Service de location de tentes

Écrit par l'entreprise

Hos Østjysk Festudlejning/Løsning Telt & Serviceudlejning er vi området førende udlejer af telte, borde, stole service og stofduge. Vi har mange års erfaring med festbranchen og startede vores virksomhed i 1993. Jonna har været i festbranchen siden 1982. Vi er en af Danmarks billigste med udlejning af alt til festen. Vores priser er synlig for alle på vores hjemmeside www.deresfest.dk. Vi har ingen skjulte gebyrer eller dårlige overraskelser. Vi sætter ærlighed og god service højest, og hjælper alle med at holde en god fest. Vi ligger lige midt i Østjylland og leverer i det store område omkring Horsens, Vejle, Hedensted, Juelsminde, Odder, Skanderborg, Bredsten, Børkop, Hornsyld, Tørring og Give. Hos Østjysk Festudlejning/Løsning Telt & Serviceudlejning har vi stort set alt til konfirmation, bryllup, rund fødselsdag firma reception og lignende. Vores passion er, at vores kunder får den bedste oplevelse så I kan holde en god fest! Ring på 75650059 eller 23370313 og få en fest snak med Jonna Vi glæder os til at høre fra dig :) God fest Hilsen Jonna og Brian Simonsen

Coordonnées de contact

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Aucune trace de demande d’avis

Fantastisk service

Jonna er utrolig sød til at hjælpe med at få alle ender til at nå sammen. Hun er smilende, effektiv og hjælper med alt, hvad hun kan. Derudover er kvaliteten af produkterne gode og prisen er fornuftig.

Der er ingen tvivl om, at vi vil bruge Løsning Telt og Serviceudlejning hvis vi skal bruge udstyr til en fest en anden gang.

15 mai 2025

Hej Marianne

Mange tak for din fine beskrivelse af os.

Brian og jeg takker for at du er tilfreds med kvaliteten og priserne på vores ting 😀

Vi vil se frem til at have dig som kunde en anden gang

De bedste sommer hilsner fra Jonna Løsning Teltudlejning/Østjysk Serviceudlejning

Noté 5 sur 5 étoiles

Kunne jeg give flere stjerner ⭐️

Kunne jeg give flere stjerner, gjorde jeg det ☺️
Jeg skulle bruge hvide duge til min datters konfirmation, og da jeg henter dem ude hos Jonna & Brian, spørger jeg. Hvis jeg nu mangler en dug eller to, kunne jeg så hente dem om lørdagen. De skulle selv til fest i den weekend, så det kunne ikke lade sig gøre. Men dertil siger Jonna, du får 5 ekstra duge med, og når du så kommer og aflevere dem, betaler du blot for dem du har brugt. ☺️
Det er simpelthen verdens klasse service i mine øjne 🤩 Det er ikke sidste gang jeg lejer igennem Jonna & Brian! Og jeg giver dem mine aller varmeste anbefalinger 🫶🏼

16 mai 2025

Hej Trine

Ih - Mange tak for alle de rosende ord - jeg forsøger blot at hjælpe hvis jeg kan 🙂

Venlig hilsen Jonna Løsning Teltudlejning/Østjysk Serviceudlejning

God service og omstillingsparat

11 mai 2025

Hej Tobias

Mange tak for dine mange flotte stjerner
🙂

Vi forsøger altid at hjælpe, hvor vi kan
🙂

God sommer

Mange hilsner Jonna Simonsen, Løsning Teltudlejning/Østjysk Serviceudlejning

Noté 5 sur 5 étoiles

Klasse telt samt god kommunikation

Klasse telt samt god kommunikation. Alt fungerede og der var ingen mangler😊

Hej Martin

Vi er glade for din flottes anmeldelse af os 😊

Dejligt at du synes at alt fungerer -Vi ser frem til at kunne hjælpe jer igen en anden gang

God sommer til jer

Sommer hilsen fra Jonna Løsning Teltudlejning/Østjysk Serviceudlejning

En rigtig god oplevelse

Vi har nu lejet en teltpakke 3 gange, og hver gang har servicen været rigtig god og alting har bare fungeret. Rigtig god anbefaling herfra!

Hej Berit

Mange tak for din pæne anmeldelse.

Det siger ALT at du kommer igen 3 gange og det er vi rigtig glade for. Tak for det 😊

Festhilsner fra Jonna Løsning Teltudlejning/Østjysk Serviceudlejning

Kanon service

Kanon service, imødekommende, venlige og Jonna redde vores fest, da vi akut manglede et bord, det fiksede hun lige med det samme. Der er bare styr på tingene. Lejer bestemt der igen, hvis vi skal holde fest. Varmeste anbefalinger herfra

Hej Birgitte
Mange tak for din fine anmeldelse af os. Vi er glade for at vi kunne hjælpe dig med de ting, som du havde brug for. Vi forsøger altid også med kort varsel at hjælpe vores kunder.
God sommer - vi ses en anden gang :)
De bedste hilsner fra Jonna Simonsen Løsning Teltudlejning/Østjysk Serviceudlejning

Super nemt og billigt

Super nemt og billigt. Det var dejligt at vi kunne få alt ét sted - det gjorde det dejligt overskueligt for os.
Derudover var det helt bestemt det billigste jeg kunne finde.
Servicen var i top og de svarede hurtigt på mails. Deres chauffør, som leverede teltpakken, havde også tjek på det og var meget imødekommende.

Kan bestemt anbefales.

24 août 2024

Hej Katrine

Mange tak for din fine anmeldelse. Vi forsøger altid at have en god/billig pris på teltpakken - samt at leverer en god service.

Den flinke chauffør er min mand og ejer af vores lille forretning 😀😀.

En forretning som vi sammen har haft i over 31 år 😀😀

God sensommer til dig - vi ses en anden gang

Noté 5 sur 5 étoiles

Vi havde lejet en teltpakke

God pris og alt var i fin stand. Jonna var imødekommende og venlig ved spørgsmål. Bedste anbefaling herfra.

6 septembre 2024

Hej Lone

Tusind tak for anmeldelsen og stjernerne 😃

Det er altid skønt når kunderne kan lide min måde at hjælpe på - tak

Sensommer hilsen fra Jonna Løsning Telt og Serviceudlejning

Super god oplevelse.

Super god oplevelse.
Jonna er meget venlig og imødekommende.
Vi skulle bruge nogle ekstra ting på dagen og det var hun klar til at hjælpe med.
Kan klart anbefale.

24 août 2024

Hej Lone

Mange tak for din fine anmeldelse.

Jeg forsøger altid at hjælpe også selvom det er på dagen, hvor man afhenter kan man få extra borde, stole og service med 🙂

Vi ses næste gang I skal holde fest

Mange festhilsner fra Jonna Løsning Telt og Serviceudlejning

Hurtigt, nemt og velfungerende

Skulle akut bruge 12 duge til runde højborde. Ringede og kunne hente med det samme.
Nemt, hurtigt og super velfungerende.
Varm anbefaling fra New Beginning, Vejle

5 septembre 2024

Hej New Beginning

Vi er glade for din fine anmeldelse og at vi kunne hjælpe, da du akut stod og manglede nogle duge. Heldigvis har vi altid stofduge på lager. 😃

God dag til dig 😃

Mange hilsner fra Jonna Løsning Telt og Serviceudlejning

Supergod oplevelse

Supergod oplevelse og rigtig fin betjening.

17 août 2024

Hej Kirsten

Mange tak for din fine anmeldelse.
Dejligt at du synes om vores koncept og os som udlejer 😀

En rigtig god oplevelse

Havde en rigtig god oplevelse med leje af service, borde og stole her. Kan klart anbefales.

10 août 2024

Réponse de Deresfest - Løsning Telt og Serviceudlejning

Mange tak Laura for de 5 stjerner.

Vi er glad for at du har haft en god oplevelse med os, og at du vil anbefale os til andre 🙂

Mange hilsner fra Jonna Løsning Telt og Serviceudlejning

Teltleje

Det er virkelig fine telte de lejer ud her og det er også helt perfekt, at der er trægulv med i det telt, jeg havde lejet. Det gør bare en stor forskel.

Jeg havde lejet en teltpakke incl. telt/trægulv/borde/stole/lyskæde/varmeovne - det hele til en fin pris incl. levering og afhentning.

Der er fin vejledning med til opstilling og til nedtagning.

Så kun store roser herfra :)

3 août 2024

Hej Maiken

Mange tak for dine smukke roser 🙂

Vi er glade for at du synes om vores teltpakke - som altid bliver leveret med trægulv (da vejret i Danmark kan drille)

Vi glæder os til at kunne hjælpe dig en anden gang når du skal holde fest 🎉

Super søde mennesker

Super søde mennesker. Der er styr på alt, også hvis man lige glemmer at bestille noget, den fikser Jonna med et smil. Super oplevelse hvor alt bare var i orden. Vi vender gerne tilbage hvis behovet opstår. Så 10 ☀️ herfra, og de varmeste anbefalinger

6 juillet 2024

Hej Lola

Mange tak for dine 10 stjerner - det er vi glade for 😀

Vi forsøger altid at hjælpe med smil 😀 også når man vil lave lidt om i sin bestilling.

God sommer til dig 🌞

Sommerhilsen fra Jonna, Løsning Telt og Serviceudlejning

Noté 5 sur 5 étoiles

Altid personlig og venlig betjening

Altid personlig og venlig betjening. De har styr på deres ting, og har altid det klar, som du har bestilt. De ved, når du siger dit navn, hvad du har bestilt.
Og så har de en dejlig, naturlig og behagelig tilgang og dialog.

4 juillet 2024

Hej Niels

Mange tak for din flotte anmeldelse 😀
Vi er glade for at du synes om den måde vi gør tingene på 😀

Vi glæder os til at have dig som kunde igen en anden gang.

Vi ses 😀

Fin og venlig service

Fin og venlig service. Lejer gerne herfra igen.

3 juillet 2024

Hej Dorthe

Mange tak for din fine anmeldelse 🙂

Vi er glade for at du synes om den service vi yder - tak for det

God sommer

Noté 5 sur 5 étoiles

Hurtig og god betjening hver gang

Vi har endnu en gang haft lejet borde, stole, duge og service hos Løsning Telt og Serviceudlejning.. Det fungerer som altid super godt, og dejligt at man kan hente de lejede ting allerede torsdag, så man har god tid til borddækning mm.. Vi kommer helt sikkert igen næste gang vi skal holde fest☺️

13 juin 2024

Hej S. Stokholm

Tak for din flotte anmeldelse.

Vi er glade for at du vælger at bruge os, hver gang du skal holde en fest.

Vi har netop altid afhentning om torsdagen så I som kunder har god tid til borddækningen 😃

God sommer hilsen Jonna Løsning Telt og Serviceudlejning

Super god service

Super god service, nem bestilling og gode produkter.
Vi har brugt leje af duge og servietter et par gange, tidligere stole og borde, nemt og godt

7 juin 2024

Hej Helle

Mange tak for din flotte anmeldelse.

Vi er glade for at kunne hjælpe til dine fester. Både når du har brug for stofduge med servietter og de gange du har lejet borde og stole her.

Vi ser frem til næste gang du skal holde fest 😀

Noté 5 sur 5 étoiles

Vi har lejet en teltpakke med borde

Vi har lejet en teltpakke med borde, stole, gasovne og lys til vores fødselsdag / bryllup ❤️ Oveni lejede vi lidt forskelligt service. Og vi er ovenud tilfredse med det hele! Fantastisk service og virkelig søde mennesker! I gjorde så rammerne var iorden til vores fest🫶 Knus Johnny & Tina

8 juin 2024

Hej Tina Og Johnny

Mange tak for jeres rosende ord.

Vi er glade for at vi måtte leverer tingene til Jeres store dag 🙂

Vi ses en anden gang 🙂

God sommer til jer

KAN ANBEFALES!!

Jeg er helt tryg ved, at alt er som aftalt. Jeg oplever altid Jonna meget imødekommende, serviceorienteret og fleksibel. Har flere gange lejet teltpakken hvor manualen for opsætning er enkel og letforståelig.

8 juin 2024

Hej Tanja

Mange tak for din fine anmeldelse.

Jeg er glad for at du kan lide den service, vi giver, samt at du synes vores teltvejledning er nem at følge.

Vi ses til din næste fest

God sommer hilsen Jonna Løsning Telt og Serviceudlejning

L’expérience Trustpilot

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus