Super service fra start til slut. Vi havde valgt pakkeløsningen med telt, gulv, borde, stole, gasovne og lyskæde og alt fungerede som det skulle. Der blev taget hensyn til de ønsker vi havde til leve... Voir plus
Lisez les avis des autres
Vi kikke rundt på forskellige telt udlejning firma da vi skulle holde fest der hjemme. Vi valgte Deresfest.dk telt udlejning i Løsning. Teltet kom 4 dage før vores fest, en utrolig behagelig medar... Voir plus
L'entreprise a répondu
Nu har vi over nogle gange lejet alt muligt forskelligt igennem Løsning Teltudlejning og må bare sige, at hver gang så spiller tingene max. Jonna er god til at guide i forhold til hvad man skal bruge,... Voir plus
L'entreprise a répondu
100% Tilfredshed! Vi har lejet en teltpakke samt diverse service og duge hos Løsning Teltudlejning og jeg kan kun sende de bedste anbefalinger videre herfra. Der er styr på sagerne og Jonna har... Voir plus
À propos de l'entreprise
- Service de location de matériel de soirée
- Service de location de chapiteaux
- Magasin de nouveautés
- Magasin de fête
- Service de location de tentes
Écrit par l'entreprise
Hos Østjysk Festudlejning/Løsning Telt & Serviceudlejning er vi området førende udlejer af telte, borde, stole service og stofduge. Vi har mange års erfaring med festbranchen og startede vores virksomhed i 1993. Jonna har været i festbranchen siden 1982. Vi er en af Danmarks billigste med udlejning af alt til festen. Vores priser er synlig for alle på vores hjemmeside www.deresfest.dk. Vi har ingen skjulte gebyrer eller dårlige overraskelser. Vi sætter ærlighed og god service højest, og hjælper alle med at holde en god fest. Vi ligger lige midt i Østjylland og leverer i det store område omkring Horsens, Vejle, Hedensted, Juelsminde, Odder, Skanderborg, Bredsten, Børkop, Hornsyld, Tørring og Give. Hos Østjysk Festudlejning/Løsning Telt & Serviceudlejning har vi stort set alt til konfirmation, bryllup, rund fødselsdag firma reception og lignende. Vores passion er, at vores kunder får den bedste oplevelse så I kan holde en god fest! Ring på 75650059 eller 23370313 og få en fest snak med Jonna Vi glæder os til at høre fra dig :) God fest Hilsen Jonna og Brian Simonsen
Coordonnées de contact
Vandmøllevej 28, 8723, Løsning, Danemark
- Deresfest@deresfest.dk
- deresfest.dk
Aucune trace de demande d’avis
Rigtig god oplevelse
Rigtig god service. Teltet var virkeligt nemt at slå op og pakke ned, da der er rigtig god brugsvejledning med. Det er ikke sidste gang, at vi vil leje hos jer.

Alt passede perfekt sammen
Har lejet en teltpakke med telt, gulv, borde, stole, lyskæde og gasovne.
Alt leveret som aftalt og pakken passer perfekt sammen. Ikke for meget og ikke for lidt. Gulvet passer perfekt til teltet, lyset og varmen rækker perfekt, let at sætte op med fin vejledning vedlagt. Fin kvalitet telt. Bordene er lette og stabile. Det er ikke sidste gang vi lejer sådan en pakke til absolut fair pris.

Réponse de Deresfest - Løsning Telt og Serviceudlejning
Fair pris og godt produkt
God og smilende service.
Telte af god og robust kvalitet. Prisen er fair.
Vi lejede en "teltpakke" m. telt, gulv, lys, varme, borde og stole.
Dejligt med videoinstruktion i opstilling og nedpakning.
Service (tallerkener, bestik mv. meget neutralt og "standard" men til en fornuftig pris.

Altid super service
Altid super service. Kan til enhver tid anbefale dem.

Réponse de Deresfest - Løsning Telt og Serviceudlejning
Virkelig behagelig og effektiv service
Virkelig behagelig og effektiv service, selv med meget kort varsel.
En varm anbefaling herfra!!!

Réponse de Deresfest - Løsning Telt og Serviceudlejning
Både produkt og service i top
Både produkt og service i top. Vi lejede en "teltpakke", altså telt, gulv, lys, varme, borde og stole. Alt blev leveret i god tid og god stand. Prisen er fornuftig. God og nem instruktion i opstilling og nedpakning. Eneste forbedringspunkt der kan nævnes er bedre info om leverings- og afhentningstidspnkter. Alt i alt kan det meget anbefales ...

Réponse de Deresfest - Løsning Telt og Serviceudlejning
God og personlig behandling fra start…
God og personlig behandling fra start til slut.
Kan varmt anbefale at leje telt mm. Her.
Mvh. Joe

Réponse de Deresfest - Løsning Telt og Serviceudlejning
Vi lejede telt og udstyr i og alt er bare forløbet super - fantastisk service!

Réponse de Deresfest - Løsning Telt og Serviceudlejning
Lejede stofduge til en fest
Lejede stofduge til en fest, og fik virkelig god kundeservice.
Det gør vi gerne en anden gang.

Kæmpe fornøjelse.
Det har været en kæmpe fornøjelse at leje telt ved Løsning Telt & Serviceudlejning. De afleverede teltet tidligt på ugen og dagen, da vi skulle bruge det til et bryllup og ønskede god tid til at dekorere. Ligeledes var de også fleksible med afhentning. Teltet var super flot og overskueligt at sætte op.
De er dælme også super søde at snakke med når man ringer dem op.
Nu ved vi hvor vi skal leje telte henne fremover!

Klasse service 😀😀😀
Eneste man kan sige er : Det er en skam man kun kan give 5 stjerner helt igennem klasse service og alt er lækkert og rent. Har lejet flere gange og hver gang top klasse 😀😀😀😀😀😀

Réponse de Deresfest - Løsning Telt og Serviceudlejning
Super service og godt udvalg
Sublim service
Fantastisk serviceoplevelse
Smilende og fokuseret på at hjælpe med at sikre en god fest
Teltet kom med en meget udførlig vejledning, som var nem at følge.
Og det er genialt med de forskellige pakkeløsninger, det sikrer at man nemmere husker at få det hele med.
Men kan anbefale at man bruger tid på at undersøge hvad de har af tilbehør, vi var glade for at vi havde lejet bøjlestativer og bøjler med, udover det andet.
Kan kun anbefales

Réponse de Deresfest - Løsning Telt og Serviceudlejning
Super smilende og serviceminded…
Super smilende og serviceminded betjening selv når der står mange i kø. Kan varmt anbefales

Kan helt klart anbefales
Det er tredje gang vi lejer Teltpakke og hver eneste gang har der været super service og alt har fungeret perfekt.

Sublim service
Fantastisk serviceoplevelse
Ekstrem fokuseret på at hjælpe med at sikre en god fest
Teltet var superlet og hurtigt at opsætte
Kan kun anbefales

5 stjerner og en klar anbefaling
Vi har netop holdt studenterfest med en festpakke fra Løsning telt- & serviceudlejning. Vi er meget tilfredse og booker gerne igen til næste fest.
Alle aftaler overholdt - et telt i fin stand og med god opsætnings- og nedtagningsvejledning, så det blev nemt for teltamatører som os! En klar anbefaling herfra...

Rigtig god service
Rigtig god service, og teltet var bare i top +service. Takker for denne gang. 😄👍😎

Et godt og nemt koncept
Vi har lejet telt med gulv og stole. Det har været nemt, at teltet er blevet leveret på forhånd og der har været fin tid til at sætte det op inden festen. Det er et festtelt af høj kvalitet, som kan tåle både regn og rusk. Der fulgte en god manual med, som gjorde det nemt at opsætte og nedtage teltet.
Det er rart, at teltpakken med telt og stole igen afhentes efter at det brugt.

Super god service
Vi har med stor succes brugt Løsning Telt & Serviceudlejning. Alt fungerede og der var fantastisk service fra Brian og Jonna.
Vi vil helt sikkert vælge samme leverandør næste gang.
Kan 100% anbefales.

Réponse de Deresfest - Løsning Telt og Serviceudlejning
Super service. Der er tjek tingene. Teltet var nemt at sætte op og pakke sammen efter anvisning. Og lækkert at man også kan leje service, køleskab, duge og alt hvad der er brug for til en fest.

L’expérience Trustpilot
En savoir plus sur les différents types d'avis.