Dermarolling.nl Avis

3,0

Een week geleden een grote bestelling gedaan met artikelen die voorradig waren. Dermarolling levert niet en reageerd ook niet op mijn berichten. Maar wel riverty de rekening laten versturen. Vro... Voir plus

Na twintig jaar allerlei make up merken gebruikt te hebben (Chanel, Dior, L'Oréal, etc.) blijk ik plotseling allergisch te zijn voor vrijwel alle make up (de parabenen, geur- en conserveermiddelen eri... Voir plus

Heb al vaker iets besteld bij dermarolling. Veel keuze en leuke aanbiedingen. Deze keer bestelde ik een nagellak koffertje mee. Het schuimrubber wat in het koffertje zit bleek gescheurd. Kan niemand i... Voir plus

Netjes gemaild nadat product niet meer op voorraad was. Afgesproken producten hierna netjes ontvangen. Alleen is 1 zak met wax beads open gescheurd aangekomen en heb ik dus bijna heel de zak kunnen we... Voir plus

1. Industrie cosmétique

Als je op zoek bent naar producten die jouw lichaam en huid in perfecte conditie houden dan ben je bij Dermarolling.nl aan het juiste adres! Wij bieden het meest complete assortiment aan voor je gezicht, lichaam, huid- en haarverzorging. Daarnaast bieden wij een groot en gevarieerd assortiment aan de populaire dermarollers. ✔ Gratis thuis vanaf €40.- in NL ✔ Meer dan 13.000+ Positieve reviews ✔ Veilig shoppen Thuiswinkel keurmerk ✔ Alle afleveropties opties via PostNL. ✔ Voor 14:00 besteld, Vandaag verzonden!

Moyen

Répond généralement dans un délai de 48 heures

17 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Klant onvriendelijk geen goede service

Ik heb 2 serums besteld bij hun, en mijn huid reageerde er niet goed op, ik kreeg uitslag op mijn gezicht, en ik had dit netjes gemeld of ze nog iets voor mij kunnen betekenen hierin en ik kreeg een kortaf antwoord van het is op de risico van de klant we kunnen hierin niks voor je betekenen. Ik vind dit heel klantonvriendelijk en NIET meedenkend.

6 mars 2024

Réponse de Dermarolling.nl

Beste Laila, bedankt voor je review.

Vervelend om dit te lezen en spijtig dat je niet oplossend bent geholpen.

Recentelijk is de webshop Dermarolling.nl overgenomen en willen we je toch graag voorzien van een reactie op je review. We hopen je, ondanks de vervelende eerdere ervaring, graag terug te zien.

Hele snelle levering.

Hele snelle levering.

26 février 2024

Réponse de Dermarolling.nl

Beste PV, bedankt voor je review!

Heb vaak makeup besteld hier

Heb vaak makeup besteld hier, ging altijd goed. Dit keer bleek er iets mis te zijn met de mail, maar dat is naar volle tevredenheid opgelost.
En de makeup is geweldig voor mij als hyperallergisch persoon: geen enkele last van!

16 janvier 2024

Goedemorgen,

Bedankt voor uw bericht. Ik heb gisteren op al uw e-mails gereageerd. Waarschijnlijk komen die in uw spambox terecht. Ik help u graag verder via die e-mails. Daarin staan ook uw bestel en bezorggegevens.

Met vriendelijke groet,

Dermarolling.nl

Nog steeds niks ontvangen en heb het…

Nog steeds niks ontvangen en heb het nodig als cadeautje voor de feestdagen

19 décembre 2023

Beste Davy,

Wat jammer dat u direct een negatieve review schrijft voordat u contact met ons opneemt via de mail. Dan hadden wij direct met u mee kunnen kijken.

Via de track & trace zie ik dat uw pakket sinds 14 december voor u klaarligt op een PostNL locatie. Die locatie geven wij u graag via de mail in plaats van hier openbaar. Zou u ons een mail willen sturen naar info@dermarolling.nl? dan zullen wij de locatie naar u versturen.

Met vriendelijke groet,
Dermarolling.nl

Goede service

Snelle bezorging, goede producten. 1x heeft een product van mijn niet goed gewerkt, ik heb toen kostenloos nieuwe vervangende producten ontvangen en ben heel goed geholpen door de klantenservice.

1 décembre 2023

Top!