Derma Space Avis

TrustScore 5 sur 5

4,9

Hade aldrig ens hört talas om Derma Space innan jag gjorde min beställning, så jag var lite skeptisk. Men bra priser, tydlig information och äkta prodkter gjorde att jag är mycket nöjd med upplevelse... Voir plus

Wow vilken fantastiskt härlig butik, så glad att ha hittat hit (dermaspace.se) 💛💛💛 Beställde av er första gången under födelsedagsveckan 🎂, blev så nöjd så hann beställa en gång till 😍 Bara plus... Voir plus

Är så nöjd! Var problem för er med leveransen av en av de varor jag skulle ha och blev då kontaktad av er där ni frågade om jag ville ha den andra produkten skickad tills vidare, utan extra kostnad, e... Voir plus

Otrolig kundservice. Snabba svar. Det blev fel i leveransen och jag hade inte möjlighet att hämta. Kontaktade kundservice och de kunde fixa så att det skickades till ett annat ställe. Däremot skicka... Voir plus

1. Spa de jour

Välkommen till vårt universum av koreansk hudvård. Vi är två danska hudvårdsentusiaster som även är mor och dotter. Vi har riktigt många bra erfarenheter med K-beauty och dem erfarenheterna vill vi gärna att andra också ska få nytta och glädje av. Hos oss hittar du ett stort urval av koreansk hudvård till bra priser och vi är alltid redo att hjälpa dig att hitta rätt produkter för dina specifika behov. K-beauty produkterna är väldigt milda mot huden och är generellt mycket fuktgivande, lugnande och vårdande. Dessutom balanserar de hudens pH-värde så att huden lättare absorberar produkterna. Ingredienslistan är mycket nytänkande och innovativ där du bland annat hittar ingredienser som snigelslem och bigift. Vi köper endast produkter genom officiella och godkända återförsäljare i Sydkorea eller direkt från de enskilda varumärkena. Vi ser även till att testa alla produkter själva innan de kommer upp på hemsidan.

Excellent

TrustScore 5 sur 5

115 avis

Aucun historique récent de demande d’avis

Tous les avis

1 avis reçu au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Hej Helena,

Tack så mycket för din recension. Vi är glada för att du har haft en bra upplevelse genom att handla hos oss :-)

Ha en fantastisk dag!

Känns skönt men märker ingenting…

Känns skönt men märker ingenting särskilt

16 août 2021

Hej Ann,

Tack för din recension! Härligt att dina produkter känns bra. Du är välkommen att skriva till vår mail: kundservice@dermaspace.se med mer information om dina produkter och hudproblem, så vill vi gärna försöka hjälpa dig att hitta produkter som kan göra skillnad för just din hud :-)

Ha en underbar dag!

Snabb leverans och bra priser

Snabb leverans och bra priser. Kommer att beställa därifrån igen!

14 août 2021

Kära kund,

Tack för din recension! Vi är glada för att du har fått en bra upplevelse genom att handla hos oss och att du kan tänka dig att handla hos oss igen :-)

Ha en underbar dag!

Fin kundservice och bra priser på…

Fin kundservice och bra priser på produkterna . Snabb leverans!

10 août 2021

Kära kund,

Tack så mycket för din recension. Så roligt att du gillar vår kundservice och våra priser, samt att din beställning kom snabbt fram :-)

Önskar dig en härlig dag!

Är nöjd med både service och varan

Är nöjd med både service och varan. Snabb leverans.

23 juillet 2021

Hej Marina,

Tack så mycket för din recension! Vi är så glada att du är nöjd med ditt köp :-)

Kära kund,

Tack så mycket för alla 5 stjärnor! Härligt att leveransen gick snabbt och att du gillar vårt utbud :-)

Önskar dig en underbar dag!

Imponerande detaljrikedom ❤️

Jag blev så glad över omsorgen i packningen och bonusmask osv.. Väldigt nöjd och kommer att återkomma igen och igen..

15 juillet 2021

Hej Eva,

Tusen tack för din recension! Så roligt att läsa att du är nöjd med din beställning och att du vill handla hos oss igen, det betyder mycket för oss <3

Bra och snabb leverans

Bra och snabb leverans. Bred sortiment. Jag har hittat allting som jag behövde. Har även fått gåva och prover som inte väntade.

14 juillet 2021

Hej Skirmante,

Tack så mycket för din fina recension! Underbart att du hittade allting som du behövde :-)

Happy customer:)

Quick shipping, received some extra testers and a cute message

13 juin 2021

Hi Anita,

Thank you for the review! We are glad to hear that you are happy with your purchase :-)

Wish you a lovely day!

Hej Felipe,

Tack för din recension och de 5 stjärnorna! Underbart att läsa att du är nöjd med din produkt :-)

Bra service & snabb leverans

Bra service & snabb leverans, fina produkter 💯👏

7 juin 2021

Hej Claudia,

Tack för din fina recension! Så roligt att höra att du haft en bra upplevelse när du har handlat hos oss, det är vi väldigt glada för att läsa :-)

Hej Malin,

Tack för din fina recension! Så glada vi blir av att läsa att du tycker om vår service och vårt företag. Det betyder mycket för oss :-)

Ha en fantastisk dag!

Jag älskar kbeauty och hittade så många…

Jag älskar kbeauty och hittade så många av mina favorita produkter på dermaspace. Och en fin överaskning att jag fick en personlig meddelande från Mette. Tack!

9 mai 2021

Hej Cris,

Tack för ditt omdöme! Härligt att du hittade många av dina favoritprodukter hos oss, det är vi verkligen glada för att läsa :-)

Önskar dig en underbar dag!

Super nöjd 😀

Jag har lite rödhet, mörka fläckar och denna produkt gjorde mig inte besviken. Den känns så lätt men täcker ändå jämnt. Jag är mycket nöjd med mitt köp.

7 mai 2021

Réponse de Derma Space

Tack så mycket för din fina recension! Vad glada vi blir av att läsa om ditt köp och din upplevelse med produkten :-)

Jätte nöjd!

Jätte nöjd! Snabb leverans, och dom är trevliga! Kommer handla här igen

6 mai 2021

Réponse de Derma Space

Tack så mycket för din fina recension! Roligt att höra att du är nöjd med ditt köp och att du vill handla hos oss igen, det betyder mycket för oss :-)

Önskar dig en fantastisk dag!

Fokus på kund och kvalitét

Snabb leverans och omsorgsfullt paketerat! Den handskrivna hälsningen gjorde hela köpet extra personligt och jag som kund känner mig uppskattad.
Kul med medföljande produktprover som kan leda till att man hittar en produkt man inte tänkt testa annars!

5 mai 2021

Hej Therese,

Tack så mycket för din fina recension! Vi är glada att du gillade vår lilla hälsning och proverna som följde med :-)

Älskar produkten

Älskar produkten, snabb leverans

4 mai 2021

Réponse de Derma Space

Tack så mycket för din recension! Så underbart att du gillade produkten och att den levererades snabbt.

Ha en fantastisk dag! :-)

Bra produkter

Det är bra produkter.

4 mai 2021

Réponse de Derma Space

Tack så mycket för ditt omdöme! Så roligt att du gillar produkterna :-)

Önskar dig en härlig dag!