L'entreprise a répondu
Plakaty na żywo prezentują się jeszcze lepiej jak na zdjęciach na stronie. Drukowane na papierze o wyższej gramaturze, matowe więc prezentują się bardzo dobrze zarówno w drewnianych jak i czarnych ram... Voir plus
Plakaty są bardzo ładne, wydruk ma intensywny kolor a gramatura papieru jest porządna. Jakość plakatów oceniam bardzo dobrze. Niestety mam zastrzeżenia co do sposobu dostawy i współpracy z przewoźniki... Voir plus
À propos de l'entreprise
- Magasin de rénovation
- Marchand d'art
- Magasin de meubles de chambre à coucher
- Magasin de design et de décor intérieur
- Magasin d'ameublement et de décoration
Écrit par l'entreprise
Kupuj popularne obrazy online, na stronie Desenio.pl Wybieraj spośród mnóstwa modnych plakatów w stylu skandynawskim. Szybka dostawa i wiele zadowolonych klientów. Plakaty i reprodukcje ze sztuką nowoczesną w najlepszym stylu.
Coordonnées de contact
A répondu à 85 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai de 48 heures
Les gens ont aussi consulté
Scam
To jest scam. Zakupiłem wieszak na obraz 71 cm. Dostałem potwierdzenie zamówienia, ale już nic więcej. Zero odpowiedzi na maile, żadnego trackingu itp. Jedynie generyczny mail z bota / ai, że zamówienie jest procesowane. Nie kupujcie nic od nich

Zostaliśmy oszukani przez firmę
Zostaliśmy oszukani przez firmę, spore zamówienie na ramy zaginęło, brak jakiegokolwiek kontaktu z obsługą, telefon nie działa, na maile nie odpisują. Straciliśmy pieniądze bez jakiejkolwiek możliwości reklamacji.

To są plakaty?
To są plakaty? Dla mnie to po prostu wydrukowane obrazki na sztywnych kartkach. A do tego za zwrot trzeba zapłacić 35zl... Nie polecam

Réponse : Desenio.pl
Jest dobrze, ale może być lepiej
Ogólnie plakaty są prześliczne na tej stronce, zamówiłam kiedyś plakaty i były świetnie zapakowane i pięknie się prezentują do dzisiaj. A jak zamówiłam kolejne to były źle zapakowane i nie nadawały się do powieszenia, były całe pogniecione i ogólnie nie byłam zadowolona z usługi. Zamówiłam kolejne plakaty dzisiaj i jestem lekko sceptycznie nastawiona, bo mam nadzieję, że będą zapakowane dobrze i bezpiecznie i będę mogła się cieszyć ich pięknym wyglądem.
Piekne plakaty
Oszuści!
Zamówiłam plakat z ramą. Przyszła sama rama, bez plakatu. Dodatkowo rama jest pęknięta. Infolinia ciągle ma ustawione, że jest zepsuta i że pracują nad jej naprawą. Na zapytania odpowiada tylko sztuczna inteligencja. Oszuści!!!!

Réponse : Desenio.pl
Bardzo duży wybór plakatów
Bardzo duży wybór plakatów, czytelnie posegregowane i wyeksponowane w przykładowej przestrzeni. Skorzystałam z korzystnej promocji. Polecam.
Problem ze zwrotem
Problem ze zwrotem, ktory i tak jest po stronie kupujacego. Nie dosc ze ponosi sie koszty wysylki, ktore sa odliczane od ewentualnego zwrotu srodkow to sam zwrot takze nalezy opłacic a jeszcze robia problem udajac ze w przesylce bylo wiecej przedmiotow (zamowilam i zwrocilam jeden plakat) i nie moga rozpatrzyc zwrotu
Słabo p;od względem zamówienia na firmę
Słabo p;od względem zamówienia na firmę

Réponse : Desenio.pl
Zamówienia nigdy nie otrzymałam. Strata czasu
Zamówienia nigdy nie otrzymałam. Nie było na stronie informacji że towar jest na zamówienie i sprowadzany z za granicy. Wybrałam dostawę do paczkomatu DHL i paczka nigdy nie została do niego dostarczona. Strata czasu. Obsługa klienta w większości nie mówi po polsku i odpowiada wyegnerowanymi automatycznie mailami, które nie mają sensu. Nie polceam. Zwrotu pieniędzy też jeszcze nie otrzymałam.

Réponse : Desenio.pl
I have neither received the posters nor…
I have neither received the posters nor a refund, and your customer service is truly disappointing.

Nieuczciwy sklep
Bardzo słaba jakość plakatów do tego kiepska polityka zwrotów - odliczają 35 zł od kwoty zwrotu za to, że go dokonujesz. To słabe podejście do klienta, gdyby chociaż jakość była ok to byłoby to dla mnie zrozumiałe, a tak sprzedają jakiś bubel i jak nie chcesz tego zaakceptować, to i tak ściągają z Ciebie kasę. Informacja o koszcie zwrotu jest przesyłana dopiero mailem (ciężko ją znaleźć na stronie). Nie polecam

Wrażenie cudowne
Wrażenie cudowne, plakaty piekne będą cudownie wyglądały na ścianach

Kiepska funkcjonalność sklepu online
Przy wyborze danego plakatu pokazywał się dostępny, a dopiero przy płatności wyskakiwał brak na magazynie (dopiero po wyborze płatności i wpisaniu danych i naciśnięciu przycisku zapłać). Nie działają sprawnie przyciski do płatności, system się wiesza. Ogólna funkcjonalność sklepu online marna.

Réponse : Desenio.pl
En savoir plus sur les différents types d'avis.