Eind 2023 een set barkrukken besteld, eentje is er van stuk en wil ze contacteren om de garantie aan te spreken. Niemand reageert. Verdere navraag leert me dat ze failliet zijn, maar toch blijft hun w... Voir plus

4 Prachtige barkruks gekocht, door voordelige prijs en extra actie korting heb ik 100€ uitgespaard in vergelijking met de winkelprijs. Na bestelling contact gezocht met klantendienst voor wat extra i... Voir plus

Ze verkopen parasolvoeten van Hartman 30 kg. Na ongeveer 2 jaar beginnen de buizen waar de parasol in moet van de voet los te komen. De parasol begint dan te wiebelen. Met geen mogelijkheid kun je de... Voir plus

Ik heb zondagavond op Designonline24.nl een kinderbed besteld vanwege de scherpe prijs en korte levertijd. De volgende dag ontving ik een keurige voicemail en een e-mail om te melden dat de levert... Voir plus

1. Magasin de meubles
  2. Magasin de meubles de chambre à coucher
  3. Magasin de meubles de salon

Informations provenant de diverses sources externes

Op zoek naar design meubelen? Kies voor DesignOnline24, de online woonwinkel van NL & BE. ✅ Laagste prijsgarantie ✅ Gratis Verzending ✅ Bezorging Op Afspraak ✅ 2 Jaar CBW Garantie

2,7

Bas

Aucune trace de demande d’avis

2,7

1 avis reçu au cours des 12 derniers mois

Aanbeveling!

Website: zeer toegankelijk! Betaling: Veilig (afterpay)! Communicatie: duidelijk! Levering: Snel! Montage: uitdaging, gezien de tekening iets afweek! Kwaliteit vitrinekast: Boven verwachting!

23 mai 2020

Onbetrouwbaar, geen levering

Drie maanden geleden bij DesignOnline24 een tafel besteld met twee maanden levertijd. Nadat ik niks hoorde na twee maanden heb ik zelf contact opgenomen. Toen bleek dat het nog een maand zou duren. Hiervoor werden in eerste instantie geen excuses aangeboden. Afgelopen week werden de tafels in NL bezorgd en werd er een toezegging gedaan dat er die week contact met me zou worden opgenomen over de bezorging. Dit gebeurde niet. Vervolgens heb ik afgelopen maandag weer zelf contact opgenomen. Toen werd er weer een toezegging gedaan over het contact en de bezorging deze week. Deze toezegging werd wederom niet nagekomen.

Toen ik aangaf dat ik nu al ruim drie maanden op de tafel aan het wachten was en uitlegde dat het frustrerend was dat toezeggingen niet worden nagekomen, werden er opnieuw geen excuses aangeboden. Er werd sarcastisch gevraagd of ik geen fouten maak, dat het maar om een tafel ging en dat ik niet elke dag moest vragen waar de tafel bleef. Aan het einde van het gesprek werd verteld dat ik het nu niet meer verdiende dat ze kosten zouden maken voor de bezorging en dat ze hem nu niet meer aan me wilden leveren. Vervolgens werd de verbinding verbroken.

Let wel, deze hoogwaardige gesprekken werden gevoerd met de eigenaar.

20 mai 2020

Cette entreprise vous appartient ?

Créez un compte gratuit