Design Rocket Avis

4,0

Købte en Gry boghylde og konceptet med elastikkerne er super godt. Knægten elsker at hente/bringe bøger til/Fra hylden. Dog burde træpladerne være lidt tykkere, da elastikken trækker siderne skæve, sa... Voir plus

Design rocket lever bestemt op til forventningerne. Deres produkter er god kvalitet, funktionelle og ikke mindst æstetiske. Ejerne er super søde og servicen i top!🥳 Jeg kommer til at kigge hos dem... Voir plus

Vi købte nogle super gode bed rollers flot design mange forskellige farver. God personlig kontakt hurtig levering kan varmt anbefale at handle os dem. Vh Steen Thomsen

Bamse Zoo. Kvaliteten lever bestemt ikke op til prisen. Laserskåret krydsfiner der ikke er pudset af i kanterne, så det splinter og kradser. Samlingsmetoden gør at der ikke er synlige skruer hvilket s... Voir plus

1. Magasin de meubles
  2. Artisan créateur de meubles

Håndlavede træmøbler, hovedsageligt til børneværelset. FSC godkendt træ og bæredygtig produktion

Bien

0 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Bamsebo

Vi bestilte et bamsebo. Så lækker kvalitet og hurtig levering. Genial opbevaring til bamserne samt, at det indbyder til leg og fantasi.

15 février 2021

Meget tilfreds

Meget tilfreds. Hurtig ekspedition, fine hylder - fuldstændig som beskrevet.

4 février 2021

Réponse de Design Rocket

Hvor er det dejligt at høre, og tak fordi du tager dig tid til at skrive så fin en anmeldelse. Det betyder alverden for os.

Dejligt lille familiefirma

Dejligt lille familiefirma, hvor alt samles i hånden. Designet og kvaliteten er i top og kundeservicen rigtig god.

31 janvier 2021

Réponse de Design Rocket

Mange tak for den fine anmeldelse, det varmer vores hjerter mere end du aner.

Vi købte nogle super gode bed rollers…

Vi købte nogle super gode bed rollers flot
design mange forskellige farver.
God personlig kontakt hurtig levering kan varmt
anbefale at handle os dem.
Vh Steen Thomsen

24 janvier 2021

Hej Steen
Mange tak for din fine anmeldelse. Vi er enormt glade for du tager dig tid til at skrive og at du er glad for vores produkter og service.

Møbler der kan holde

Rigtig dejlig materiale og design. Stabelkasse der kan holde til at børn har ved det for at lege med det. God service

19 janvier 2021

Réponse de Design Rocket

Mange tak for din fine ord og ros.

Fede varer og god service

Fine og lækre varer, der kan passe ind i alle hjem! Firmaets værdier og service er helt i top. Jeg er absolut imponeret og fuldt ud tilfreds.

19 janvier 2021

Réponse de Design Rocket

Mange tak for de fine ord Nia, og fordi du tager dig tid til at anmelde os.

Smukt design!

Fint website... smukt design...fornuftige priser, prpmpte levering... alt helt som lovet... er ovenud tilfreds!

14 octobre 2020

Hej Berit.
Mange tak for den fine anmeldelse, som vi sætter enorm stor pris på.
De bedste hilsner
Design Rocket

Lyn hurtig levering

Lyn hurtig levering, fine hylder og god service 👌🏼

27 novembre 2019

Réponse de Design Rocket

Mange tak for din anmeldelse og de fine ord Sabrina :)