Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

Iitala borden besteld die nog op mijn wensenlijstje stonden. Helaas had Post.nl een legpuzzel van onze bestelling gemaakt. Even telefonisch contact en er werd een fijne, snelle oplossing geboden. De... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Ik heb nu 2x correct en zo snel mogelijk (natuurlijk ook afhankelijk van de bezorgdienst) bestelde artikelen van TEUN ontvangen. De artikelen waren goed en zorgvuldig ingepakt. Het lijkt mij een mooi... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Het was een heel goede ervaring! De levering was supersnel en heel deugdelijk ingepakt. Dat was van belang, want het ging om servies. Ook een soepele aflevering bij het afleverpunt en zonder een probl... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Ons nieuwe huis inrichten, dat konden we toch gewoon helemaal zelf?! Nou… We kwamen een eind maar liepen op een paar punten tóch vast. Teun en medewerkster Kajsa trokken ons los, met een fijn kleuradv... Voir plus

À propos de l'entreprise

1. Magasin de meubles
  2. Décorateur d'intérieur
  3. Magasin de meubles de salon

Écrit par l'entreprise

In ons woonwarenhuis kun je ontwerpen vinden van bekende en minder bekende vormgevers en architecten, ‘Nederlands ontwerp’ neemt een prominente plek in. Onderscheidend en verrassend door de sterke keuzes, inspireert Teun al 25 jaar door zijn unieke visie op interieur en styling. Diverse merken hebben een uniek stuk uitgebracht dat speciaal voor ons is gemaakt of aangepast in een gelimiteerde editie. Teun blijft verrassen en inspireren! Bekijk hier ons digitale woonwarenhuis of breng een bezoek aan onze inspirerende woonwarenhuis in Middelburg! Een vraag of advies nodig? Neem dan contact met Teun op.

Coordonnées de contact

1 étoile

A répondu à 100 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai de 24 heures

Noté 1 sur 5 étoiles

Veel te laat bezorgd (waardoor ik 1 dag…

Veel te laat bezorgd (waardoor ik 1 dag extra kwijt was en dat in het midden van een verhuizing!) en dan ook nog heel laat aangeven binnen welke tijd het pakket bezorgd wordt! Niet te doen en dan ook nog onnodig veel te dikke verpakking! Veel kosten, had niet gehoeven; wat er op de website staat qua bezorgtijd wordt niet nagekomen. Kortom, ik doe dit niet weer.

10 mars 2025

Réponse : Designvanteun

Bedankt voor uw feedback. We begrijpen dat een verhuizing al stressvol genoeg is en dat het vervelend is als een pakket later aankomt dan verwacht. We hebben uw bestelling op tijd aangeboden bij PostNL, maar helaas was er een vertraging in de bezorging, iets waar we zelf geen invloed op hebben. Daarom beloven wij ook nergens op onze website een levering de volgende dag.

Wat betreft de verpakking: we zorgen er altijd voor dat producten goed beschermd zijn, zodat ze zonder schade aankomen. Liever iets te goed verpakt dan een beschadigd product, toch?

En ja, we hopen dat u ondanks deze vertraging nog veel plezier heeft van uw paraplustandaard! We slapen gelukkig nog goed, maar begrijpen dat een dag langer wachten op zo’n essentieel meubelstuk natuurlijk een ramp is😉

Tafeltje besteld online

Tafeltje besteld online. Het pakket zat zo goed en mooi ingepakt.
Mooie en duidelijke webshop, snelle, vriendelijke en goede service.

13 février 2025
Avis spontané

Noté 4 sur 5 étoiles

Alles prima

Prima begeleiding en advies. Mooie meubels kunnen kopen.

1 mars 2025

Réponse : Designvanteun

Bedankt Nadia, voor je review!

Noté 5 sur 5 étoiles

Brengen het ook naar duitsland

Goede Raad,
Vriendelijk en brengen het naar huis zelfs naar nrw in Duitsland.

28 février 2025

Réponse : Designvanteun

Graag gedaan! We rijden met alle plezier naar Duitsland, zelfs tot in NRW. Fijn om te lezen dat je tevreden bent!

Snelle bezorging

Snelle bezorging, zorgvuldig verpakt

5 février 2025

Réponse : Designvanteun

Bedankt Judith voor je review!

Groetjes

Aandacht voor de klant

Bestelling was gedeeltelijk beschik baar waarvan het eerste gedeelte direct werd verzonden en het tweede gedeelte na een melding van weer beschikbaar meteen geleverd werd.Heel attent en vriendelijk reagerend op mail wisseling. We wonen in Friesland maar zodra we in Zeeland komen gaan we zeker bij Teun op bezoek.

23 janvier 2025

Réponse : Designvanteun

Bedankt Sipke voor je leuke review! We kijken uit naar je komst

Snel geleverd (in 24 hr)

Snel geleverd (in 24 hr), goed verpakt.
Correcte en complete communicatie.
Goede website, want makkelijk zoeken en goede fotos.

3 janvier 2025

Noté 5 sur 5 étoiles

De kast hangt aan de muur

De kast hangt aan de muur. Toen PostNL vertraging had, heeft Teun gebeld met de bezorging en kwam de kast de volgende dag gelukkig al. Bedankt voor de service!

3 janvier 2025

Noté 5 sur 5 étoiles

Snelle levering met oog voor de klant…

Ik had een artikel dat eventueel brandgevaarlijk was indien het een bepaald batchnummer zou hebben.
Er is door de winkel zelf kontakt opgenomen met Fatboy en alles gechecked op veiligheid qua batchnummers. Correct en vlot geholpen middels email.

17 décembre 2024

Réponse : Designvanteun

Bedankt hans voor je review, fijn dat we je goed hebben kunnen helpen.

Noté 5 sur 5 étoiles

Het was een goede ervaring omdat een medewerker telefonisch contact zocht over een probleem dat zich voordeed

Het was een goede ervaring omdat de bestelling snel geleverd werd. Omdat er een fout op de website stond betreffende de kleur van het bestelde werd ik netjes gebeld hierover. Op deze manier was er geen onnodig oponthoud in de levering en een prettig gesprek met de medewerker.

20 décembre 2024

Réponse : Designvanteun

Bedankt Margriet voor je review!

L’expérience Trustpilot

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus