1. Service de leasing automobile
  2. Courtier automobile
  3. Marché automobile
  4. Concessionnaire automobile
  5. Agence de location de voitures

Vi bestræber os for, at levere landets bedste og billigste erhvervsleasing aftaler på personbiler. Vi lægger en dyd i den personlige kommunikation.

3,3

Moyen

Henvendte aldrig tilbage?

Vi skrev til Desko Leasing for køretøjet som stod til hjemtagning.
Vi skrev til dem, men henvendte hverken på telefon eller mail.

12 août 2025

Hej Thomas,

Vi kan desværre ikke finde nogle steder at du skulle have kontaktet os. Ring gerne direkte til os på 70604086 - så vil vi meget gerne hjælpe dig.

Mvh. Mathias Desdorf

I have applied for a leas a car

I have seen they have cars for leasing
But when applied for lease a car.
They have wrote back to me , i can't lease for you without any information
They have to tell the customer when they say no.

Bad service 👎🏼👎🏼👎🏼

30 octobre 2024

Hello Wahid,

I'm sorry you were not eligable for a lease. We are not allowed to share your financial information on either phone nor email.

Feel free to reach to us, in case you have any questions, or your financial situation have changed.

Best Regards,
Desko Leasing Marketingteam

Rigtig god oplevelse at handle

Rigtig god oplevelse at handle med Desko. Kompetent rådgivning af Mathias vedr. beskatning og valg af bil til mit behov. Det blev en E-tron fra min gamle XC60. Varm anbefaling.

9 octobre 2024

God og ærlig oplevelse

Super fed oplevelse. Det er ærlig snak hele vejen igennem.

Endte med at “køre den på tilliden”, efter en god snak om mine ønsker og muligheder. Pludselig var den rigtige auktion der, og vi hev en fuldt specced Mercedes EQC 400 hjem fra Tyskland, uden at jeg havde set den. Lidt angst provokerende.

Den står heldigvis knivskarpt og der er ikke en finger at sætte på noget 👍 Jeg er glad!

23 janvier 2024

Réponse : DESKO Leasing

Hej Torben - Vi værdsætter tilliden, der er med til at gøre det muligt at hente de bedste biler hjem til de bedste priser. Der skal handles hurtigt på brugtbilmarkedet og du slog til. Tillykke med den flotteste EQC i Danmark!!

Ærlig sælger

Jeg havde en super oplevelse, med hurtig besvarelse af spørgsmål, åben og ærlig snak med finansieringen, og en rigtig hjælpsom medarbejder.

19 mai 2023

Super oplevelse at lease bil gennem…

Super oplevelse at lease bil gennem Desko.

18 janvier 2023

Hej Jørgen,

Vi glade for, at du havde en god oplevelse.

Vi ser frem til at servicere dig/Jer igen næste år.

Venlig hilsen,
Desko Leasing

Cette entreprise vous appartient ?

Créez un compte gratuit