REDIGERING - pga sygdom var der længere leveringstid. Kunne have ønsket mig et autosvar eller lign. Men dejligt varerne endelig kom :-) Jeg har onsdag morgen bestilt nogle forskellige varer da der... Voir plus
Lisez les avis des autres
Vi har handlet ret mange gange hos Det italienske køkken og har været meget tilfredse hver gang. De har nogle skønne og velsmagende italienske produkter, som vi sætter stor pris på. Der er tale om h... Voir plus
L'entreprise a répondu
À propos de l'entreprise
Écrit par l'entreprise
Italienske specialiteter håndplukket og importeret direkte fra Italien. Vi har et udvalg af kvalitetsprodukter fra mindre familievirksomheder, som vi selv udvælger
Coordonnées de contact
Klostervej 4, 4000 , Roskilde , Danemark
- kontakt@detitalienskekoekken.dk
- detitalienskekoekken.dk
Demande des avis aux clients
Les gens ont aussi consulté
Som altid god og hurtig ekspedition ✔️
God information undervejs
God information undervejs, glæder mig til at få smagt de fine ting
Super kvalitet.
God opdatering omkring levering
God opdatering omkring levering, og alt ok omkring handlen.
Landets bedste kundeservice
Endnu engang blev jeg udsat for landets bedste kundeservice og forståelse, da en fejl levering blev opdaget en måned efter , fejlen blev stadig rettet med det samme og den rette vare kom prompte . I forvejen er der kort levering på disse fantastiske høj kvalitets varer . Jeg kommer tilbage igen og igen
Super kvalitet og service
Har snart købt mange gange
Har snart købt mange gange - og glæder mig stadig over den gode kvalitet på diverse varianter af olivenolier fra Umbrien, balsamico, tomater i dåse og artiskokker i diverse varianter. Hjemmesiden har erstattet min voksen-ønskeseddel til jul.
Dejlige produkter.
Gode varer, som er forsynet med tilstrækkelig og beskrivende deklaration. Expedit sagsbehandling -og hurtigt kom pakken til vores dør. 5 stjerner, men…alt for stor papkasse med voluminøse mængder af bobleplast om den enkelte vare. En femtedel havde været rigeligt til de få varer, vi havde bestilt. Det MÅ og SKAL I gøre anderledes. ;-)
Fik den helt guddommelige oliven olie
Fik den helt guddommelige oliven olie, skrevet op, bestilt, leveret lige som det skulle være 🤩
Hurtig levering og fint pakket
Hurtig levering og fint pakket - kan godt bestille hos jer igen 👍😃
Tomt løfte om pakning inden 11
Super fin virksomhed, men bedragene løfte om pakning samme dag.
Deres leveringstid er 1-3 dage. Øverst på hjemmesiden lover de pakning samme dag, hvis du bestiller inden kl. 11. Dette passer ikke, og er levn fra tidligere.
Har købt Marfuga’s go’e økologiske…
Har købt Marfuga’s go’e økologiske olivenolie og Aceto Balsamico. Nemt og smertefrit som sædvanligt🤓
Leveret hurtigt med GLS til det søde personale i Superbrugsens pakkeshop Ringsted.😄
Hurtig levering af det bestilte
Hurtig levering af det bestilte. Altid gode produkter. Den økologiske tomatsauce er fantastisk
Lækkerier
Hurtig levering - Hasselnødder og nøddecreme der virkelig overraskede i duft og smag, meget lækkert. Flåede tomater, stop madspild, lavet til minestronesuppe og Risotto fyldig med god smag 😋
Fint sortiment
Fint sortiment. Måske lang ventetid på varer, der ikke er på lager. Eks. ventetid på flere måneder på Tomatpuré
L’expérience Trustpilot