Det Italienske Køkken Avis

TrustScore 5 sur 5

4,8

REDIGERING - pga sygdom var der længere leveringstid. Kunne have ønsket mig et autosvar eller lign. Men dejligt varerne endelig kom :-) Jeg har onsdag morgen bestilt nogle forskellige varer da der... Voir plus

Gode varer, som er forsynet med tilstrækkelig og beskrivende deklaration. Expedit sagsbehandling -og hurtigt kom pakken til vores dør. 5 stjerner, men…alt for stor papkasse med voluminøse mængder af b... Voir plus

Vi har handlet ret mange gange hos Det italienske køkken og har været meget tilfredse hver gang. De har nogle skønne og velsmagende italienske produkter, som vi sætter stor pris på. Der er tale om h... Voir plus

L'entreprise a répondu

Endnu engang blev jeg udsat for landets bedste kundeservice og forståelse, da en fejl levering blev opdaget en måned efter , fejlen blev stadig rettet med det samme og den rette vare kom prompte . I... Voir plus

Écrit par l'entreprise

Italienske specialiteter håndplukket og importeret direkte fra Italien. Vi har et udvalg af kvalitetsprodukter fra mindre familievirksomheder, som vi selv udvælger

Excellent

TrustScore 5 sur 5

268 avis

Demande des avis aux clients

Tous les avis

4 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Meget lækre chili-oliven

Meget lækre chili-oliven - det syntes gæsterne også, så det var godt, jeg havde købt 2 glas :)

17 décembre 2022

Réponse de Det Italienske Køkken

Kære Gitte. Mange tak - vi er også selv meget glade for disse oliven ;-) Bedste hilsner

Hurtig levering

Dejlige produkter og hurtig levering

20 décembre 2022

Réponse de Det Italienske Køkken

Tusind tak for meget fornem anmeldelse - den blev jeg super glad for ;-) Bedste hilsner
Jesper//Det Italienske Køkken

Fantastiske produkter og altid hurtig…

Fantastiske produkter og altid hurtig levering :-)

20 décembre 2022

Réponse de Det Italienske Køkken

Tusind tak for fornem anmeldelse ;-) Vi vægter både produkter og leveringstider meget højt selv - så det er super at kunderne også synes det ;-) Bedste hilsner

Bedre gøres det næppe

Købte bl. a. forskellige oliven, hvoraf 4 glas viste sig at have kort udløbsdato. Jeg gjorde indsigelse og modtog straks en beklagelse, nye produkter og penge retur. Virkelig fin service! Det bekræfter, at deres produkter er af højeste kvalitet.

6 décembre 2022

Réponse de Det Italienske Køkken

Tusind tak for den fine anmeldelse - og godt vi fandt en hurtig og god løsning på den uheldige situation ;-) Bedste hilsner Jesper//Det Italienske Køkken

Alt ved denne handel var perfekt og de…

Alt ved denne handel var perfekt og de oliven smager Fantastiskt !

4 décembre 2022

Réponse de Det Italienske Køkken

Kære AGF-5426 - tusind tak for den flotte anmeldelse, og vi er helt enige i din vurdering af de oliven vi sælger ;-) Bedste hilsner Jesper//Det Italienske Køkken

Lækre varer.

5 novembre 2022

Réponse de Det Italienske Køkken

Kære Søren. Mange tak for en super anmeldelse - den blev vi meget glade for ;-) Bedste hilsner Jesper//Det Italienske Køkken

Som altid godt

Som altid godt, både betjening og den super velsmagende olivenolie.

11 novembre 2022

Réponse de Det Italienske Køkken

Kære Grethe. Tusind tak for super anmeldelse af både service & varer ;-) Bedste hilsner Jesper//Det Italienske Køkken

Jeg har ikke modtaget det kilo kaffe…

Jeg har ikke modtaget det kilo kaffe som jeg bestilte og har betalt.

28 octobre 2022

Réponse de Det Italienske Køkken

Hej Anne-Lise. Alt kaffe får jeg ristet ved bestilling og sendt direkte til kunden fra Kaffeværkstedet. I dette tilfælde havde de desværre overset min bestilling, og det er grunden til at du ikke fik kaffen. Det er første gang dette er sket, og jeg beklager mange gange. Vi sætter en dyd i hurtig ekspedition og levering. Bedste hilsner Jesper/Det Italienske Køkken

Lækre varer

Lækre varer, kom hurtigt, så nu kan jeg igen lave min yndlingsmad med kvalitetsprodukter!!

26 septembre 2022

Réponse de Det Italienske Køkken

Hej Bjørn. Dejligt, at du er tilfreds med produkter og leveringstid - jeg er rigtig glad for dine 5 stjerner ;-) Bedste hilsner Jesper/Det Italienske Køkken

Fremragende produkter

Fremragende produkter. Hurtig levering.

6 octobre 2022

Réponse de Det Italienske Køkken

Kære Kunde. Mange tak for din fantastiske anmeldelse ;-) Bedste hilsner Jesper/Det Italienske Køkken

Jeg var i Piemonte midt i…

Jeg var i Piemonte midt i nøddeplantager og søgte en hjemmeside, hvor disse skønne nødder forhandles og så begyndte jeg at handle andre varer, det er ikke just billige produkter, men prisen er heller ikke højere end i Italien og bare kvalitet. ❤️

12 septembre 2022

Réponse de Det Italienske Køkken

Kære Lone. Tusind tak for din gode anmeldelse - vi er også selv svært tilfredse med de lækre hasselnødder. Og at du så også kan lide vores andre produkter, er jo helt kanon ;-) Bedste hilsner Jesper/Det Italienske Køkken

De lækreste varer på den hyggeligste…

De lækreste varer på den hyggeligste side

29 août 2022

Réponse de Det Italienske Køkken

Kære Stina. Tusind tak for den super anmeldelse ;-) Og at du synes at vi har en hyggelig side, betyder utroligt meget for os, da vi prøver at skabe netop en falimiær hyggestemning ;-) Bedste hilsner Jesper/Det Italienske Køkken

Hurtig levering

26 août 2022

Réponse de Det Italienske Køkken

Kære Elisbeth. Tusind tak for fornem anmeldelse ;-) Bedste hilsner Jesper/Det Italienske Køkken

Super godt

Det er bestemt ikke sidste gang jeg handler der 👍
Lækre ting, god service og hurtig levering.

24 août 2022

Kære Jytte,

Du skal vide, at vi sætter pris på, at du handler hos os. Det er helt fantastisk, at du tager dig tid til at lægge en anmeldelse - nu flere gange. Vi er en mindre virksomhed, som er meget af afhængig af en høj kundetilfredshed. Vi ser allerede frem til dit næste besøg.

Fantastiske varer

................

22 août 2022

Kære James Bond,

Tak for din fine anmeldelse - vi ser frem til at betjene dig og resten af majestætens hemmelige tjeneste igen.

👌🏻👌🏻👌🏻

👌🏻👌🏻👌🏻👌🏻👌🏻👌🏻👌🏻👌🏻👌🏻👌🏻👌🏻👌🏻👌🏻

17 août 2022

✋🏻👆🏻
🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻

Hurtig og nemt

Ikke så meget andet at skrive om ved bestilling af 5 dåser San Marzano tomater til pizzasauce a la Napoli.

16 août 2022

Kære Lars,

Tak for din fine anmeldelse. Vi er simpelthen så glade for, at du bruger vores San Marzano tomater til dine napolitanske pizzaer. Vi håber at se dig igen.

Kære Helle,

Tak for din flotte anmeldelse & 5 stjerner. Det glæder os at du er tilfreds med varerne. Vi ser frem til at servicere dig igen :-)

Emil // Det Italienske Køkken

Super varer som altid

Super varer som altid - nup problemo

9 août 2022

Kære Jakob,

Tak for din ameldelse - det glæder os at høre du er tilfreds med vores produkter hos Det Italienske Køkken. Vi ser frem til at servicere dig igen :-)

Emil // Det Italienske Køkken