Helemaal goed
Alles helemaal prima, bestelling ontvangen binnen de tijd die op de website stond aangegeven.
Aucune trace de demande d’avis
Super geholpen door Jan-Willem. Bij een bekende online konijnenwinkel had ik een voordeur besteld met daarbij een deurstang voor aan de buitenkant. Hierbij werd helaas het bevestigingsmateriaal niet compleet meegeleverd. De nokken ontbraken. Deze winkel bleef volhouden dat dit wel zo was, dus ik kreeg geen niks opgestuurd als coulance. Dus bij deurbeslag-en-meer.nl het bevestigingsmateriaal kunnen kopen met nokken. Althans dit stond zo op de foto. Dit moest wel besteld worden, maar werd prima op tijd geleverd. Helaas kwam het bevestigingsmateriaal ook zonder nokken. Contact gehad met Jan-Willem en hij heeft deze speciaal besteld zonder kosten bij de leverancier. Nu hangt de deurstang mooi op door de geweldige service! Nogmaals bedankt.
15-10 voor € 2158,90 aan deurbeslag besteld wat 3 dagen levertijd heeft. Na 5 dagen gevraagd wanneer ik het kan verwachten. We hebben de bestelling nog niet compleet, zullen we vast opsturen wat we hebben? Prima. De rest komt pas 10 november en 28 november, het gedeelte van 28 november nu nog niet ontvangen, dit wordt nu 12 december.
Al een paar maanden een probleem met 1 van de deurklinken waar geen oplossing voor wordt gegeven. Vervolgens krijg ook nog een domme reactie per email waar je niks mee kan.
Beste Jan Willem, de verwerking van mijn retour zending ging helemaal niet goed. Ik heb bijna 4,5 weken !! op mijn geld moeten wachten. Ondanks dat ik meerdere e-mails stuurde en met u belde wordt mijn retour niet (sneller) verwerkt. Dat laat zien, dat de klanten zorg niet serieus wordt genomen. Ik had weken het gevoel, dat ik het überhaupt niet meer terug ontvang (bedrag van 270 Euro) en dat voelt zeker niet lekker. Daarom geef ik deze rating.
Ik ben erg tevreden over de service van deurbeslag-en-meer.nl. Voorafgaand aan mijn aankoop heb ik hen een lijst met vragen gestuurd over de producten en hoe deze te gebruiken waren in combinatie met mijn deuren. Ze hebben snel en uitgebreid gereageerd op al mijn vragen, telkens binnen 24 uur.
Per ongeluk had ik verkeerde items besteld, maar dit hebben ze ook snel en vriendelijk voor mij opgelost.
De kwaliteit van de producten is uitstekend voor een goede prijs. Ik beveel deurbeslag-en-meer.nl van harte aan en zal zeker weer bij hen bestellen.